Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-хемија . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles - Хемија
Таму ќе се опише некои од хемиски принципи и се случува, што доведува до слабеење на растенијата
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

Еве мојата тајна, еден многу едноставен, само срцето може да се види со право. Што е од суштинско значење е невидлив за око. A.de Saint-Exupery
Научниците ги изразат своите мисли, глупаво е да ги повторува. I.Disraeli
Наука никогаш нема да го реши проблемот, па без, исто така, не се создаде уште десет. G.B.Shaw

Исечете кругови , исечете кругови однос на хемискиот состав на

PagPh
Crop Circles и срамнети со земја , лежејќи на земјата жито се тесно поврзани со хемијата. Хемиски процеси се случуваат во растенијата и почвата.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Исечете кругови во однос хемија

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Науката не е само едноставен опис на природните процеси. Ова е објаснување на односот меѓу природата и човекот. W.Heisenberg
Најважните функции на човечкото тело е мозокот, се движат од место до место. T.A.Edison
Секогаш прости сите мои непријатели - ништо не е повеќе nerozčílí. O.Wilde
pz