Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-хронологија-поднесување-интро . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Хронологија сместување
сместување жито е доста комплексен процес во кој ред проследено со серија на меѓусебно поврзани чекори
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Импресионира мене, луѓе кои сакаат да "знае" на универзумот кога тоа е тешко да се најде на вашиот пат низ Кинески.  W.Allen
Јас знам само една слобода, а тоа е слободата на умот.     A.S.Exupery
Глупост е дар од Бога, но не треба да се злоупотребува. папата Јован Павле Втори

Исечете кругови , исечете кругови Хронологија сместување

PagPh
Една од најголемите грешки на сите тековни Crop Circles истражување е фактот дека "истражувачи" не ги плаќаат по првичното, иако sebedetailnějším истражувањето, речиси никакво внимание на следење (со некои исклучоци)

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Crop Circles: А хронологија на сместување

Основните проблеми на хронологијата резиме сместување , штета, слабеење е далеку доволно детали разработени во расудување процес Фаза сместување - Хронологија .

 

Ова е копија од текстот рефлексија, кој редовно се објавуваат на Sci-Fi сајт www.sarden.cz (трета рата). Линкови до други делови тука

 

 

Подоцна постепено ќе се пренесува тука и тоа ќе водат до друг под тема Хронологија, каде што тие ќе бидат обработени од страна на секоја фаза на процесот во повеќе детали.

 

Тоа е многу веројатно дека сите облици кои се подоцна во жито структура се чини дека се во нивната структура "изложени" во зелениот пред да стигне до достасување. Со други зборови, во периодот од растително раст. Зелени клетки и ткива можат да бидат оштетени од страна на премин на електрична енергија, мртво ткиво само минимално или воопшто не. Покрај тоа, зелени ткиво под влијание на електрична енергија (некои вишокот корист, кои ќе бидат утврдени подоцна во Дел EFP) ќе почне да бледнее и исчезнува nepžetržitě, поради слабеење може да потрае време за растенија polehnout (наведнуваат на стебленца на земјата). Каде да се намали додека тие се речиси суви дршки. Сушење на ткива, а цврстина. Зелени созревање време е различна за различни растенија и житарици, зима, пролет култури, пченка и слично. Но, тоа е можно да се побара земјоделците или истражувам во паметни книги. Polehnout , свиткано стебленца на земјата, тоа навистина може да kdeco како булки.

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Луѓето кои тврдат дека сè е предодреден, и не можете да промените нешто на неа, главно имаше добар поглед наоколу, кога тие одат преку улица ... S.Hawking
Никогаш не ја потценувајте моќта на човековата глупост. R.A.Heinlein
Тоа не е вистина дека јас не успеа. Јас само се обидоа 10.000 начини кои не работат.  T.A.Edison
pz