Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-Všejany-2010 . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Všejany 2010
Пченица, крупен анкета (од округот поле)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Тоа е изненадувачки колку луѓе стојат напори да ги принуди на мозокот вистински систематска работа.  T.A.Edison
Дозволете ни да се подготват за вашите соништа, и ти би сакал  Мик Џегер го изгубил сиот свој разум.
Некој ми кажа дека секоја равенка кои се содржани во книгата, ќе ги намали приходите за половина.  S.Hawking

Исечете кругови , исечете кругови Všejany 2010

PagPh

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Разликата меѓу правилното и речиси точната формулација формулација е како разликата помеѓу молња и септември светлина светулки. M.Twain
Јас не верувам дека постојат вонземјани. Но верувам дека  OSCard постојат многу различни луѓе.
Сите науката е или физика или печат собирање. E.Rutherford
z