Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-несортиран-текстови-4 . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Дел 1        Дел 2        Дел 3        Дел 4         Дел 5

 

Дел 4

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Во многу документи и програми посветени на Crop Circles се појави целосно непроменета споменување на растенијата, "странските" помеша, образован во монокултура (MZáci фокусирани само на јачмен и пченица испуштени) - се разбира, различни влажност, различни отпор, други индуцирана енергија, позелени растенија може да се појави целосно непроменета. Во тоа време (набљудување, 2010foto foto), Каде јачмен е во некои области веќе во оваа фаза на зрелост, дека значителен дел од своите сечила се суви слама, пченица до други области се уште е многу зелени со висока содржина на вода и електрична отпорност сигурно многу илјадници помалку, така што индуцирана напон е практично краток спој . Се разбира дека е можно дека за неколку недели во мир Polehňa , свиткано стебленца на земјата и се меша во монокултура поединци кои имаат добиено многу пониска доза на електрична енергија, но тоа е нашата мила průzkumníčci Crop Circles никогаш не може да снима.

 

На напонот предизвикани во директна диригент може да се смета како многу мека моќ извор чија напон низок отпор поврзување на диригент никогаш искачи на толку високо вредност на напонот на проводник со отпор многу повисоки. Истото важи и за енергија, добиени на други начини - директно водство и електростатско индукција. Друга можна патека на електрична струја на житни зрна е она што се нарекува чекор напон и постои такво падне на земјата жица VN - благодарение на отпорноста на почвата може да биде тензија помеѓу две точки на земјата на оддалеченост од човечки чекор илјадници волти и блиц разбира многу повисоки. Покрај тоа, значителен придонес за штета растенија додадете тековните поминува низ своите корени во дисперзија на гром струја во земјата, односно на тековната класично подготвен лидерство - диригент, не предизвикана.

 

Друг интересен феномен е тоа што во некои места, каде молња испуштањата во кутија се појави после неколку недели на младите растенија од ист вид, на ртење време може да се пресмета во времето кога празнење. Ова може да биде остаток од античките времиња, која првично беше за зачувување на видови, што е сега порасна и култивирана видови на жито, се разбира, не се потребни, но секако би биле корисни ако земјата беше уште поголема катастрофа. На пример, една древна Маја предвидени за 2012 (Ролинг Стоунс повлекува). Типични во овој поглед се семето на некои растенија, можеби од Австралија грмушка, можеби дури и некои шума, што само 'ртат по оган. 'Ртат пред тоа ќе биде поради регуларноста на локалните пожари речиси значење, бидејќи тогаш целото население исчезнат.

 

Истражувачите Crop Circles, се разбира, ќе бидат разгледани од страна на нив наместо на наоѓање на нешто слично, па дури и веќе имаат такво нешто снимен во мојот фотографии, но не оценува.

 

Објективно, се признава дека некои истражувачи феномен Crop Circles одамна забележав дека во близина на фигурите е можно да се регистрираат постоење (или претходните постоење) "Електромагнетна нешто неразбирливо." Сепак тоа мора да биде дополнително konstatovati дека figments, кои поради снема, може речиси сите случаи, укажуваат на апсолутна срања. Ние ќе го litigate, ние не се согласуваат со тоа, но тоа е се она што може да направите за него.

 

Надополни и прошири јазли:

Тие се појавуваат на сите апсолутно поднесени , лежејќи на земјата жито во светот. Веќе во текот на временски период од помалку од еден час веднаш по поднесувањето , виткање стебленца на земјата е можно да се регистрирате раст kolénkách промени што фабриката се обидува да се поправи упорни отстапување од вертикална насока.

Фактот дека истражувачи (искривените јазли во пченка поднесени , лежи на теренот било каде) Crop Circles забележав сепак, можеби може да правдаат изненадување, изненадување, ентузијазам и страст за истражување нешто фантастично и недофатливото, и дека навидум нуди лесен идеја странец или небесно интелигенција, тоа е за жал, не мислев да се справи со нешто толку обични и световниот, како што се "нормални" многу нередовно срамнети со земја , жито лежи на земја, без дезени. гледа во некои модели во жито формирање, нивната откривачите веројатно не прават ништо друго пред:

Прво очното јаболко тркалаат

Вториот Забелешка: Ова не го прави човекот (десно, претседател!)

