Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-земјоделци . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Фармерите
Некои совети за сите земјоделци, и во иднина да се справи со исечете кругови, кои ќе бидат лоцирани
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Подобро јачмен, слад, пиво, пиварница, подготовка.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ако постои нешто што може навистина совршено функционери и душа да се мрази, тогаш тие се ретки моменти кога тие се принудени од околностите да работат за јавноста. Kin Hubbard
Бескрајна е само универзумот и човечката глупост. Прво, јас не сум толку сигурен. A.Einstein Светот е во вашите раце. Користете го. Phil Collins

Исечете кругови се случи од времето кога човештвото постои

PagPh
Иако во претходните пати, сигурно не толку колку што и денес. Светот дури и не мора на полиња, ни луѓе, ни жито. За некои мали степен, тоа може да се случи во секое време, како извештаи укажуваат на античките времиња.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

Подобро јачмен, виски, пиво, слад, пиво, пиво.

 

Добрата вест за земјоделците.

Не само за нив туку и за градоначалници, полицајци и сите заинтересирани лица.

 

Најинтересен вест за земјоделците и сите други растенија специјалисти:

 

Вили и коси може да се сокрие во штала, снимен во креденци, фиоки во обвинението. Неуспехот никогаш не е потреба за тебе да изгони секоја од областите производителот форми - круг одлуки. Единствената причина зошто се чини дека е едноставен факт, имено, дека никогаш не постоел (круг на одлуки).

 

Оној кој навистина го создаде модели, никогаш не е фатен, токму напротив. Најдобро е да го сокријат и порано. Овие беа имено гром од грмотевици, кој може да се случи многу недели пред модели се појавија.

 

Подобро јачмен, слад, пиво, пиво, виски, пиво.

 

Всушност, никогаш никој (без постоечка) стапнал во вашите ниви, така што нешто произведени. Ако сте навистина на вашиот полиња на било која форма се појави, не само оние редовните, кои ќе укажуваат на тоа дека постои "некој" навистина направи најдобриот совет е да дојде в црква и да се молат гласно дека никој од вас да биде во точно исто време, кога има навистина дека "некој" модел произведен. Вистинската причина за форми на вашиот полиња се всушност за време на гром невреме. Тоа може да биде закана од ведро небо. Без ветер или дожд. Двете од споменатите причини за површини поднесува , додека лежев на земјата жито учествува во креирањето само малку. Ако не за коренот на причините, молња празнења, тоа ќе биде во областите низ целиот свет срамнети со земја , лежејќи на земјата речиси ништо. Само град може да предизвика слични ефекти, туку многу полошо - на жито е по нив, бидејќи сосема уништени, и мора да бидат директно отпишани. Жито срамнети со земја , лежејќи на земјата по молња празнења, но може уште многу често се опорави доволно, така што тоа може да се собрани. Проценка (да бидам попрецизен) во светот град причина само околу 1/1000 проценти последиците од жито во споредба со области кои се срамнети со земја , лежејќи на подот заради молња.

 

Еден од најинтересните и повеќето изненадувачки факт е дека сместување , виткање на стебленца на земјата, речиси никогаш не веднаш по дожд и молња празнења, кои způsbil сè, но не и до неколку дена подоцна. Понекогаш со недели, или дури и подолго од два месеци.

 

foto blesk, krávy

 

Подобра подготовка, јачмен, слад, виски, пиво, пиво.

 

Ако некој во секое поле (да речеме некои глупави круг одлуки) навистина исполнети токму во време кога има формирано форми, со кој е навистина создаден, тоа ќе биде потребно да се јавите на човекот во црно (автомобил) за да го заштита и извршени од областа неговата pozůstaky, пред да започне да чистачи. Ако има молња се состана со некоја поголема животните, потребно е да се јавите на објектот за преработка. (foto)

 

Даг и Дејв? А некои како нив "мисионери"? Па, како најдобро да се дефинира ... Г-дин Allzheimer е навистина лош советник, и иако тоа може да се пие заедно со г ...

