Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-право-за-командант . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Ваше Височество!
Повремени истражувач кратко отсликува еден во областа на вашиот Велика Британија лето боцка зло
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Светлина погрешно верува дека тоа е побрзо отколку ништо. Што и се движи seberychleji, насекаде пристигнува, се наоѓа во мракот веќе беше таму пред него, чекајќи него. T.Pratchett
Постои само еден вид на дисциплина. Совршена дисциплина. G.Patton
Тоа е прилично опасно да се биде искрен, освен ако не се исто така прилично глупава.  G.B.Shaw

Порака до Нејзиното Височество: Главен виновник осудени >> <<

PagPh
Никогаш не се обидувајте да го фатат. Тоа не е безбеден. Маратон човек.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lysa над Лабем, 

Чешка Република.

обработени во 

13 February 2008-13 Август 2010 година   

од: НЛО - ликвидатор

(Исто така туѓо крунисувале на стаорци

Марс и гласачите),

Бруер - готвач Агент 008

 

 

 

 

 

Извештај до врховен командант.

Почитувани Височество ,

Мисија завршена.

 

Виновници, обвинението и пресудата за прекршителите како

нередот на вашата градина -

Авторството, но и производството на исечете кругови ,

како само еден применливи -

Г-дин фон Молња шок ,

рака под рака работат со г-ѓа

Фон грмотевици електрична енергија ,

со повремени придонеси

на сложени процеси

интерференција и резонанца.

  

Откриени еднаш и за сите, принудени да признаат,

под тежината на непобитни докази,

докажување на вината надвор од секое сомневање.

 

Полицијата или било која друга единица

никогаш нема да биде во можност да се израмни,

а камоли да го фати нив на било кој начин или во нивните акции спречи.

Нивната брзина е помеѓу 1/3 - 2/3c,

додека стапката на дифузија на било кој полицијата

обично е многу помалку од 1/1000000 C.

("C" од формулата E = mc 2 ,

кој еднаш произведува еден Ајнштајн ...)

 

Никогаш нема да биде можно да ги запре од страна на било напор,

тие само ќе се смееме на целото човештво засекогаш и да продолжат да изврши своите дела,

како сторители на разни други кривични дела

како Kožený Krejcir од Бахамите или тегла или Pitr од Швајцарија.

 

Користат еден од најкомплицираните, најсофистицираните

но од најинтересните форми на физичко маскирање (Мимикријата)

видел во природата се случи, бидејќи:

Сите овие редовни модели Всушност

всушност се појави сосема вообичаено, многу подоцна,

отколку кога тие всушност биле создадени

во мрежа се состои од пченка стебленца, односно

имало "спасени", "натоварен", "се истакнува", "заробени", "изложени".

 

Дефиницијата на "заробени" или "изложени" се навистина точни,

поради тоа што се случува веднаш по долго "период на смиреност"

во текот на кој работи "природни инвеститорот" (види археологија) за неколку недели,

кога навидум апсолутно ништо не се случува.

Всушност, растенијата погодени електрична енергија

Токму во ова време постепено бледнеат толку долго, но толку тешко

дека на крајот тока под сопствената тежина или, што се поклонува на земјата.

 

Местото може некаде сместување , штета, слабеење случи домино ефект,

благодарение на акција може во овој случај

свиткување стебла се случи релативно брзо,

форми не многу точно формира облик на тој начин може да биде дури и попрецизни

рабови и форми, бидејќи тие можат да имаат поостри граница.

 

Во секое време во текот на растенијата сместување , штета, слабеење не се штетни

Не "необјаснива", "несфатливо", "непознати", "мистериозни" сила. моќ.

Дури апсолутно никаква друга сила од својата тежина,

најмногу зголемена за влажност предизвикани како утринска роса или дожд.

(На пример, тежина пченица култура може да се зголеми дожд

околу пет милиони килограми на квадратен километар)

 

Ненадејна наведнуваат на земјата затоа може да започне

понекогаш дури и без

дополнителни и непотребни сила или надворешни пулсот.

