Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-поддршка ефекти . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Придружни ефекти
На пример, "игла дупки" стана речиси неразделни придружба, "фолклор"
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Подобро јачмен, пиво, пијалак, подготовка, слад.

Тоа е подобро да се молчи и да се помисли глупав, отколку да зборуваат и да ги отстрани сите сомнеж. A.Lincoln
Сите животот е експеримент. Повеќе експерименти направено, толку подобро. Ralph Waldo Emerson
Играниот филм режисер е Бог. Во документарни филмови Бог е директор. Alfred Hitchcock

Исечете кругови , исечете кругови Придружни ефекти

PagPh
Постојат голем број на придружни ефекти, и се посветени на главната страница од подменито ефекти. Некои би можеле да бидат вклучени како аномалија, еден од голем број на аномалии, за возврат ќе им овозможи вклучување на ефектите.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

Мени Мени Ефекти Аномалии и секогаш ќе биде до одреден степен се преклопуваат. Веќе во почетната страница мени Аномалии се спомене е дека ниту еден од опишано аномалија не е, всушност, било аномалии. Но, тоа е во сите случаи на феномени (ефекти и аномалии) дека молњата празнење природно, навистина нераскинливо го придружуваат. Како ефекти. Затоа, во моментов само обновуваат Ефекти подменито ставка "Ефект на централната дупка" (за игла), англиската верзија на "Централна точкест отвор Ефект". Овие "игла дупки" се споменува често, исто така, стана речиси неразделни, природни придружник "народната" дел од феноменот на исечете кругови. Од една страна, се припишува од страна на луѓето. Заглавен шипки, жица, и така натаму. Секој кој го гледа, но она што се користи да се создаде, тие треба да биде апсолутно јасно дека никогаш не сте да се создаде како резултат на моделите придонесоа ниту еден свиткување stébélka. Феноменот на "D & D" овие веб-сајтови се справи друго место (види), и таму е исто така изјави дека следното нешто да се справи со овој човечки измет не се, па нема понатаму се спомене тука.

 

Најновите веб страница - Ефектот на централната дупка . Тоа не е најновата, но тоа е еден од последните.

 

Подобра подготовка, јачмен, виски, пиво, пивари, слад.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Три начини да одреден уништи: жени, коцкање и занаетчии во куќата. Најпријатно е со жените, најбрзиот е со коцкање, најсигурниот занаетчија.  G.Pompidou
Ако имате нешто да се добие талент, го заштити.  J.Carrey
Тврдејќи не само со помош на математиката. S.Hawking
z