 

Не жито, во која формира облик, не е неопходно да жетвата предвреме. Тотално непотребни работи. Сите жито во редовните модели се срамнети со земја , на стебленца свиткана на земјата, на многу исти причини како и секоја друга срамнети со земја , лежејќи на земјата жито никаде на друго место во светот. Само преку огромна шанса, она што се случува во само еден случај милиони, беше редовен форма.

 

Затоа беа големи механички и електромагнетни, исто така Електростатика резонанци и пречки помеѓу завртки, растенија и земјата површина. А едноставен модел на правење круг во грануларна материјал со краток серија на неколку еквивалентни искра испуштањата е можно да се види тука . Само многу approximative решение, но може да се објасни Тоа механички сили на секој вертикални празнење пропагира во кругови (се детонирачките и притисок бран). Дека истото важи и за електромагнетни бранови. Но во твоите полиња таму не стане механички оштетувања (најчесто), многу повеќе навистина електрични штета - електролиза, топлина, пареа и гасови под притисок, сè направени од класичен електричен индукциски во растенијата, во прво време само microscopics промени, апсолутно невидлив за око, дури и Ако растенија се многу оштетени или починале.

 

Таквите обиди пченка време повторно подигнете (преку јазли - јазли), а во повеќето случаи тоа е барем делумно успешна. Созрева исто како и околните неповредени жито, само малку подоцна.

 

Исто така можно, со суша оштетени растенија стана Зарем phytopathological средно штети - инсекти, вируси, бактерии, мувла, габи. Продолжи, се грижи, нема потреба да се користи многу на хемикалии, тешко оштетени области на културата растенија или не да жетвата, тоа ора под. (Ти го знаеш тоа, сува дополнителни информации се поставени објект во вашиот Специјализирана литература многу пати)

 

Која стана култура поднесе `ќе биде (оштетени, ослабен) како и секој друг поднесени `ќе биде (оштетени, ослабен) култура во светот, но само благодарение на многу неправилни околности, еднаш од милиони, стана симетрична фигура.

 

Тоа култура ќе послужавник да остане после неколку дена, и во повеќето случаи ќе се направи (корисно за бербата). Зрели ќе се допаѓа било кој друг поднесени `ќе биде (оштетени, ослабен) култура, само неколку дена подоцна. Оштетена или култура растенија (доколку ги има) да не жетвата, тоа ора под.

 

Следната година - подобро жетва.

 

Без разлика, толку подолго време од сега, толку помалку интерес на никого во тие бројки. Особено по предупредување . Можеби апсолутно нема нов интерес по тоа.

 

Можеби, подобро за вас, денес посетителите да се плашиме од било посетите било Crop Circles насекаде.

 

Тие ќе бидат срање-плаши од тоа во секое време во иднина.

 

Многу Ви благодариме за вашиот интерес.

 

Вашиот Човекот во B & W , сега работи како deufoizer, desaucerizer и dealienizer, исто така.

 

Џејмс Руси

Исто така, специјалист по туѓ-стаорци ликвидација.

 

 

