Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-книги . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
Книги

некои книги (малку примерок), кој се користи да се објасни текстови на многу страници на овој веб-сајт

RSS feed

доколку се заинтересирани Е- cropcirclesonline@gmail.com

 

Aducci, П : сигнал трансдукција во растенијата , Birkhäuser 1997, ISBN: 3764353074

Bazelyan, ЕМ, Raizer, YP : Молња физика и громобранска заштита , CRC Прес 2000, ISBN: 0750304774

Beament, Ј : Виолина Објаснување: Компоненти, механизам, и звук , Oxford University Press 2000, ISBN: 0198167393

Blatt, МР : Мембрана транспорт во растенијата , Блеквел Издаваштво, 2004, ISBN: 1405118032

Brosnac, Д : Вовед во научна гитара Дизајн , Bold Strummer, 1978, ISBN: 093322401X

Флечер, NH, Rossing, ТД : Физика на музички инструменти , Спрингер 1998, ISBN: 0387983740

Гарднер, РЛ : Молња Electromagnetics , Тејлор и Френсис 1990, ISBN: 0891169881

Гупта, РК : Прирачник за токсикологија за хемиска војна агенти , Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5

Хадад, А, Warne, DF : Напредокот во висок напон факултет , IET 2004, ISBN: 0852961588

Halliday, Д, Вокер, Ј, Resnick, Р : Основи на физиката , Џон Вајли и синови 1997, ISBN: 0471105597

Чанг, J.-S., Кели, aj, Кроули, JM : Прирачник за Електростатски процеси , КПД Прес 1995, ISBN: 0824792548

Chaudhuri RN : Осцилациите и брановите , Њу Ејџ издавачи 2001 ISBN: 8122412912

Kaandorp ЈА : фрактален Моделирање - Раст и форма по биологија , Birkhäuser 1994, ISBN: 0387566856

Krawczyk, А, Wiak, С, Лопез-Фернандез, XM : електромагнетните полиња во мехатроника, електро и електронски , IOS Прес, 2006 ISBN: 1586036270

Krawczyk, А, Wiak, С : електромагнетните полиња во електротехника , IOS Прес 2002, ISBN: 1586032321

Ksenzhek, ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ, Волков, АГ : Засади Енергетика , Academic Press 1998, ISBN: 0124273505

Лернер, ЛС : Физика за научници и инженери , Џонс и Бартлет издавачи 1997 ISBN: 0867204796

MacGorman, Де ДР, 'рѓа, WD : На Електрична Природата на бури , Oxford University Press 1998, ISBN: 0195073371

Pessarakli, Мохамад : Прирачник за растенијата и култура стрес , CRC Press, 1999 ISBN 0824719484

Раков, Вирџинија, Уман, MA : Молња: Физика и ефекти , Cambridge University Press, 2007, ISBN: 0521583276

Ristow, ГХ : моделот формирање во зрнести материјали , Спрингер 2000, ISBN: 3540667016

Русо, Р : Математичка Проблеми во еластичност , светската научна 1996. ISBN: 9810225768

Симпсон, Ф, Бар, К : Практични Magnetotellurics , Cambridge University Press, 2005, ISBN: 0521817277

Уман, MA : Се за молња , Куриерски Довер Публикации 1986, ISBN: 048625237X

Уман, MA : Уметноста и наука на громобранска заштита , Cambridge University Press, 2008, ISBN: 052187811X

Уман, MA : На Молња Ослободување од одговорност , Куриерски Довер Публикации 2001 ISBN: 0486414639

Уман, MA : молња , Куриерски Довер Публикации 1984 ISBN: 0486645754

Volland, Х : Прирачник за атмосферска Електродинамика , CRC Прес 1995, ISBN: 0849386470

 

 

 

доколку се заинтересирани Е- cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Оваа страница беше подготвен, и сите факти и теории Овозможено тука беа многу темелно, и внимателно испитуваат во детали експериментално од

 

Јан Ledecky

 

pz