Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-се создаде-по-испуштањата-молња-инфрацрвени зраци . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Инфрацрвени зраци
Молња испуштање во текот на интервенција во областа на жито зрачи екстремни количини на инфрацрвени зраци
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Разликата меѓу правилното и речиси точната формулација формулација е како разликата помеѓу молња и септември светлина светулки. M.Twain
Јас не верувам дека постојат вонземјани. Но, јас верувам дека постојат многу различни луѓе. O.S.Card
Сите науката е или физика или печат собирање. E.Rutherford

Исечете кругови , исечете кругови, инфрацрвеното зрачење

PagPh
Мото: Не многу дена по излегувањето ќе биде можно да се открие вишокот на енергија складирани под земја. Тие можат да бидат откриени од страна на термо imager. Форми обрасци и подземните резерви на енергија ќе се разликуваат во голема мера.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Инфрацрвени зраци

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства. Тоа е затоа што на засегнатите растителни ткива ослабне многу бавно, поради огромниот инерција и поради тоа многу бавно тековните промени во растенијата ( ЕПП , Хронологија ). Бидејќи понекогаш на локалитетот може да се случи многу сложен пречки и резонанци, понекогаш може да се создаде многу сложена шема. Еден гром празнење зрачи енергија на кој електрична локомотива патувал неколку илјади километри. Просечна (!) Ослободување од одговорност. (Поедноставен објаснување)

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Телевизија вести е како молња исцедок. Прави многу врева, ќе го осветлуваат сите во близина, сè друго е лево во темнината и тоа е многу брзо помина.  H.Carter
Научник живеење реалност. Нема ништо во светот подобро.  G.Wald
Вашата теорија е луда, но не доволно луд за да биде вистина. "    N.Bohr
z