Тоа може да се активира дури и без usednutí познатата "пеперутка"

поради ослабена стебленца, држејќи тоа само така се високи сопствената тежина

од себе на прв полека почнува потпирајќи се на една страна

кога некои од нив ги надминуваат критичните агол,

која е слабата дното на дршката ткиво уште е способен

одржување барем делумно исправено,

и почнува да слета напротив сметаат дека е многу брзо.

Тоа влијае на една или повеќе други,

да започне домино ефект (снежни топки ефект, една верижна реакција)

и целата структура ослабени стебленца

паѓа на земјата како куќа од карти.

 

Тежина пченка стебленца стои исправен

е содржана во својата структура како и нејзината потенцијална енергија,

(mgh, Каде часот е половина од просечната висина на стебленца)

и се наоѓа во сламки нула.

Тоа е неколку kWh по квадратен километар.

 

Друга форма на опишаните природни маскирање ("мимикрија")

е фактот дека тој не е само причина за создавање на

именуван редовни форми

(Неколку илјади квадратни метри годишно).

Електрична енергија од молња испуштањата е исто така најголем главна причина

на било оштетени, ослабен и целосно "нормално", "најчесто"

земјата сосема нерегуларно криви жито насекаде во светот,

не генерира секоја редовна шема.

Како и во случај на редовни форми

проследено со пченка стебленца свиткување надолу до многу долго по невремето,

оној чие блиц сите предизвикани.

 

Никој досега не ни размислувам за,

дека речиси единствената можна причина за сите сместување , виткање на стебленца на земјата

би можело да биде невреме што веќе беше пред неколку недели,

точно дури и само еден од нејзините молња во оваа област.

Особено, бидејќи зрно често ќе спуштам

во текот на nejnádhernějšího времето

што земјоделците може само заради расте култури Wish

и веднаш по бура за време на површно инспекција поле пченка

за бројот на денови сите се чинеше

навидум како ништо да не се случило.

 

Проценка е приближно io VAC од еден милион км 2

повредени и додека лежев на земјата жито годишно.

 

Таа е една од најголемите шеги

што природата на вчудовидени и шокирани таа го направи човештвото.

Се разбира, во секој случај, а не шега последен

други изненадувања ќе го следат.

 

Т.н. круг одлуки , исто така, повика cropmakers , круг одлуки , педалата кругови

(Лажговци, фалсификаторите falsifikátoři и, всушност, сериозно ментално оштетени поединци)

може да биде "награден" еден по друг,

за време на било кој од своите шанса средба

единствениот вистински и легитимни авторот фигури (договорено).

Тој ќе си играат со нив би можело да дојде ако случајно "се тресат раце".

 

Секој во областа, нема бизнис,

ви кажам за нешто како што сите непотребни активности навистина предизвикува ,

бидејќи во областа на жито, всушност, треба да се случи само еден

кој врши нешто корисно таму.

 

НЛО, летечки чинии и странци беа осудени како ништо друго,

отколку само измамници , се декларираат себеси како авторите на работа.

Тоа е, се разбира, исто така, за кривично дело - лаже, кривоклетство,

измама, фалсификување и измама.

 

Отстранување увери, се согласи со силите на природата

слично на начинот на кој тие ќе бидат во можност да се ослободи од кругот на одлуки,

вонземјани никој никогаш не жалам.

 

Со сета почит, во вашата услуга

Човекот во црно (B & W - Фотограф)

осамен снајперист,

се враќа во својата кошара високо во планините,

 

Пиварница Agent 008, James Blond.

 

P.S.

Сте биле толку вид, Ваше Височество,

и побара од сите негови поданици

да спроведе попис што е можно поскоро НЛО

летечки чинии и вонземјани

бидејќи молња и грмотевици

почнат да се ликвидираат сите нив (со задоволство),

еден по еден,

броеви на милиони во еден ден?

Можно е дека ова е еден од последните příežitostí,

затоа што нивниот број започне многу наскоро рапидно опаѓа.

(Како што беше договорено со силите на природата)

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Ако се предложи свој живот план, тоа е многу веројатно дека ќе добиете во некој друг план. И погоди што планираат на? Ништо. Jim Rohn
Ако прошетка низ пеколот, nezvolňujte. W.Churchill
Започнете а она што е право од она што е прифатливо.  F.Kafka
z