Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-споредба (не-хит) . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Споредба на здрава житни
Што е поле со пченка што се користи во текот на сезоната на растење ниту еднаш погоден од гром
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Тие успеале, бидејќи тие веруваат дека тие се способни да. Virgil
Поважно, во согласност со модерните астрономи, универзумот не е бесконечна. Ова е многу пријатна мисла - особено за оние кои секогаш заборава нешто некаде. W.Allen
Богатство? Sen будали. A.Cahan

Не молња =

 = Не сместување жито

PagPh
Мото: Crop Circles никогаш не се отсутни, каде од областа погодена од гром. На полиња кои не се погодени од молња, со речиси без никаков срамнети со земја , лежејќи на земјата жито се случува. Кога молња хит, жито Polehňa , свиткано стебленца на земјата, речиси секогаш.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Компаративна поле пченка (стандард)

Никогаш правилно гром во текот на сезоната на растење

Се наоѓа во близина на неименуван селото.

 

Иако е изненадувачки, не беше во 2010 година ниту еден хит од гром

 

во текот на сезоната на растење на јачмен за тоа е "опремен"

 

може да се види масивни оружје Prokop Divis, од кои се крева кон небото

 

Областа беше фотографиран како жешка кандидат за сместување , виткање стебленца на земјата, што се случи не долго после некоја "непланирана" освојување, кои, сепак, никој не се одржа.

 

Никогаш умот, стана толку надвор од неа "стандарден" nepolehlého пченка стебленца лежат на земјата, имено јачмен

 

Последните фотографии, направени само неколку дена пред жетва.

 

Тоа не е точно изгледа како полиња за време на сезоната на растење нема блиц интервенираше.

 

Кога би бил ковач, имено, го носат, купи кутија вака исправени

Ќе го земам на жетвата flatbed директно под Жетвар, и во складирање, одвоени од остатокот од јачмен и готви од неа целосно селективен серија ...

 

Не лежи слама кутија е како ти-sou-краток-Хо-va-ција .

Правилно се одгледува, сочувани внимателно, постојано fertilizing,

Економија е! Па, Турција.

Ние само можеме да посакуваме нашите драги земјоделците да изгледа вака

Секоја година, како многу од своите области.

Тоа е, се разбира желбата на сонот, бидејќи тука има

некои некаде дека молња биста тој се уште прави.

Нема друг избор освен да го прифатат, некои мал дел од жетвата

оние штетници (средно, која се јавува помеѓу испуштањата)

остави (тоа ќе биде помал од 10%)

и да не губат непотребни хемикалии,

ако причината е како што следува чини дека навистина повеќе виша сила.

Но, ова е доста сериозно прашање за научните истражувања.

 

Понатаму оваа страница ќе биде да се споредат неколку рамки од Италија и САД,

- Нерамномерно срамнети со земја , лежејќи на земјата жито.

Слични слики носи авторот на овие редови секоја година неколку илјади, додека подалеку права воздушната линија повеќе од еден километар од станот, а кога тоа не успее, потоа две.

 

Описни спроведен на сајтот - околу 2/3 од областа на кругот, со кој се дефинира растојанието од местото на живеење, одредени форми и други неименуван град, земјоделски неискористен простор

 

Интересно постојат исто така, стави слики од истата област,

две години пред - Сезона 2008

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Најдобри бранители на науката, кои отсекогаш биле внимателно заштитени од било потсмевање, често се оние во својата област не се постигне било значаен напредок, и вие сте многу свесни. GCLichtenberg

Изгубеното време никогаш не се враќа.

B.Franklin

"Се работи." JROppenheimer

pz