Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-честички железо . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Аномалии железни честички
Абнормални наоди на железни честички, кој се наоѓа во некои места на Crop Circles
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Јас сум многу интелигентни, можам да направам ништо. Ја измислив парфем и свој синџир на хотели. Јас сум жив доказ дека блондинки не се глупави. Paris Hilton
Јас обожавам толку глупави експерименти, се уште се прави. C.Darwin
Одмаздата е слатка и не гоење за неа. Alfred Hitchcock

Исечете кругови , исечете кругови Аномалии железни честички

PagPh

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

Кој бара наоѓа. И кој е во потрага за железо на терен, тоа е секогаш таму. Дали е тоа таму е малку помалку отколку во железен топилницата (процент). Најди железо во областа, тоа не е како да барате игла во стогот, но повеќе како потрага по вода во океанот (или сол). Тоа не е само дека железни честички се присутни во земјоделските почви рутински како абразија земјоделски алатки, едноставно поради природата на одгледување. Сите земјоделски машини кои доаѓаат во контакт со почвата, се направени од квалитетен челик. Железото е секој мотика дека babka зачувување цвекло. Износот на железо во почвата на овој начин добива (и добива таму за околу 2.000 години), но тоа е сосема мали и безначајни во споредба со она што веќе постои. Од содржина на железо во полјоделски култури во целиот свет (каде што е околу 3%, види) е на површината на земјоделското земјиште се протега до длабочина од само 10 см, кој се наоѓа на површината на еден квадратен километар (1 км 2 ), кој содржеше 7 500 тони железо, според зборовите седум и пол илјади тони. Само не кажам Bakala или колачиња, или едноставно да започнете рударството.

 

Инсистираат на учење во овој контекст за некои метеорити е навистина малку излишни. (Види на Google: Crop Circles Фе честички). Само лажичка до нотка на земјата од тенџерето и тоа е милион пати повеќе железо од просечен човек гледа со железо метеорити во животот, вклучувајќи посети на музеи.

 

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Тоа не е доволно само да се има пари како вас. Многу поважно е да ги направи за вас навистина ми се допадна. Kin Hubbard
Тие се толку сериозни работи кои тие само може да се смее. N.Bohr
Алкохолот е потребно, така што ќе го задржи добро мислење за себе, непречен од непотребни факти. F.P.Dunne
pz