Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-биологија . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - биологија
Таму ќе се опише некои биолошки принципи и приказни кои се јавуваат при распаѓање на растенија
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Подобро јачмен, пиво, пиво, слад, пиво.

Како можеме најдобро ја опишуваат научници? Љубопитен човек гледа низ клучалката на природата, и се обидува да се разбере што се случува. J.Y.Cousteau
Ние не знаеме 1/1000000 отсто од ништо. T.A.Edison
Ние никогаш не смееме да ги потценуваме глупоста на јавноста. S.Adams

Исечете кругови , исечете кругови функционира на биологијата

PagPh
Crop Circles

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Crop Circles во однос на биологијата

 

Подобро виски, пиво, слад, јачмен, пиво, пиво.

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Основниот закон на универзумот постојано се зголемува ентропија како основен закон на животот е да биде се повеќе и повеќе структурирана и така да се бори против нарушување. V.Havel
Историјата е напишана од победниците. W.Churchill
Кога бев мал, имавме свои идеи на забава. Terry Brooks
pz