Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-хронологија остра-2010 . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Хронологија-Ostrá 2,010
Набљудувања врз основа на снимените молња испуштањата во близина на железничката станица
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Нема применети науки, само апликации на науката. L.Pasteur
Најважна задача на човечкото тело е мозокот се движат од место до место.  T.A.Edison
Постојат два вида на безумните: оние кои не можат да сменат своите ставови, другите не.      J.Billings

Исечете кругови Ostrá 2010 година, за време еволуција

PagPh

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

срамнети со земја жито лежи на земја - Време промена

 

2,010

 

За разлика од железничка линија - север - пченица. "Тешка"

Од страна на железницата (Јужна) - јачмен. "Спуст"

 

Многу интересно е група на дрва во средината на полето, од кои едниот (орев) е скршен од гром празнења. Откршени дел од дрво додека лежев на земјата се уште е жив, багажникот не е прекинат. Дури во 2008 година, дрвото беше неповредени, во 2010 година, да. Празнење него, но времето не е оштетен polehlému жито лежи на теренот, бидејќи ореви минатата година (пролет 2010 година, односно ореви во 2009) е под прекинати дел, на растојание од каде неповредени дрво не работат. Исто така, постојат извештаи на дрва слики од 2009 и 2008 година, со што се потврдува тврдењата. Слики подоцна тука.

 

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Секој се обидува да развие идеја, работат на тоа се до моментот кога се чини невозможно да се продолжи, а со тоа и завршува. Токму во тој момент беше да се продолжи натаму. T.A.Edison
Јас сум филмаџија не, научник. R.Emmerich
Уметноста е дрвото на животот.  W.Blake наука е дрво на смртта.
pz