Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-магнетна аномалија . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Геомагнетна Аномалии
Генерирани од гром испуштањата природно
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Што ние го гледаме не е самата природа, но природата изложени на нашите методи на набљудување. W.Heisenberg
Бог не можете да се потпираат на ништо. Ако ние не го прават тоа, никој!
Многу од животот неуспех случаи кога луѓе не сфаќаат колку блиски дојдоа до успех кога тие се откажаа. T.A.Edison

Исечете кругови , исечете кругови геомагнетна Аномалии

PagPh
Во светот постојат веројатно само неколку толку природна и очигледни работи како варијации на геомагнетна поле по молња празнења. На магнетното поле околу молња канал е апсолутно незамисливо.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Вовед

До 1900 година *) трчаше низ полето истражувачи со компаси и магнетометри, а не да биде изненаден дека по молња испуштањата нивните инструменти покажуваат нешто сосема друго отколку што треба. Една од многуте грешки истражувачи денес во Crop Circles (тие се во јазикот Чешка се опишани како záhadologové) веројатно ќе биде фактот дека понекогаш nezalistují во некои сериозни литература. можеби човек би понекогаш може да биде до малку жал. Но од страната 7 на нешто. Тоа е за жал за нив премногу сигурен знак дека било кој од реномирана научна литература во текот на децении на нивните "истражувања" не само во животот или nezavadil, дури и за неа или не се консултирал. Страна 7 е навистина почетокот на книгата.

 

*) види Уман , Молња Ослободување од одговорност , Куриерски Довер Публикации 2001, страница 7 врската

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Кокошката е само начинот на јајца произведуваат уште јајце.  Samuel Butler
Се верува дека сите блондинки се глупави и brunettes се попаметни. Па, јас не се согласувам. A.Kurnikovová
Јас не верувам во Бога, неговото постоење е разоткрие научно. Но, во камп, научив да верува во луѓето. J-P.Sartre
pz