Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-хронологија-детали . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Хронологија - Детали за
Crop Circles - прочитате повеќе

на сместување , штета, слабеење жито

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Тешко е да дознаам што човек навистина носи среќа.  Кин Хабард сиромаштија или богатство не е работено премногу. 
Странци, членови на парламентот и уставот го заштитува повеќето пијан. W.Rogers
Ако вашиот експеримент треба статистика  E.Rutherford евалуација, тоа е подобро да се направи уште.

Исечете кругови , исечете кругови

Хронологија - Детали за

PagPh

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Хронологија сместување , штета, слабеење жито - понатамошни детали

Оваа страница ќе се покаже постепените промени во житни култури, што се случи, главно, во близина на и околу некои од набљудуваните периодични структури (исечете кругови). Тоа е нешто исклучително тешко, било документација во оваа смисла е практично нула, и да добиете повеќе или помалку случајно. Ова е предизвикано од најчеста грешка која се соочува со сите истражувачи Crop Circles, кој документирано на објектот, а со тоа и да ги работат повеќе. Тие не сфаќаат е нималку дека објектот што се документирани, предмет на темпоралниот (хронолошки) развој до жетвата. Иако тие никогаш не успеаја да го фати на акција од самиот почеток, тоа е многу интересна и она што следува по тие прекине своите активности. Што имаме документирано, е во однос на хронологијата, а исклучок, бидејќи објектот е многу брзо, веројатно благодарение на домино ефект и Батерфлај Ефект. Тоа не значи дека на самото место ништо нема да се случи следната, или обратно. Одредени промени можно е да се набљудуваат до жетвата.

 

Како што веќе рековме, во документацијата која на самото место се стекна со големо мнозинство "истражувачи" не е можно во однос на хронологијата произлегуваат апсолутно ништо, бидејќи не е место скоро до принципот на посетите повторно. Но, за среќа, може да се користи повеќе или помалку случаен феномен, кој некои слики документирање на феноменот заробени од ловци разни редовни форми на пченка, беа направени во различни времиња.

 

Единствен исклучок од правилото се набројани оние случаи каде што има некое време по завршување на форми - pribyde некои други делови. Во овој случај, тие видите некои "извидници" да биде соодветно да се подигне вашиот pérdele на смиреноста столици и одат пука на објектот повторно.

 

Иако веднаш наишле на друга голема грешка што би било фотограф ШИРУМ СВЕТОТ ПОД НИКАКВИ ОКОЛНОСТИ НЕ си дозволат . Тоа е многу тажен фактот дека тие заробени слики (објавено на нивните веб-страници), не секогаш се означуваат датумот никогаш не зема слика, но датумот (веројатно) појавата на шаблони. По некои параметри EXIF, каде што е можно, меѓу другото, датумот слајд лесно зачувување, секако не вреди пребарување. EXIF автоматски се доделува на секоја слика апсолутно направени со дигитален апарат, содржи многу повеќе детали за слика (датум време изложеност, уредот тип) и редовни процеси на прилагодување не е можно да се ослободи од него. Тоа е многу веројатно дека сите документарен Crop Circles феномен дури и не знаат дека такво нешто постои, и ако е така, за мистериозни причини секоја рамка е отстранета, затоа што се обидува да биде повеќе мистериозни од мистериозна замокот во Карпатите. Останува затоа се потполно од било кој документарец Crop Circles феномен праша дали таквите информации би можеле во нивните постоечки веб бази на податоци додаток. Барем тоа е единствениот и најважно, вистинскиот датум на сликата. Информативните вредноста на нивните веб-страници ќе веднаш потоа се зголеми на околу најмалку 10.000%.

 

Позитивен исклучок од тоа правило е Клаус Leidorf. Единствената причина за овој факт, сосема е разбирливо дека е особено г-дин Фотограф  Клаус Leidorf, извонредна професионалец во оваа област, особено воздушни фотографии. Фотографии модели во жито за него практично се единствените спореден производ.

 

И покрај нејзините потешкотии може понекогаш, иако поретко, ваквата опсервација да се направи. Понекогаш тоа се случува дека мојот фотографски истражувачи настани се одвиваат во различни времиња. Иако точниот датум на фотографијата е од нивниот веб-сајт Никогаш не знаеш, како што веќе споменав, барем за нешто може да се процени со користење на состојба на растенијата. Таквите случаи ќе бидат презентирани овде.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Тој знае ништо, а мислат дека знаат сè. Тоа јасно  GBShaw идеален за политичка кариера.
Законите на физиката може да се објасни  A.Einstein келнерка.
Многу луѓе го пропушти одлична можност, бидејќи таа помина TAEdison во прерамки и гледа како работа.
108
pz