Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-објавува-текстови . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Објавени текстови
референци за текстовите кои се објавени било каде на интернет и надвор од неа, како и некои необјавени
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Секогаш кога будала прави нешто да се чувствуваат засрамени, секогаш изјавува дека тоа е негова морална должност. G.B.Shaw
Ако фактите не се согласуваат со теории, промена на фактите. A.Einstein
Фактот дека нешто не функционира онака како што се, не мора веднаш да значи дека тоа е бескорисна.       T.A.Edison

Crop Circles Crop Circles- обелоденувањата

PagPhСите информации во врска со темата се објавуваат тука досега објавени само на интернет. Не книга, весник, хартија медиуми. Тоа е докажан научните откритија (базични истражувања), која во моментов е објавен само на интернет. Можеби директно уште две.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Crop Circles

Оваа страница ќе биде објавена на интернет линкови до објавена сметка на прашања кои влијаат сместување , штета, слабеење жито. Во исто време, треба да има линкови до нивните копии сместени тука. Преку опишани природните процеси е веројатно да се објасни со една од најголемите мистерии на 20 - 21 век - Crop Circles.

 

Некои складиште на информации, привремено да биде објавен, се наоѓа тука

(Сепак постара верзија на сајтот, не - 2011/10/29)

 

Забелешка: ова е пет-парче верзија која беше завршена во пролетта 2011 година и оттогаш не е променета, со некои исклучоци

 

Надвор ќе има линкови до копии на текстовите кои се објавени било каде на интернет. Во прилог на точно копии на текст и слики ќе се користи за некое време ставени под оригиналната верзија на статијата и фотографиите во повисока резолуција, можеби некој повеќе детали за нивното формирање, ГПС податоци и други

исто така, подготвени прелиминарни верзии на некои текстови

 

28 Април, 2011 - прва статија што излезе на sarden.cz (Чешка Sci-Fi веб списание)

Одблесоци: Crop Circles (копија на Невидливи Куче )

 

2011/11/09 - втора статија која се појави на sarden.cz (исто така невидлив Куче )

Одблесоци: Crop Circles - 2/1 (Некои опции на форми)

 

4 декември, 2011 - Продолжува втората статија, која беше објавена на sarden.cz

Одблесоци: Crop Circles - 2/2 (Některé. .. комплетен текст на 9 ноември, 2011)

 

1.13 2012 - третата статија, која беше објавена на sarden.cz

Одблесоци: Crop Circles 3 (Хронологија развој сместување , штета, слабеење)

 

3.19 2012 - четврта статија, која беше објавена на sarden.cz

Исечете кругови 4 (1) . (Формирање на графикон за време на електромагнетно поле линии во жито од електрични исцедок од молња, дел 1)

 

4.27 2012 - четврта статија, продолжението на sarden.cz

Исечете кругови 4 (2) . (Продолжение на претходниот текст - можно понатамошно разгледување на начинот на формирање, некои придружни појави, индиректни докази)

 

на страница sarden.cz , каде што постојат врски таму за да сите објавени текстови

 

 

подготвени текстови за SARDEN:

 

Анализа на владеењето Occam е.

 

Никогаш објавени и nezkoumaný форма (може да се види само на Google Earth , во близина на некогаш се случи, ниту навестување на секој круг-творец, záhadologa или новинар досега се "откриени" и затоа не документирани).

 

Воздухот верувања на новите шема - тие изгледаат како една мистериозна сила која од некаде непознат, се издига од длабочините и облик создава - всушност тоа е токму спротивното. Прашина и воздух експлозии се подигаат, бидејќи земјата релативно брзо паѓаат стотици килограми материјал, кој предизвикува генерација на прашина. Тоа е сосема класичен, многу typickkou конфузија на причина и последица - за záhadologické примитивците речиси населиле правило.

 

P.S. Ако се уште се наведени против сите очекувања, круг одлуки всушност произведува, таа мораше да биде навистина страшна печка, дека тој никогаш не бил nepochlubila ... (Тоа функционираше многу популарен "алкохол пријател" или "Докторот Мешовитиот"?)

 

На пример, дел 3

Многу јасно објаснува зошто шема во повеќето случаи се јавува кога бројот на недели по молња празнења, но може самиот сместување , виткање на земјата пченка стебленца во него треба да се земе само кратко време, дури и ако докажано за помош "танц виорот" zvedajícího облаци од прашина .

 

 

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Понекогаш мислам дека Бог го создал човекот нешто прецени неговата способност .. Oscar Wilde
Милс од Бога работа како молња брзо во споредба со пратениците. M.Stewart
Откако нова технологија ролни околу вас, а вие едноставно не се дел од чизмата, ќе стане дел од патот. S.Brand
z