Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-блиц-годишен . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - А флеш на
Молња празнење е во состојба да предизвикаат сместување , виткање на стебленца на земјата речиси целото поле, или на значителен дел од него.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - машински-преведениот текст

Верувај во себе! Веруваат во своите способности! Без скромен, но разумна доверба во својата сопствена моќ не може да биде успешна или среќни.  N.V.Peale
Не, нема потреба да се мисли, само да размислуваат логично. N.Bohr
Понекогаш посакувам дека сум бил киднапиран од страна на вонземјани и мене избран нивниот владетел.  G.Noory

Исечете кругови , исечете кругови поглед на

PagPh
Во некои случаи, многу ретко, постои сместување , труп свиткување на земјата жито веднаш или речиси веднаш по излегувањето. Таа, исто така понекогаш се случува Polehňa , ohne стебленца на земјата, речиси целото поле (80-90%), а во обични случаи 20-30%.

 

Вовед

Ќе бидат поставени фотографии на поединечните години, благодарение на интервенција на молња Polehla , сламки се свиткани кон земјата значителен дел на полето, или целина (Benátecká Vrutice 2008). Čelákovice беа првично се смета за прашање во 2009 година, но исто така беше и 2008 година. За 2009 година, ќе биде неопходно да се измисли нешто друго.

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства. Тоа е затоа што на засегнатите растителни ткива ослабне многу бавно, поради огромниот инерција и поради тоа многу бавно тековните промени во растенијата ( ЕПП , Хронологија ). Бидејќи понекогаш на локалитетот може да се случи многу сложен пречки и резонанци, понекогаш може да се создаде многу сложена шема. Еден гром празнење зрачи енергија на кој електрична локомотива патувал неколку илјади километри. Просечна (!) Ослободување од одговорност. (Поедноставен објаснување)

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Нема поголема кочница научниот напредок, од желбата да ја извршуваат премногу брзо.  G.C.Lichtenberg
Природата не треба пресметки за да се постигне целта.  R.W.Emerson
Помеѓу гениј и глупост Разликата е во тоа гениј има свои граници.  A.Einstein
z