Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-Celakovice-2008 . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Жито Čelákovice 2008
Фотографиран од возот, никогаш не unvisited.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Најголемата слабост е да се откажат од ништо. Најсигурниот начин да се успее е секогаш да се обидете повторно.  T.A.Edison
Копија од еден, тоа е плагијат. Копија два, тоа е истражување. W.Mizner
На голем проблем за САД отсекогаш била илегални имигранти. Прашај било индиски.  R.Orben

Исечете кругови , исечете кругови Поправете Čelákovice 2008

PagPh

 

Вовед

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно и теоретски и експериментално prověřill

 

Јан Ledecký

 

Научниците се соочуваат со најголемо задоволство за време на потрагата по вистината, која противречностите со многу разочарувачки, она што следи по откривањето. H.Lovecraft
Музиката е најсилна форма на магија. Мерилин Менсон
Дарот на фантазијата значеше повеќе да ме од способноста  A.Einstein користи докажани знаења.
pz