Увид во минатото

Исечете кругови не се ни во претходните античките времиња речиси до степен почитуваат, испитуваат и фотографирани. Во претходните векови не се случи речиси колку rogallistů и сопственици на авиони како денес. Слично на тоа, сопствениците на фотоапарати. Во средината на 19 век трчаше околу неколку Daguerre првите сопственици на уредот, контрола на технологијата, а вие секако заинтересирани во многу други работи од исечете кругови. Но, ако по сите е снимен, со релативно висока веројатност беа забележани во форма на слики и постојат евиденции и некои од илустрациите на древните цивилизации. Само овој факт се уште не е откриено. Евиденција на древните цивилизации се novověkým истражувачите отвори повеќе и повеќе. Дури и некои од клучните слики на древни култури може да се подготви за форми на жито како симбол на Јин - Јанг, Јин - Јанг или некој модел на древните Маите. Во тие денови се разбира, се смета за работата на Бог, и да им биле соодветно третирани. Како најголем парадокс може да биде дека тоа не е невозможно дека некои древни цивилизации дури и може да дојде до сознание дека моделите во жито се јавуваат по молња празнења. (следниот текст се заменува зависност цивилизација-Y обврзници луѓето i) но тогаш не треба овој факт не понатамошно истражување и развој, ниту пак е во поголеми детали, бидејќи како молња испуштање, така што создаде форма, која се смета и како дело на Бог. Нивниот пристап до нив може да биде и во двата случаи многу слични и не се потребни никакви елаборат или да снимате фактот дека еден можат да произлезат во однос на другите, или поради тоа што авторот е за нив и во двата случаи едно исто - богот Зевс громовникот и парични еквиваленти, и слични размислувања Јас се очекува од секој кој ќе биде нивниот претстави во иднина да се справи со. Затоа е многу веројатно дека мнозинството на напредни древните цивилизации на било која слика што може да биде прилично точно репродуцира модели се најде во зрна, во комбинација со највисока застапеност на боговите или бог. Без разлика дали се разбере на моделите формирана од гром испуштањата или не. Кога двете структури се смета за дело на Бог, тоа е речиси еден. Можно е дури да се каже дека тоа е многу подобро отколку денешното општество, дури и ако нивната меѓусебна поврзаност nedovtípili. Има уште многу повеќе јасна претпоставка блиц - Бог, исечете кругови - Боже, од флеш подразбирам денешната труд на човештвото - природа, култура круг - вонземјани. Или дека тие се по сите само се произведуваат гром вонземјани? Тоа би требало да биде přeptat мајстори и професори Rakova Umana, UF ( www.ufl.edu ), но двајца од нив ќе биде нешто како дека навистина тешко да се договорат. Во секој публикација која е овие две "гуру" светската наука молња испуштањата напиша, не е за секој mmimozemšťanech не се споменуваат, ниту што ќе биде проклето вклопуваат, дури и кога пишува за таквите испуштања на Венера и Јупитер.

 

Како да исечете кругови пристап денес?

Не претерано така. Не polointeligentní не се произведува, demented и сенилна круг одлуки, ниту polointeligentní, demented и сенилна вонземјани или зелени mužíčci. За нивното постоење не треба да се лути на никого, ниту за гонење или казнување. Жито во секоја редовна жито обрасци се срамнети со земја , лежи на теренот на самиот истите причини како и оние кои предизвикуваат штета и сместување , виткање пченка стебленца на земјата насекаде во светот. Секој со секој модел во жито исполнува, дури и ако изгубат знаци на регуларноста, а кој ги исполнува сите polehlým , стебленца свиткана на земјата жито било каде во светот, можам само да ви честитам, тоа не беше токму во тоа место токму кога го отвори забележани шема всушност потекнува (е снимен, изложени). Тоа не е важно дали тоа е редовна шема, или сосема случаен купот неправилни поднесени , лежејќи на земјата жито.

 

Ако, и покрај сето ова некој се уште ќе тврдат дека моделите во жито тој произведува не го треба да го побие. Нема друг избор освен да само го посакувам среќа да никогаш не се сретнале со еден човек кој произведува жито форми со полна пареа. Веројатно е најдобро да се стави ова лице во уставот, кој многу низ светот, и каде што тие се за складирање и засолниште слични структури соодветно опремени.

 

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Социјализмот е филозофијата на неуспех, кредо на незнаењето, вербата во завист, и неговата најголема предност е споделување на страдањето. W.Churchill
Глупост често се заштитат луѓето против луд. O.W.Holmes
Можеби јас сум пијан, Мис, но во утринските часови трезен додека сте уште само како грда.   W.Churchill
z