Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-се создаде-по-испуштањата-молња-енергетски експлозија . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Ц Ц - Енергија експлозија
Во текот на молња празнење на местото на влијание и притисок формира ударен бран еквивалент експлозија
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Повеќето луѓе не верувам во ништо врз основа на слепа вера во нешто друго во целост. G.C.Lichtenberg
На самиот почеток не беше насекаде и во сите. Тогаш тоа експлодира. T.Pratchett
Ако не може да го објасни едноставно, не го разбирам воопшто. A.Einstein

Исечете кругови , исечете кругови притисок и шок бран

PagPh
Молња празнење работи во близина на експлозијата што се влијанието на неколку килограми експлозив, и многу повеќе. Истиот се огледа и во резултат на притисок и шок бран. Директен механички ефекти не се толку нагласена.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Енергија манифестации на молња празнење

Преглед на некои физички својства на молња испуштањата е вклучен страница физика

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Пронајдоци Алфред Нобел се карактеристични; моќна експлозивна им помогне на луѓето се изврши прекрасна задачи. Но, тие исто така може да послужи како средство за ужасното уништување во рацете на големите криминалци, што доведува човештвото во војната. Pierre Curie
Рокери се најубавиот луѓе во фотографирани. Тие немаат инхибиции. David Bailey
z