Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-фото-блиц . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Фотографии молња испуштањата
документирање на различноста на нивните многу променлива главно фрактал форми, и можните последици
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Вие сеуште се смее. Ако знаеш нешто, само кажете го тоа, или барем покажува!   Ние дури и не мора да се предложат.
Кој спие во текот на ноќта, еден ден има право да малку мир.
"Работа", изјави мокасини ", ќе бидете во можност да плати за осигурување на живот политика, а вие не ќе мора да се направи нешто во својата старост."

Молња празнење може да емитуваат 10 10 -10 12 J или повеќе (> 250 MWh )

PagPh
Тука на оваа страница постепено ќе се стави неколку десетици фотографии молња празнења. По овие фотографии последици ќе следат, така што секој може да се формира приближна идеја за можно моќта на исцедок.

Ова е уште да се

сепак толку многу е направено, по завршувањето на подготовките ќе се направи,

па тие се претвори речиси бидат подготвени

 

Фотографии молња испуштањата

Придобивки главно од треперење, нешто од г-дин Doswella, но, исто така, неколку од своите

 

 

 

Можните ефекти од молња испуштањата

собрани од разни веб-сајтови на интернет и стручни книги

 

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана Тогаш тие го донесоа (јонизиран воздух, корона празнење) електрична струја. Тие прават ножеви и други делови од растенија се однесуваат како и секој друг диригент и презентирани во таков момент електромагнетни својства.

 

Тоа е веројатно една од најголемите измами и забава, практични шеги, кои кога мајката природа од тоа изненади човештвото стотици, дури илјадници години.

 

Со споменатите идеи е можно да не се согласувам, исто така можете да протестираат против нив, но тоа е навистина за сите и што да прават со него или против него може да се направи. Т.н.. постулат Jara Cimrman.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Што ние го гледаме не е самата природа, но природата изложени на нашите методи на набљудување. W.Heisenberg
Бог не можете да се потпираат на ништо. Ако ние не го прават тоа, никој!
Многу од животот неуспех случаи кога луѓе не сфаќаат колку блиски дојдоа до успех кога тие се откажаа. T.A.Edison
pz