Трети забелешка: ова мораше да се создаде некоја форма на интелигентен живот или се (тука е и со вистината нешто полошо дека претседателот)

Мемо 3: Crop Circles истражувачи приговори против природни, без интелигенција utvářenému шема укажува на фактот дека сами или само природните сили, односно случаен избор, со редовни модели во природата може да се создаде. Но, тие може, само се сеќавам:

кристално хелиум, кристално структури, кристалографија

структура на атомот, електронот школка, молекуларната структура на материјата, атомски и молекулски орбитали и хибридизација, изградбата на атомското јадро

фрактал структура на испуштање на вишокот на електрично полнење (Lichtenbergová форми), Fractals во живите организми (васкуларни и нервниот систем, коренот систем, формите на листопадни и зимзелени дрвја ... Fractals во апатичен објекти - облици на галаксии, снегулки, и конечно, одново и одново: резонанца и мешање - физика, механика, електроника, оптика.

(foto, obrázky, foto, obrázky, foto, obrázky)

 

Ние само може да покани истражувачи феноменот на Crop Circles, да врши нешто повеќе од триесет години на истражување Crop Circles веројатно никогаш не го правеше. Оди до лента на пченка поднесени , лежи на теренот сосема нерегуларно, без никакви примеси на повеќе шема. Сметам дека постојат многу (целосно идентични) аномално effetcs, искривените и продолжена јазли. Споредба идентификува јазли се апсолутно разликува од оние лоцирани во внатрешноста на Crop Circles. Тие сметаат дека мувите се скара исто како оние во Crop Circles. Инфра, статички електрицитет (дефект), магнетна, и многу повеќе.vzorek.jpg, moucha.jpg Сè ќе биде таму, вклучително и шуплини и expulsed explosed јазли, магнетни аномалии се појавуваат и мобилен телефон ќе престане да работи. Апсолутно идентични јазли промени дури и се појави, дури и кога се прават обиди преку менување на насоката на раст на растенијата во лабораторија, само принудени промена на позицијата сламки. Повторно, expulsed шуплини ќе дојде. (Нулта корекција, празно, веќе спомнав)

 

Досега имаше некој да го направи тоа за нив. Посетени од стотици и илјадници сајтови прегледано, каде пченка беше срамнети со земја , лежејќи на подот сосема нормално, higgledy-piggledy. Чисто од "несреќа" се случи да биде во повеќето случаи беше местото каде кутијата пред гром удри неколку часа, денови или недели пред. На интернет постојат сајтови каде што е (беше) е можно да се добијат некои ограничени информации за локацијата на молња празнења (преземено од надворешни извори) со релативно висока точност - десетици до стотици метри. Грешка беше дадена, а со фактот дека GPS лоцирање каде почнува и каде празнење излезе, во некои случаи, значително различни, или дури и еден празнење себе може да има неколку паралелни раце и рамена паралелно може да се нарече неговата последователни удари исто така, повика restrikes, кои можат да испаднат да различни места области, во сите конкуренции и значително поголем од еден квадратен километар. (А повикување на литература, неколку фотографии -kouty.jpg)

 

Многу така нередовно, прилично несредено polehlých чија стебленца лежи на теренот делови на трактати на пченка е неверојатно голем број на фотографии објавени во книги и веб-сајтови истражувачи Crop Circles, секој може да види за себе, уште само неколку примери од најкарактеристичните .

Wylatowo.jpg

 

Огромното мнозинство на моделите формирана од гром наликува на модерна уметност (едноставно кажано дупка - неправилни), само мал дел е класика, антички, барок, Art Nouveau - редовни модели, иако некои, исто така, може да припаѓа на модерната уметност.

