Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-линкови . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Линкови
Директориум на линкови каде што можете да добиете интересни информации за реалните анкета Crop Circles феномен.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Пред вашето предавање на тема, бев малку збунет. По неа, јас сум уште се збунети, но на повисоко ниво. E.Fermi
Нешто што вреди нешто, тоа е вреди да одвоите потполност. M.Jagger
Сè што ние го нарекуваме вистински е направен од работите кои не може да се смета реално. N.Bohr

Исечете кругови , исечете кругови Линкови до веб-сајтови

PagPh

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

Многу благодарение на www.iccra.org , само еден CC-истражувачки страница,

Тој регистар времето и некои други услови, пред било Crop Circles е пронајден, ако е можно. (Дожд, бура, Грмотевици, звуци, Бол, светла, молњи, Грми).

Исто така многу корисни опсервации после.

 

Ако некој сака најмногу цел за правење на прашањето на исечете кругови, веројатно најлесно изведлива форма на пат посетите блог Libor Чермак, на местото каде што е посветен на форми во пченка. Во суштина секој пречи fantasmagorickými теории. http://liborcermak.blog.idnes.cz/...-lanech.html Единствениот недостаток од неговите статии е тоа што во однос на просечниот корисник насочува поголемиот дел од линкови од претходните години "никаде", бидејќи тие водат cropcircleconnector.com архивата содржи страници во прилог на тековната година достапен само за претплатници (што секако е). Тоа не е дефект но некако особено значаен, а неговите стихови апсолутно не навреди од информативен вредност. Кој е во некоја посебна шема навистина заинтересирани, некаде на интернет изгледа веќе.

 

Друга релативно објективен известување служел во блог г-ѓа iDnes Plíšková што го организира страници-во-кругови obili.cz со речиси идентична содржина. На пример

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/153996/Kruhy-v-obili-...-3-cisaru.html

Г-ѓа Plíšková Иако очигледно размислува за поинаква насока, да веруваат во вонземјани енергија и поврзување, и разни вонземски сили и суштества, но дека ништо не detracts од објективноста на вести од Чешка ливади и шуми на одредени веб-страницата на Чешка модели и изборот да се погледне во некои слики на Чешка дезени. Само малку да го потиснат премногу често подразбира презир за "астрономски hošíkům" кој, според некои од фигурите "газење" и тие треба да nabančit. Тие всушност не, како и фактот дека секој има некогаш направени секој обид да еднаш (или глупост), не мора да доведе да го направи тоа постојано. Насловот страница е дека тоа е "тест, кој ја оценува нивото на вонземски цивилизацијата на човештвото." Како рационална личност, Г-ѓа авторот сигурно да биде убедена за други опции потекло.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

(Коментари во иднина)

www.cropfiles.it/

www.lucypringle.co.uk/

www.ukcropcircles.co.uk/

www.cropcirclesecrets.org / history.html

www.mycca.info/cropcircles/

 

Некои други интересни линкови Поправете круг:

www.bltresearch.com

www.cropcircleanswers.com/

www.mnmufon.org / cropc.htm

www.aliendave.com / utah_cropcircles.html

ufo.ic.cz / линк / исечете кругови / ctvja.html

www.decirkelvzw.be/

www.cropcirclequest.com/

www.cropcircles.cz/

korncirkler.dk /

www.cropcircleconnector.com

www.silentcircle.co.uk

www.medwaycropcircle.co.uk/

www.cerclesdanslanuit.com/

www.kornkreise-forschung.de/

www.fgk.org/

www.dcca.nl/

www.cropcirclesandmore.com/

www.circularsite.com/

www.galileoparma.it / riccrop.html

www.cropcirclesnorway.com/

www.kornkreise.ch/

www.temporarytemples.co.uk/

www.busty-taylor.com/

 

И многу повеќе, други линкови Поправете круг

www.planetcircles.com/

www.cropcircle-archive.com/

www.coolmath.com/lesson-geometry-of-crop-circles-1.html

socyberty.com / паранормалното / што-ти-не-не-знам-за-култура-кругови /

www.iwasabducted.com/cropcircles/

www.colinandrews.net/

www.cropcirclesecrets.org/

www.greatdreams.com / crpcirc.htm

www.cropcirclesthemovie.com/

science.howstuffworks.com/science-vs-myth/unexplained-phenomena/question735.htm

science.howstuffworks.com / наука-vs-мит /-Необјаснето феномени / култура-circle.htm

www.cropcircleinfo.com/

www.wikihow.com / Направете-а-Поправете-круг

www.nickpope.net / култура-circles.htm

www.ufoevidence.org / теми / cropcircles.htm

news.nationalgeographic.com/news/2009/09/090915-crop-circles-google-earth.html

www.mysticalblaze.com / CropCircles.htm

www.thekeyboard.org.uk/

www.phils.com.au / cropcircle.htm

www.cropcirclesdeciphered.com/

www.dreamscape.com / Morgana / belinda.htm

aliens.monstrous.com / crop_circles.htm

www.unmuseum.org / cropcir.htm

www.karinya.com / crop.htm

www.mightycompanions.org/cropcircles/

www.telegraph.co.uk/

www.theorderoftime.com / наука / науки / статии / cropcircles.html

www.wccsg.com/

www.fdb.cz/film/62342-kruhy-v-obili-crop-circles.html

www.amazon.com/Crop-Circles-Greatest-Mystery-Modern/dp/0722538553

en.wikipedia.org / wiki / Crop_circle

www.cropcircleresearch.com/index2.html

www.world-mysteries.com/sci_14.htm

www.skepdic.com / cropcirc.html

www.cropcircles.net/

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Највисоката ветер фрлени борови најмногу. Високи кули падне со најмногу бука. Strefují удари по највисоките планини.  Horace
Најтешко е да се земе малку, кога можете да ги собереш многу.  K.Hubbard
Алхемичарите откриени при претрес на злато и многу други работи многу повеќе корисни.   A.Schopenhauer
pz