Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-спонзор . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles
Контрола на странци - тотално уништување
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Што убавината е секогаш откривањето на парадоксот. Тоа е главната надеж за напредок.  N.Bohr
Никој никогаш не заборава каде да ги закопа секирите.  K.Hubbard
Верувањето дека ако сакавме да, ние би можеле, е главната причина зошто толку многу одлични умови останува неискористен.  G.C.Lichtenberg

Исечете кругови , исечете кругови можност за спонзорирање

PagPh
Отстранете ги имаат свој вонземјанин

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед

Секој научни истражувања бара пари, и секој човек и организација има можност да придонесе за врвни истражувања, покажувајќи една од најголемите мистерии на сите времиња

 

 

Заврши научни истражувања, во голема мера базични истражувања. Една сосема нова научна дисциплина врз за сега и само заради потврдување на хипотезата споменати - Електро-патологија - ги проучува ефектите на електрична струја на растенијата, видете следното мени. Пред неговото основање во оваа област е спроведена од страна на речиси еден експеримент, кој се обидел да објасни како растенијата се оштетени од страна на премин на електрична струја. Тие. Но огромното мнозинство од нив ќе преживеат штета само што се ослабени. Тоа зависи од интензитетот на корист на вкупната енергија и дистрибуција на тековната протокот и на електрана и ткива.

 

 

Две заврши уште необјавено новите научни откритија. (Всушност, тоа е спецификација на еден)

 

 

Број 1 и 2, тие веќе се некако засекогаш cohromady: Апсолутно се срамнети со земја , лежејќи на земјата пченка (и други растенија, силување, афион, итн) во светот е предизвикан од електрична енергија од молња празнења. Особено, сите сосема нерегуларно срамнети со земја , жито во целиот свет. Редовно срамнети со земја пченка претставува само околу една милионити дел од гореспоменатите број и површина од случаите. Околу една милијарда прегледи молња полиња и тревни области во светот секоја година. Коренот на сите поднесени жито во светот е една - Електрична молња празнења, без која светот не би им наштетил nepolehlo. Здрави, неоштетени зрна електрична енергија издржи речиси секој механички стрес. Сите редовни модели - пиктограми -. Crop Circles се само една мала подгрупа, што резултира во сосема ист главната причина Речиси сите електрична енергија погодени жито се уште многу денови пред Polehňa , свиткано стебленца површината на земјата. Може да има домино-ефект (види мени). Можат да учествуваат во голем број на други ефекти. Вториот резултат е всушност првата истражување, бидејќи откривањето на причините за Crop Circles беше неговиот резултат, а тоа е всушност само подмножество, иако со дополнителни рестриктивни претпоставки од кои во најголем број случаи не предизвика други.

 

Откривањето на причините за исечете кругови е само нус-производ отпад многу повеќе истражувања.

 

Стане спонзор на една од најпознатите реални, речиси шокантно неверојатна теорија, малку лудо, но првата и единствена работа со вистинска природна сили и ефекти, реални научно проверени и dokazatelnými.

 - Реал физика и реални природни сили и феномени, како на пример на хемија, биологија, итн

 - Првиот и само теорија научно проверени и докажливи.

  - Првиот и само теорија Falsifiability подготвени да ја преземат на тестот.

  - Достапни во секое време повторливи и проверливи експерименти и тестови.

  - Не бара никакви глупави акција вонземски активности или ефекти или непознато натприродни сили.

 

 

Повторливи, верификуваат експерименти и набљудувања - многу важен принцип, а еден од најважните принципи на базичните истражувања.

 

 

Повеќе од 40 научни и истражувачки полиња се применуваат за да се потврди хипотетички дел од целиот спектар на свежо појавуваат и развиваат теорија.

 

Отстранете ги имаат свој вонземјанин.

 

 

Сите придонеси може да се користи во прилог на многу други уништување, уништување, го скрши и уништи било кој странец што било теории за странец активност низ целиот свет.

 

Вашето име засекогаш ќе биде неизбришливо снимен и запаметен засекогаш како ликвидатор туѓо .

 

Забележително зголемување на довербата ќе помогне да се заштитат човештвото од една од најголемите закани дека можеби во иднина, понекогаш се заканува - странци (според Хокинг).

 

Помош искорени од главите на збунети луѓе секој мисли на активности на странците и опасност од нив кои би можеле да се закануваат на човештвото.

 

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Како пријатен тоа е да се сретне бескрајни луѓе dumber од нас самите. Јас ги сакам само поради фактот дека тие постојат. J.K.Jerome
Сега мора да се откажат од надежта, дури и ако тоа е сосема безнадежна. Имаш надеж!
Научно истражување е во голема мера врз основа на чувство дека нешто не е во право.  T.Carlyle
pz