 

Меѓу другото, во пролетта на 2008 година, но со текот на годините често речиси случајно, но исто така намерно направени многу удари полиња уште "пред настанот" (молња), без каква било интервенција од гром или погодени од кутии додека, но сепак без никакви знаци на сместување , виткање на стебленца на земјата.foto vzorky ze stožáru

 

nějaké obrázky

 

Но она што е навистина убава паралела, Чешка зборува врска: А не се занемарливи дел од истражувачи Crop Circles верува дека вонземјаните се создадени, со кратенка МЖ за кои исто така се користи во англискиот името на странци (колоквијално, особено меѓу навивачите на Sci-Fi). Долго време пред авторот на овие редови забележав овој контекст, тој целосно автоматски со користење еден вид на облак облак - земјата кратко во чешкото Министерство за здравство, името на вонземјани ... (Македонски Облак на теренот, abbr КГ, имаше толку многу не). Па оние поборниците МЖ потекло Crop Circles во најмалку погоди нешто ... (И уште еден, Претседател: за испуштањата кои се јавуваат само кај облаците - облак облак ММ акроним на англиски, англиски Intracloud или облак на облак, со кратенка како CC - нешто како Crop Circles ...) - и според некои согледувања се чини дека дури и CC - облак - облак може во шините откако трактор naindukovat нешто.

 

poznámka

"supernatural"

 

Идејата дека облици се појавуваат главно во текот на ноќта. Тоа е барем еден филм, Нанси Талбот белешки, но без да даде каква било извори (голема грешка!) Дека шемите се појавуваат најчесто меѓу 04:00-5:00 наутро. foto Секако не сите, но понекогаш тоа може да биде причина за "домино ефект" ztěžknutí фабрика утринска роса уште темно и нивните следни виткање на земјата. Но, тој не се исклучува дека доста често создавање дури и во текот на денот, само за да бидат откриени за неколку дена. Вие ќе треба да се сврти повеќе за психологија - најверојатно никогаш нема да биде откриена Crop Circles текот на ноќта (по редослед на тоа би можело да се заклучи дека потекнува од ден). Тоа е сосема природна со оглед на фактот дека во текот на ноќта, додека луѓето го прават се што е можно за набљудување полиња помеѓу овие активности не е дефинитивно. Е речиси невозможно и случајни видувања на flyover висина летање било превозно средство, главно поради едноставниот факт дека Ноќта е темна. Затоа, набљудувачите кои не некогаш дознаам отколку во текот на денот не може да се појави, сега нуди еден одговор: ". Тоа мора да се направи во текот на ноќта" Слика лесно може да се зголеми во текот на денот, можеби 5 дена.

 

Би им помогнале на многу инсталација време застаруваат фото апарати во места каде што моделите најверојатно да се случи, што би на сегашната состојба на технологијата не треба да биде некој посебен проблем. Таа на тој начин ќе се гледа како само "обични" сместување , штета, слабеење на жито и да се утврди времето помеѓу бури, со Канон време застаруваат може да биде програмиран така што тоа ќе се фати дури и молња инцидент во агол. Важна карактеристика на (некои) Канон апарат е тоа што таа може да биде многу добра програма за интервал снимање и снимање на брзо настани (молња празнење)

 

Стебленца свиткани, а не скршен. Скршени стебленца речиси сигурно се случува во Crop Circles, особено на работ на формата, особено во случај на домино ефект. Истражувачите феномен Crop Circles фактот презентирани во малку "пат" форма, или т.н. флексибилни формат ( Да министер ), а мал процент од скршени стебленца, а не само свиткана, едноставно фотографирани или вклучени во извештаите за својата испит или само "случајно" ја изостави или се смета за исклучок од правилото.

 

Xtreme Тајни - 062 - Crop Circles, 2002 , 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) На горниот раб на сликата (по хоризонталната трамвајска линија), можеме да видиме појави типични за конвенционалните молња испуштањата во областа, исто така, во текот на следната шема е наведено, средно шема (слични феномени се случуваат во многу класичен Crop Circles) Crop Circles истражувачи целосно запоставена - тоа светлината линии отстапува од центарот на рабовите кои се најверојатно да го следат насоки, преку која се одржа подземни електрична празнења; забелешка: нешто слично може да се забележи и во многу други фотографии Crop Circles, ова е еквивалент на двоен изложеност со многу споредување на класичната фотографија

 

08:55 под висок напон жици ... не сосема се согласувам со сето она што е предложено секаде на сајтот - високонапонска линии се многу добри спроводници.

