Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови-во-аномалија жито-раст . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Аномалии созревање
Секоја шема во жито е можно да се најдат некои нерамна созревање, искривени растенија
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 Подобро слад, јачмен, пиво, пиварница, подготовка.

Највозбудливите фраза во науката, кога известување нови откритија, не е "Hurrah!" но "Тоа е смешно ..."  I.Asimov
Науката е најдобар противотров против труење nastrojeným заблуди и суеверија. A.Smith
Помладиот за постарите мислат дека се будали, но претходно дека помладите знаеш.  G.Chapman

Исечете кругови , исечете кругови Аномалии созревање

PagPh
Исечете кругови се создадени чисто природни сили, неразделно придружуваат разни "необјаснет" аномалии. Меѓу другото, на разни аномалии на раст и созревање индуцирана струја.

Вовед

Секоја шема во жито е можно да се најдат некои нерамна созревање, искривени растенија, билки со глуви уши, растенија со абнормална семиња (деформирани, помали, помалку покарал). Ние можеме да но сите истражувачи досега, без разлика дали долго harcovníkům истражувања на исечете кругови, или било случајно посетители фотографирање на ваквите појави убаво се заблагодарам за нивните фотографии, графикони, евалуација, како и да им каже дека речиси без исклучок, беа оценети сè, барем од статистичка гледна точка , сосема бескорисни. Ние мора да сфатат дека бројот на зрна, семиња, кои се произведени на годишно ниво во светот, можно е да го искажат број 10 број 18 . Тоа се случи на некој некаде наоѓа некои извртени семиња уште селективно избира без доволно објективни форми на случаен избор, за жал, премногу објаснување вредност не. Тоа ќе биде потребно да се анализираат малку статистички значајни примерок, а особено изберете предмети според редовни правила на случаен избор.

 

Нееднаквост раст по молња испуштањата

Објективно, мора да се признае, дека растот неправилност, се разбира, во место, која беше погодена од гром, навистина се случи. Тоа и поголема мерка против Одржлив места. Во Одржлив области, се разбира, постојат исто така присутни, но во помал обем. Вкупниот број на растенија во пченка поле на 1 квадратен километар со тркалезни една милијарда (10 9 ), а бројот на семиња, кои се собираат на овој еден квадратен километар, е околу 20 милијарди долари.

 

Подобро пивари, јачмен, виски, пиво, слад, пиво.

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но очите се отвораат сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

Подобра подготовка, пивари, јачмен, пиво, слад виски.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Модерната наука има многу користи, нејзината главна цел е poskytutí но детален опис на грешка богатите луѓе.  G.K.Chesterton
Добри и лоши се само зборови. Сето тоа зависи од вашите дејства.
Имагинација, тоа е основа на мојата работа. Остатокот се обликува малку како sci-fi. Jimi Hendrix
pz