Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - круг-во-пченка галерија . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Галерија на исечете кругови
преглед на најважните примероци на исечете кругови, поддршка за теоријата на молња испуштањата
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Најважните форми на исечете кругови, значајни примероци.

PagPh
Многу примероци исечете кругови пронајдени во текот на многу години, неговата форма, или некои придружни ефекти директно ја поддржува теоријата на нивното формирање, преку ефекти во прилог на гром исцедок.

(Фото икона делува како линк)Најновите, и исто така последен Crop Circles 2013 сезона

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

Вовед

Во меѓувреме, можете да ја посетите многу обемна архива , сортирани по датум создадени, или базата на податоци , подредени по земја каде што сликите се пронајдени записи.

 

Страната ќе биде "привремено" (како присуство на советските трупи) кој се користи како водич за различни јазични верзии. Во првата фаза, главно архиви, бази на податоци, и почетна страница.

Главна страница е поделена, бидејќи на севкупност на 5 дела. Во следната табела насочува линк до почетната страница продолжение број 2

 

 

Известување за браќата Словаците: Тајната на исечете кругови, конечно ги откри.

Веб-сајт основан специјално за нив е достапна тон (Homepage.sk) . Тоа е признание за нивниот придонес во целата работа и решавање и појасни мистерија. На пример, на страниците www.uforevue.sk - една од можните najobjektívnejších spravodajstev за исечете кругови, она што се случува на сите преку интернет. Vonkoncom ослободен од какви било бесмислено и нелогично размислување.

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Во текот на спроведувањето на нивните хемиски експерименти Се обидов да ја разберат тајните скриени во природна procesech.h.   Ричард Ернст
Ништо достигне владата се претвора во еден куп ѓубре.   Ринго Стар
Пустината е убава токму поради тоа што се крие и некаде. A.de Сен Exupery
pz