Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-се создаде-по-испуштањата-молња-fulgurity . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Fulgurity
Една од серијата на физичко - хемиски манифестации на молња испуштањата се fulgurity, топлина clotted песок
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Најстрашниот казна на англиски јазик е: Јас сум претставник режим, и јас сум тука да Ви помогне. R.Reagan
Ако се моли за дожд, немојте да бидете изненадени кога ќе ви хитови во флеш.  D.Cannon
Оданочување е само еден софистициран начин на барајќи пари со закани. T.Pratchett

Исечете кругови , исечете кругови Флеш стакло - fulgurity

PagPh

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fulgurity

Fulgurity во место никогаш не беа откриени главно бидејќи не постои еден гледа. Тоа е затоа што во овој случај да биде малку "копа во земјата", ако тие не се бараат во пустината. И двете од нивното откритие може да почека мирно за неколку илјади години, никој не е таму или nezaorá nepřeorá, само се меша во постојано вителот ветер дини. Но, бидејќи на полиња fulgurity не одејќи никаде, вие сте добредојдени да ги ловците може да оди по жетвата, кога г-дин земјоделец дозволува. Со оглед дека земјоделците веројатно, исто така се допаѓа како целото прашање на Crop Circles мистерија еднаш и за сите да биде над, па можеби и можеби некои земјоделец Esquire ќе му дозволи пред да почне да работи падот копајќи во земјата. Тоа би, всушност, тоа е всушност нешто сосема слични, за да му овозможи на земјата да работата на археолозите. Некои од фигурите е археолошки подземни структури може да биде поврзана со навистина, навистина многу, а не дека не (види).

 

Едно правило дека веројатно никој не кажал можеби затоа што тој мораше да. Каде што никој никогаш не барале ништо, воопшто, никој не можел да најде. Fulgurity никогаш не била на место на Crop Circles барате. Тоа би требало да одат малку подлабоко. Премногу комплицирано работа, но тоа не би требало да биде. Тоа ќе биде доволно да се фокусира на области каде што има "дупка за игла," и да бараат веднаш под нив.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Се колнам во мојата чест, дека матичната книга на родените на Обама, објавена на веб-сајтот на Белата куќа, а не лажни, и дека укулеле официјално дозволено да послужи како соодветна регистратор во Хаваи, како Pitrys моето име. Ředitel CIA
Молња се случува гром следи. Voltaire
z