Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-термички ефекти . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Термички промени (IR)
На местото на откривање може да се најде термички оштетени растенија, од lechce пресуши целосно изгорена
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Каде што има голем број на технички средства за пренос на планина, нема потреба вера која се движи планини.  E.Hoffer
Ги добиете сите будали на ваша страна и можете да изберете да имате ништо. F.Dane
Само во соништата ние сме потполно бесплатна. Остатокот од времето треба да се платат.        T.Pratchett

Исечете кругови , исечете кругови МР, топлина штета

PagPh
Во светот постојат веројатно само неколку толку очигледни и природни нешта, како што се топлина оштетена и јагленисано растенијата по молња празнења. Ослободување од одговорност ослободената енергија е апсолутно незамисливо.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Вовед

На местото каде што беа пронајдени во Crop Circles, можете често да ги најдете топлина оштетени растенија, од lechce суши до целосно изгорена и изгорени. На местото каде што падна молња празнење, ниту пак е можно да се очекува ништо друго.

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Тоа е неоправдана од научниците да вршат експерименти врз животни, нека ги вршат експерименти врз новинарите и политичарите.  H.Ibsen
Сигурност? Во овој свет ништо не е сигурно, но смртта и даноците. B.Franklin
Кој е професионален писател е всушност само аматер кој никогаш не го запре.            Richard Bach
pz