Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-пеперутка ефект . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Ефект на срања паѓа
(Јас птичји измет може во некои случаи да дејствува како поттикнување ефект на пеперутка крила)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

А мудриот човек може да научи од повеќе глупави прашања отколку на мудриот будала наоѓа одговори. Bruce Lee
Никогаш не претставуваат побрзо отколку што можете да замислите.  N.Bohr
Оптимист мисли дека ова е најдобриот од сите можни светови. А песимист стравува дека тоа е точно.  J.R.Oppenheimer

Исечете кругови , исечете кругови пеперутка ефект

PagPh
Мото: Многу природни процеси потребни за нејзиното извршување иницијација пулс кој е во движење. Повеќето од процеси кои треба да се работи "се подготвени" кои содржат вишок на потенцијална енергија. Ова е кога ќе почнете постепено ќе се трансформира во кинетичка и целиот процес продолжува до сите

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

За сега, се наведува дека пеперутка во некои случаи може да се претстават како утринска роса. Слично на тоа, исто така, може да предизвика дожд. Во други времиња, ветрот, и релативно слаба. Ова е главно да се осигура дека на повеќето подготвени " домино "е веќе во позиција толку нестабилен дека дури и малку моментумот предизвикува некои од нив да падне на земјата, и следење во форма на домино ефект.

 

Осврнувајќи се неправилни форми

Забелешка: во иднина веројатно ќе речиси секоја страница

Како што овој сајт е постојано потенцира редовните модели (исечете кругови) се состои polehlým , стебленца свиткана на земјата жито (исечете кругови) претставуваат само мал процент (проценета на еден милион) области поднесени , жито лежи на земја во светот, произлегува од многу исти причини. Ослабената (многу сличен povadnutí) растенија низ текот на електрична струја низ ткивото. Благодарение да се случи, најверојатно, главно по пат на електролиза, неповолните раст супстанции. Дел од клетките можат да бидат оштетени од притисокот на гасот генерирани од електролиза. Многу повеќе детали е прашањето истражени во делот мени и подмени Електро-патологија .

 

Даде пример - puffball, impatiens

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Откривач не е оној кој дава право одговори, но оној кој прашува право прашања.  C.Levi-Strauss
Ако сите мислат така, никој не мисли.      G.S.Patton
Русија е загатка завиткано во мистерија внатре енигма.  W.Churchill
pz