 

Светла, прозрачна феномени се движат над полјаната, често претставувана од сликите во филмовите за Crop Circles. Во овие филмови е исто така доказ дека во некои случаи може да биде лажен, или (сосема логично) заматен летечки објекти (хартиена кеса, семиња или делови од растенија). Тоа може да биде случај дека ако одеднаш се ослободува од подземни силно јонизиран облак од гас и прашина, кој беше неодамна изложени potenciálovému разлика остаток на статички електрицитет неколку илјади волти или повеќе. Покрај тоа, таа, исто така, може да содржи јонизиран запаливи гасови (CO, H 2 ), од кои сите може да биде присутна во подземните за неколку дена по излегувањето која сите предизвикани. Воздухот може да се движат од десетици секунди по ветрот. Таа, исто така флуоресцираат, но само за да имаат дури и против амбиентниот воздух различни рефракција индекс, спектрална рефлектансните, пренесување или светла боја, барем некои од нив може да биде под горенаведените услови се исполнети. Тоа може да биде дури и само облак од чад или прав, што се одржа заедно за некое време, или само статички воздухот vortices. Покрај тоа, на CCD може, под одредени околности, да ги сними на топлинска разлики.

 

Уште една претпоставка: дека на некои места старите добри Англија се подготвени повеќе во однос на остатокот на светот, може да биде предизвикана од фактот, ако тие локации nevanuly толку често и толку насилни ветрови, како и во остатокот од светот. Оваа претпоставка не е поддржан од каков било доказ на физичкото или метеоролошки гледна точка, веројатно не најде никакви докази за поддршка на оваа претпоставка. Напротив, некои котлини, малку заштитен од ветрови, кои наместо во спротивност со обичен Англија. Постојат веројатно ќе биде повеќе локални некои уште непознати геолошки аномалии. Нешто е демне, креда тлото експонати значително повисока инциденца фигури, исто така, може да придонесе за подземните води (и механички резонанца), археологијата. Гром од ведро небо?

 

Мртви животни, инсекти - како дождовен црв мртов на самото место празнење за неколку дена немаше (foto), Која може да се припише на нормалните процеси што се случуваат во природата. Скелети на 'рбетници - птиците на пример - како што е напишано некаде на друго место, животните во дивината живеат и hrobečky не. Жал ми е за нас птица songbird, но ако навистина загинале во времето кога сликата "изложени", веројатно тоа беше само од шок и секако не беше директно погоден од гром празнење канал, затоа што ако тоа е направено, најверојатно, ќе експлодира и се најде ние речиси ништо од тоа, ако ништо друго.

 

Инсекти - (foto) Скара и пронижан муви може да се смета како прилично убедливи докази за молња основа на анализата на локација. Не непозната енергија, воени експерименти, extaraterrestrial или туѓи сили и слично.

 

CCD

 

