Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-геологијата . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Геологија
Геолошките карактеристики на почвата може значително да придонесе за "изградба" на некои фигури
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Повеќе научни достигнувања, толку повеќе ја отвори портите непризнаена темнината што ги опкружуваат она што го научиле само. A.Huxley
Имагинацијата е поважна од знаењето. A.Einstein
Се започнува некаде, дури и ако не многу физичари не се согласуваат.   T.Pratchett

Исечете кругови , исечете кругови влијае на геолошките услови

PagPh
Геологија и спелеологијата може да обезбеди релативно голема количина на податоци за подземен линии кои би можеле да придонесат значително за формирање на моделите. Водство на електрична енергија и механички пречки.

 

Crop Circles во врска со геологијата

Воведна белешка

Тоа се испитува дали воспоставувањето не можат да учествуваат електрична енергија под земја - geoelectricity (поточно), и се наведува дека, на пример како можна причина за зголемувањето на веројатноста за развој на одредени позитивни streamers, но само незначително. Во некои места би можеле да бидат вклучени во формирањето на некои подземни истекување патеки. Испрати слични истражувања, тоа ќе биде во однос на редовни и вонредни формации култура целосно непотребен, бидејќи нивното формирање сосема доволно електрична енергија над глава. Повеќе од една милијарда празнења во житни полиња и пасишта од целиот свет секоја година.

 

Некои геолошки формации, туку може да придонесе значително за начинот на кој моќта линии под земја.

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Ова е суштината на науката: прашај несоодветно прашање, и ќе добиете разумен одговор. J.Bronowski
А пчела никогаш не е толку тешко како што изгледа, само не помалку гласно зуи.  Kin Hubbard
Секоја реченица Испуштив, не треба да се гледа како на одговор, но прашање.          N.Bohr
pz