Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-јазли (јазли) . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Јазли и нивните функции
Клетки internodes, за разлика јазли, промена на број и облик, тие само може да се прошири.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Подобро пиво, јачмен, слад, пиво, пиварници.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Имате непријатели? Тогаш тоа значи дека некогаш во вашиот живот застана за нешто.  W.Churchill
Науката е игра која Бог си игра со нас, така што можеме наведени нивните правила.   C.Krasel
Ние во согласност со ненаситна љубопитност на научниците, а нашата работа е прекрасна игра.                M.Gell-Mann

Исечете кругови, geotropism, phototropism - јазли

PagPh
Јазли - јазли. Еден од нивните функции е да се задржи на растенија исправено. Нивните клетки се бидејќи, за разлика internodes клетки способни за раст и размножување. Јазли затоа може да се менува обликот и агол.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

Подобро пиво, пиво, виски, пиво, јачмен, слад.

 

Јазли во растенијата lipnicovitých семејство.

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

 

Internode

Стебленца се прави секции помеѓу два јазли. Бројот на клетките не се менува, тоа само може да прерасне во должина (клетки и, следствено, Internode). Продолжување на вакуола фузија на клетките се случува, и, конечно, на мобилен е исполнет со еден соседни вакуоли. Клетки кои го сочинуваат Internode беа во нив "дадено" преку јазли и нивната dělivých meristems.

 

Подобро јачмен, виски, пиво, пиво, пиво, слад.

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

Подобро слад, пиво, пиво, виски, пиво, јачмен.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Дали научниците велат ништо, ако го избришете сè, од животот на натприродни нешта остануваат само неприродно.  A.E.Barr
Јас не сум глупава. Тоа е само понекогаш премногу претерување на размислување. C.Farrell
Само три нешта може да убие земјоделец: молња празнење, трактор, и старост.     B.Bryson
pz