Уште една "anomality" кој е опишан од страна на истражувачи Crop Circles. Некои би можеле да се спомене во " Ovni Crop Circles - CercleS dans les траги на Слоновата болвата ovnis - планета ТВ 2006/02/11 "- не, тоа е друго место. Можеби ќе треба да се трага на Crop Circles сајтови и во некои публикации. Слики форми на која е прикажана "мистериозен нешто" (Духовите на друг тип), на самото место не е очигледна со голо око, и може да бидат присутни делумно (или дури и доста оддалечен) од заробени шема. Најверојатно, тоа е само слики направени со дигитални апарати и камери, а не halogenostříbrným класичен материјал. Тој нуди објаснување за фактот дека сликата е naexponovala дел од инфрацрвена спектар што човечкото око не гледаат. Под земја може да има некои бројки уште акумулирано многу голема количина на топлинска енергија (повторно, просечната молња пренесува енергија најмалку неколку стотици киловат часови до неколку мегават-часа), и иако земјата останува помалку од еден процент, се уште предизвикува промена (термички) што може да биде во инфрацрвениот регион на спектарот многу добро забележлива. Додека класичната halogenostříbrné материјали не се инфрацрвени спектри едвај чувствителна, нивниот спектрален сензибилитет дури и во боја и црно и бело панхроматичен материјал е некаде околу 690n, спектрален чувствителноста на човечкото око е некаде помеѓу 700-720nm, чувствителноста на конвенционалните боја CCD голема мера го надминува прагот од 780nm (1050 - 1100nm). За оваа причина, тоа е пред нив се вклучени IR филтер, но често е дел од групата IR филтер, кој поголемиот дел од обичните слики во ред. Но, тоа е можно дека Crop Circles фотографија покажува последиците од таков еднаков или последователно испуштање, кои не се создаде било шема, само во близина на подземни да се наметне "Teplíčko". Јас испуштањата таа бројка всушност генерира, така што тие можат да ги претставуваат своите "избега правци" во подземјето. (" на мистерија (!) на Crop Circles, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (AP1, AP2) Alton Priors, Вилтшир 11 Јули 1997 (Луси П)ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpgМР само покажува локацијата на Crop Circles е посветен истражувачи, тоа е дополнително истражени аномалии, туку им даде апсолутно недоволни и непрофесионално, па нема да има повикување на сликата, иако тие постојат. (Линкfoto од БЛТ истражување). CCDresponse.jpg Типични спектрален одговор на сликата на CCD сензорот. (Адаптирано од http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Dilettantism од пристап до одредени феномени се наоѓа на местото на Crop Circles е една од главните причини за тоа зошто никој од сегашните Crop Circles истражувачи успеа да го погоди ноктот на главата, и се впуштат наместо на многу површни објаснување, по можност целосно unprovable. Само користење прилично примитивни термовизиски камери може да биде целосно цел да се открие присуство на значителен износ на киловат часови се чуваат под земја, и дека тоа би било премногу долго за да се заведе mmimozemšťany невозможно.

 

Духови - духовите. Во некои места ќе се појави во текот на следната година впечатлива песна, слична на оригиналниот облик кога жито, секако, не polehnout (наведнуваат на стебленца на земјата) (но тоа е можно, иако значително послаба).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

1

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

1

ghosts1.jpg © Питер Соренсен

ghosts2.jpg Слики: Питер Соренсен

boh1.jpgФото бр 1 (в) Мирослав Zuzánek формирање шеми: веројатно 2-4 Фотографии од 4 7,1999 7 1999 година, кога оваа бројка беше откриена од страна на Мирослав висат на Сузана. Истражувањето бројки: 1999/07/07

boh2.jpg Фото бр 2 (в) Мирослав Zuzánek

boh4.jpg boh5.jpg Фото бр 3 (в) Зденка Seidel Фото бр 4 (в) Зденка Seidel Фотографии направени од пролетта 2000 година во текот на место каде што беше минатата година, исечете кругови откриени.

boh3.jpgФото број 5 (в) Мирослав Zuzánek Фотографии од 20 мај 2000 година на истото место неколку месеци подоцна. Шема е веќе јасно видлива. На местото на неговото откритие се зголеми вегетација е ограничена.

Фотографии, направени од страниците http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , каде што можете да прочитате повеќе детали

 

Слики (boh2 и boh3) печатени во публикацијата " Pictographs во Чешка и на енергетскиот систем на Земјата - Убавината на исечете кругови во Моравија 2000-2006 ", авторите Мг. Тифани Plíšková et al. , со коментар: Таа била изградена веројатно меѓу 2.7-4.7.1999. Откриена беше 1999/07/04 и 1999/07/07 Истражувањето беше спроведено. Во областа, недалеку од железничката пруга, беше пронајден пет прстени со речиси идентични дијаметри кои се движеше помеѓу околу 17,5 m Според состојбата во која шема се најде, тоа беше очигледно дека истражувачите беа streaker прв влезе во форма. Дизајн polehlých области беа многу прецизни, квалитет со кој во тоа време никој од анкетираните Crop Circles исполнети. Жетва на пченицата, сепак, постоењето на исечете кругови во Bohuslavice завршена. По сите стандардни agronomical операции, се состои главно во изоре земјиште, сеење нови култури, итн, во пролетта следната година се најде на истата шема повторно. Овој пат, сепак, не се рефлектираат во вегетација polehnutím култури, но неговата ретардација. Вегетација е во локацијата на сите пет кругови џуџе на целата расте сезона. (железничката пруга - громобран, имајте во предвид Л)

