Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-аномалија-U-форма (мени) . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Аномалии
Во близина на исечете кругови беше често се опишува голем број на различни аномалии
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Научниците се соочуваат со најголемо задоволство за време на потрагата по вистината, која противречностите со многу разочарувачки, она што следи по откривањето. H.Lovecraft
Музиката е најсилна форма на магија. Мерилин Менсон
Дарот на фантазијата значеше повеќе за мене, одошто на докажана способност да се користи знаење. A.Einstein

Исечете кругови , исечете кругови со форми Аномалии

PagPh
За различни аномалии, како електромагнетни природа. Апсолутно сите од нив може целосно да се објасни без исклучок многу едноставен факт дека тоа неодамна се случи во тоа место да го ослободи молња.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

но прашањето е привремено аномалии сумирани на прелиминарната верзија на страницата

Аномалија

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно и теоретски и експериментално prověřill

 

Јан Ledecký

 

Во текот на спроведувањето на нивните хемиски експерименти Се обидов да ја разберат тајните скриени во природните процеси.   Ричард Ернст
Ништо достигне владата се претвора во еден куп ѓубре.   Ринго Стар
Пустината е убава токму поради тоа што се крие и некаде. A.de Сен Exupery
pz