Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-научни реалноста (Sci-ре) ​​. Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Научни реалноста (Sci-Ре)
Сите тековните истражувања на исечете кругови тој се пресели во sci-fi, научна фантастика
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Научник во лабораторија не е само техничар: тоа е како дете кое го истражува природни феномени што може да дејствува како да е во бајка. Marie Curie
Најголемиот од сите човечки грев е глупост. O.Wilde
Електрична енергија е навистина само организиран молња. George Carlin

Исечете кругови се само сега се движат од привидот во стварност

PagPh
Тоа не е лесно, но комбинираните сили на работата може да можеби се јавува бидејќи многу сериозни сомневања дека лицето кое е производство на исечете кругови повеќето осомничениот, односно Mmimozemšťané не само што не не даде никогаш, никогаш, но дури и тоа доста интересно сина планета - земјата, населен исклучиво локални, домашни, земен чудовишта во текот на својата долга историја посетени.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Crop Circles - порака вонземјани

Почитувани нашите толку драг, па разгалено, но сепак толку несреќен вонземјани, и разни зеленчук mužíčci лигави суштества! Многу, многу, многу и сосема искрено ви се заблагодарам за сите на вашата тековна грижа, напор, помош и нега со која сте биле посветени на обид да се предизвика било член на семејството на човештвото впечаток дека единствената причина за било исечете кругови-најде во било кое време на било земен пченка поле вас. Тоа е почетокот за да изгледа дека подалеку не сте навистина на сите стрес. Најверојатно тоа е од сегашноста, но, исто така, во секое време во иднина, меѓу другото, примарната цел на секој објаснување на принципот на редовна форми на пченка, што е за најчесто користениот термин култура круг, оди наоколу (ние, хуманост, earthlings, човештвото) без ваше дополнително зајакната и напорни напор.

 

Престани ве молиме конечно даде впечаток дека постоите, во групи од разни самопрогласени "експерти" záhadologů, ufology, окултистите, pseudovědců, исповедници на верата во вонземјани, pavědců и други штетници.

 

Со други зборови, да го стави нешто simplistically, ние би сакале да побарате многу силно во врска со тоа, па тие спакува сите свои fidlátka, шминка, ранци, kufříčky, пластични кеси. Можете ставам во нив сите мои psychotronic уреди, междугалактическата експерименти и сите други нивното физичко - хемиски - биолошки - ментално - psychophysiological и parapsychological експериментални материјали.

 

Зачувај вашето место и сите негови жици. Magnetrons, phasers, masers, Насер, ласери, Poser, tasers, cyclotrons, ебам, Синхронизирано, phasotron, granátosery, Roentgenova светилки, микробранова емитери, електрони пушки и сите други уреди кои што направи кога нашите драги земјоделците поле отпуштен или на друг начин уредува. Вклучувајќи го и вашиот недостиг доволно концентриран и моментални ментални способности.

 

Седло вашиот hovercraft, чамци, hadraplány, летечки чинии, Babeta, чамци, бродови, веслање, washtub, моторни велосипеди, мопеди, меѓупланетарна бродови, како и било која друга група или репозиционирање Вашиот уред, и, конечно, повлечете газот.

 

П.С. Не си видел дека земјата директно на жици на високонапонски далноводи ќе се покаже само идиот?

 

Општи информации

Апсолутно сите претходни теории за потеклото на Crop Circles досега се користи некои sci-fi објаснување. НЛО, вонземјани, загадочни сили, натприродни ефекти, летечки чинии. Космичкиот, междугалактическата, меѓуѕвездениот, меѓупланетарниот и космичка енергија. Паранормални моќи, овластувањата на мислата, натприродни сили, geopathic зони, extrasensory перцепција. Мисловни процеси на растенијата.

 

Единствената вистинска енергетски снабдувач во овој случај сонце (исто така на Земјата, но само малку - помалку од 1% - геотермална енергија). Не глупава вонземјани, ништо надвор од Сончевиот систем.

 

Било која од овие теории сега можат да ја напуштат.

 

Секој од овие сили и теорија е сега конечно е можно конечно да се фрли во ѓубре. Патем, никогаш немал тоа во која било друга локација или припаѓале.

 

Сега доаѓа Научен реалност, реалност науки, (Наука - Одг), со можно само објаснување за вистинската природа, користејќи само вистински природните науки и дисциплини, многу од нив високо интердисциплинарна.

 

Еден таков интердисциплинарни научни дисциплини беше всушност се создаваат само за оваа намена, и се обидува да canonize причините за оштетување и сместување , штета, слабеење на жито, но исто така и сите други претежно монокултурни култури

 

(Наречен Електро-фитопатологијата EFP )

 

Прво експерименти и набљудувања беа направени, некои други се работи, видете вести .

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Имагинацијата е почетокот на создавањето. Замислете она што го сакате, ќе стане она што го замисли а потоа се создаде она што го сакате.  G.B.Shaw
Пишување, тоа е најмногу забава можете да направите. T.Pratchett
Искуството е она што сте го, а потоа си заборавил она што се вика. M.Berle
pz