Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

www.bourky.com - storms, lightnings, clouds RSS feed

Кругови во поле (crop circles)

Мотото: Многу исечете кругови личат на компјутер симулација на електромагнетните полиња. Дури и еден, единствен, одделни кругот. Таа е предизвикана од, бидејќи тие се навистина создадени од електромагнетно поле линии на сила од молња празнења.

 

(Фото икона делува како линк)Најновите, и исто така последен Crop Circles 2013 сезона

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

Краток опис на причините за исечете кругови

Кругови во поле (crop circles)

pz 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

За основен вовед во историските перспективи на прашањето на krugovi vo zito е можно да ја посетите веб страната Wikipedia - Crop circle. Повеќето од објаснувањата, иако има поднесено или паѓа речиси целосно во рамките на Pseudoscience (Junk science), т.е. припаѓаат на Категорија:Псевдо наука, но барем да послужат како основни информации за тековниот преглед на целиот проблем.

 

Пред сè, тоа мора да се нагласи дека објаснувањето прикажана овде, или било која страница на овој веб-сајт, во секој случај не се занимава со концептите или полиња на човековите активности, како што се Езотерија, Парапсихологија, Psychotronics, Паранормално феномени, Ufology, Spiritism, Астрологија, Окултизам.

Верувањето во вонземјани, Extraterrestrial life, вклучувајќи Extraterrestrials in fiction, Астробиологија, E.T. the Extra-Terrestrial, НЛО, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, посетители од Outer space, Вселена, Галаксија, Млечен Пат.

Магија (паранормално), Црна магија, Маѓесништво, Witchcraft, Натприродно феномени, Чудо. 2012 phenomenon, Poltergeist, Conspiracy theory, Телекинеза, Шаманизам, Мистицизам, или друго поле Pseudoscience или Junk science од Категорија:Псевдо наука.