Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-хидрометеорологијата . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Хидрометеорологијата
Хидрометеорологијата е еден од основните полиња на науката која може да се користи за понатамошна истрага
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Нема поголема пречка за научниот напредок, од желба да се направи тоа не е премногу брзо ..  G.C.Lichtenberg
Не може да се добие без задоволство. Mick Jagger
А бе не престанува chubit неговата мудрост, но мудар човек сомнева за себе постојано.  W.Shakespeare

Исечете кругови , исечете кругови Влијание хидрометеорологијата

PagPh
Хидрометеорологијата не е само едно од основните дисциплини на науката, која може да се користи за понатамошно истражување, е всушност повеќето основна причина на форми, токму феномени кои таа тесно испитува - грмежи и громови

 

 

Исечете кругови во однос на хидрометеорологијата

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Иако не сите конзервативци се глупави луѓе, огромното мнозинство на конзервативците се будали.  J.S.Mill
Повеќето од целиот свет сака губитник. Точни и целосни.  K.Hubbard
Ако не се целосно шокиран од квантната механика, тогаш сеуште не сте целосно разбрани         N.Bohr
z