Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-мртво инсекти AJ . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Мртви инсекти на Crop Circles
Пишува за влијанието дека сајтот е флеш мртви инсекти, е како носење јаглен на Њукасл ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Знаеш што правам, од мене? -Да. -И ако го направам нешто друго? -Тогаш не. .
Секоја будала може да критикуваат, осудуваат, се жалат, а повеќето од нив, како и тие го прават. B.Franklin
Разузнавачка единица наречена толпата, е реципрочна на квадратот на бројот на луѓето во неа.  T.Pratchett

Исечете кругови , исечете кругови Спроведување јаглен на Њукасл ...

PagPh
Во светот постојат веројатно само неколку толку природна и очигледни работи, како мртви инсекти на растенија пченка по молња празнења. Електростатско поле во близина на празнење е апсолутно незамисливо.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Вовед - мртви инсекти.

Не само инсекти, но исто така и многу други животни (невидлив - подземна), останува мртви по секоја молња испуштањата во областа или во нејзина близина. Се проценува дека десетици килограми. Разни глодари - глувци, Shrews, земјата верверица, лепене на плакати. Молови, гуштери, саламандерите, жаби, птици. Кол различни начини вешто скриени инсекти. Инсекти, што во некои ретки случаи, на самото место да се најде, иако přicucnutý жито, бидејќи тој е мртов толку брзо што не е доволно да се ослободи (не изненадува). Најголемиот дел од најсилните тековната пулсот се одржува во рок од неколку милионити дел од секундата, а тоа е да се лета многу. Фактот дека инсектите се најде само во исклучителни случаи, е предизвикана од фактот дека во повеќето случаи пред бура (дожд) само се сокрие. Нема да се случи, но ако гром од небото (приземје Anvil, The гром од ведро небо). Потеклото на исечете кругови или други редовни форми, обично се јавуваат до неколку дена по невремето, уште да ги откриете подоцна, па инсекти трупови се веќе неколку дена обработени мувла, габи и други организми вклучени во природен циклус. Тоа е се за сега.

 

 

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Во неволја вие никогаш нема да добие ништо не знаете, но само она што сте апсолутно сигурни дека ќе ја добиеш за нив.  M.Twain
Неуспеси се само индикатори на туристичките на патот кон успехот.  C.S.Lewis
Секоја експериментатор, вклучувајќи Бог, мора понекогаш се опишуваат како спречениот обид. P.D.James
z