Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-песна-по-трактори . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Песна од трактори
(Значително вклучени во управувањето на сегашната површината на земјата, структурата и формите поднесени жито
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Најголемиот проблем на Америка отсекогаш била илегални имигранти. Прашај било индиски. R.Orben
Нема поголема пречка за научниот напредок, од желба да се направи тоа премногу брзо.             G.C.Lichtenberg
Секогаш кога некој будала за прави нешто што се срамат, секогаш ќе тврди дека ова беше избран. G.B.Shaw

Песни за трактори се силни диригент тековната

PagPh
Облик песни од трактори многу неверојатно наликува на формата на ПХБ. Од физичка гледна точка аналогно на проводник се наоѓа во диелектрични животната средина (проводен поддршка). Обликот потсетува лавиринт ПХБ.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Песни од трактори

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Закони Kirchhoff во студентските домови откако трактор

Страницата е највисока фаза на подготовка и ќе бидат објавени наскоро

А многу многу интересни детали.

 

Меѓу другото, студиозно јавноста запознаени со голем број на интересни факти. На пример, во PCB песни за тракторот кој се наоѓа во полето, сосема благодатно примена на законите Kirchhoff, и голем број на други чисто електрични закони и правила. Тврдењето е сосема веројатно може да се верификуваат преку илјадници воздухот, земјиштето слајдови. Едноставно посетете како Google Maps , или многу подобро да се направи употреба на Google Earth , особено способноста да видите воздушни фотографии од различни години. За земјоделците, тоа е, се разбира, барем засега да комуницираат многу subdistribution значење, и секако не следната година, бидејќи компири поевтини или поскапи пивото. Но, тоа воопшто не е невозможно дека со примена на слични знаење некогаш може да биде и во иднина, барем пиво малку подобро. Но, досега, нема потреба воопшто се предвиди.

 

Освен закони Kirchhoff се многу слични причини е потребно да се применуваат законите на физиката и другите правила. Тековната спроводливост во гасови, компресирана и ретките, плазма, топли гасови, закон Фарадеј и закон Ом. Во некои места, веројатно ќе биде доста заведување моќ длабоко под земја на начин многу сличен на диелектрични дефект.

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Еден човек е будала да пијат пред да стигне до 50 години, а истото лудо ако не пијат тогаш.   F.L.Wright
Секоја будала може да критикуваат, го осуди и се жалат, и повеќето од нив всушност прави. B.Franklin
Во антички времиња, мачките се сметаат богови. Никогаш нема да заборавам. T.Pratchett
pz