Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-ефект изложеност . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Изложба
"Осветлување Флеш", изложување на исечете кругови, е повеќе од 10 18 пати повисоки од нормалните слики
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Еден научник е вид на послушни момче. Нешто од научник во секој мало момче. Други пораснат, научниците од засолниште, но малку момчиња за живот.  G.Wald
Интелигенција е способност да се адаптираат на промените. S.Hawking
Единственото нешто што навистина е важно е напор. A.S.Exupery

Исечете кругови , исечете кругови Ефект на изложеност (фотографија)

PagPh
Мото: Crop Circles, и сите други форми се на почетокот во структурата на растенија ("мрежа") во областа на голема енергија празнења "Изложени" (почувствувана оштетување на растенијата), а само по долго време се користи "природен развој процес" ( слабеење растенија и сместување , виткање на стебленца на земјата се појавуваат.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

Ова поглавје се занимава во детали со аналогија, процесот на создавање форми во жито (исечете кругови) се сеќава. Тоа може да се спореди со процесот на изложеност на сликата, а потоа и потсетиме. Значи класичен фотографски процес, со користење на желатин слој со расфрлани сребрени халогениди и нивната чувствителност на светлина. На интереси е можно да се покаже дека изложеноста на културата круг се случува кога "флеш осветлување", која може да биде, да речеме, десет 18 пати повисока (и многу повеќе), во споредба со светлината на кои тие се изложени на обичните фотографии.

 

Забележи

Како се постојано потенцира во многу места низ мрежата, не само што создаде сличен процес на редовните модели во жито, но речиси без исклучок сите срамнети со земја , жито лежи на земја низ целиот свет. Редовно модели се јавуваат многу случајни игра на многу фактори, во една од неколку милиони случаи, кога полето оди молња исцедок. Во еден случај од неколку милиони евра. Во сите други случаи, тоа е "само" за сместување , виткање на земјата пченка стебленца. Може да биде многу приближно сличен сооднос да се изразат односот помеѓу областа на жито годишно, "нормално Polehňa , свиткано стебленца на земјата "(0,5 до 1,5 милиони квадратни километри површина поднесени , жито лежи на земја, и област која е срамнети со земја , сламки лежи на теренот во форма на редовни форми (помалку од еден квадратен километар во комбинација вкупна површина од сите редовни форми во светот).

 

Дефиниција

веќе одамна изрази години Голем мајстор:

"Со тоа тврдење, ние тврдат, ние протестираме против тоа, но тоа е за сите што оди со него или против него, можеме да направиме."

( theatresand , лабаво цитиран)

 

Аналогијата со акција фотографии и други ефекти

 

Спомнувањето на корона испуштањата

 

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Суштината на филмот се намали. Комбинацијата на спектакуларни снимки или слики на луѓе во емотивни моменти, или општи сликите заедно во еден вид на алхемиски смеса. F.F.Coppola
Научниците можат да бидат најсреќните на мажите.  G.Wald
Ако може да сонуваат за тоа, тоа, исто така, може да се реализира. W.Disney
pz