Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-вести . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Вести
Сепак, некои од несортиран податоци
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Навистина среќен е научник, кој не само што има задоволство од она што излезе, но кој на крајот победи на признавање на колегите и на целото човештво, кои потоа имаат корист од своите напори. I.Langmuir
Никогаш, никогаш, никогаш не се откажуваме дека не можеш. W.Churchill
Случајно сака особено на оние повеќето добро подготвени. L.Pasteur

Краток преглед на последните обиди и експерименти

PagPh
На страница ќе бидат концентрирани најновите мерења, експерименти, идеи, експерименти и истражувачки трендови кои не се категоризираат и подредени за одредени сајтови. Постепено се пресели на.

(Фото икона делува како линк)Најновите, и исто така последен Crop Circles 2013 сезона

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Вести само истражувања спроведени.

Crop Circles и нивните nonrandom асоцијација со вообичаено, нередовно polehlým , стебленца свиткана на земјата жито.

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Ние се согласивме дека вашата теорија е луда. Прикажи ги дели нас е дали тоа луд доволно за да биде вистина. Според мене тоа не е доволно луд. N.Bohr
Оној што сака да постигне многу висока, мора да има цел формирана е многу поголем. Heraclitus
Дај ми еден рационален место идиот глупави гениј кој било ден.   S.Goldwyn
pz