Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-хронологија-број-1 . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Хронологија - Теренски # 1
Можноста набљудувања на три сосема различни последици молња испуштањата во структурата на јачменот
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Фактот дека некои големи научници веруваат во можноста за изградба на летање, најважното нешто што не охрабрува во нашите напори.  Wilbur Wright
Да имаат големи идеи, да ги задржи многу. T.A.Edison
Науката е навистина убава. Ако не се заработува нејзиниот леб.     A.Einstein

Исечете кругови , исечете кругови Поле број еден (јачмен)

PagPh

 

 

Во првото поле со пченка со видливи последици

Ова е првото поле со жито, каде што природата ја подготви можноста за следење на ефектите од молња испуштањата во областа на жито (јачмен). Може да се каже дека природата навистина го тропнал бидејќи оваа единствена област обезбеди можност набљудувања на три многу различни последици во структурата на молња испуштањата фабрика пченка.

Повеќе детали наскоро поставени тука на оваа страница

 

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Иако со постоечките експлозиви, јас лично целосно задоволни, јас чувствувам дека не може само да се кандидира на место.  W.Churchill
Еден добар фотографија е исто така да се знае каде е најдобро да се изгради Ansel Adams
Радоста на пребарување и откривањето е nejpodivuhodnějším дар на природата.     Albert Einstein
pz