 

Треба да се напомене дека на местото на големи електрични струи се извршуваат, меѓу кои имало разни пречки кои се снимени само во растенијата, но исто така и во почвата веднаш под нив преку електрохемиски и thermochemical маршеви тоа место таму. Покрај тоа, плевел растенија преку коренот систем на растителни отрови кои се акумулираат во нив и тие се во почвата уште може да се наоѓа објектот. Оттука observability во следната година - во местата каде што поголеми струи се одржа, имаше поголем број на растенија не може чист штетни, но ниту А неуспехот хемикалии. Дури и вистинските локалните услови на места каде што нема испуштање не се случува, може да предизвика различни нијанси на зреење или зрели пченка во големи lánech здрава житно зрно дека воопшто не е срамнети со земја , лежејќи на земјата. Тоа е одредена аналогија cropmarks познат од археологијата .

 

Друга аномалија, страници истражувачи Crop Circles уште не се пронајдени. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover Од друга димензија (2006) , 22:07-10:29 Како што можете да видите во слики, uncontaminated жито покажува докази за повисок степен на зрелост (претворање на ушите како погодените пченка cobs се уште совршено исправен Жито струен удар и производи. електролиза во почвата созрева јасно побавно Гледано, фотографирана многу пати, постојано Понекогаш може да се види јасна разлика во боја -... погодените жито уште зелена, недопрена веќе безбедно слама докази тука директно од истражувачи Crop Circles,+ několik vlastních. Фотографии 2010/6/8, Kounice - доста сличен случај, исто така пченица ушите лежи стебленца се зрели, а големината е навистина неколку недели зад себе. Примероци од околу 20 луѓе стојат погодени до 20 седишта стојат nezasaženého. Објективно гледано, ушите на nezasaženého стојат во споредба со вегетација polehlým , стебленца наведна кон земјата навистина "Мек" (околу 20-30% + волумен). Иако ниту еден од примероците не беше фаворизирање, секогаш фаќајте за целиот куп на стебленца и ушите оштетени сите од нив, мали димензии, сите исти. Сè ќе се мери изброи бројот на зрна по скок, просечната должина и тежина од ушите, просечната тежина на зрна. Подоцна проследено со ртење тест (да помине нееднаквост и неподготвеност да ртење предизвикани од пост-жетварски созревање, или за најмалку два месеца). Детален и континуирани мерења на www.cropcirclesonline.com / kounice . Тие ќе можеби други локации. Пченицата, што навистина ви дава некое време за претседател! (Особено оваа година во Остро - околу 4 месеци ...)

 

А наод или наоди што се протега на сите емисии апсолутно на Crop Circles:

Тоа е премногу ризично да електронска опрема во култура формирање. elekvipmentu Има многу јасно напишано во дебели букви, или барем во упатството " Може да предизвика дефект од статички електрицитет ! " Тука во местото каде што тие се уште се чуваат во подземни megajoules остаток на статички електрицитет (претходно тоа веднаш текот екстра јаки молња испуштањата на земјата подолу и да бркаат и gigajoules Terajoule ...)

 

Како илустративен пример може да се опише случај на труење со јаглерод диоксид (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - Crossover Од друга димензија (2006) ја опишува метален вкус и сите други симптоми на труење околу 49 минути пред крајот на шоуто

 

Glickmann: Многу луѓе спие подобро, по напуштањето Crop Circles формација (многу луѓе спијат многу подобро по посетата на Crop Circles). е ни чудо што тие имаат толку многу во тоа, како да vyžahli едно пивце на рум, плус пет twelves и уште přikousli некоја магија печурки. ..

 

Мистериозно свет исечете кругови . avi . 17:12 геологија и континуитет со подземните води (Не само тоа, Л белешка, но со подземни канали и цевководи мора да има долго неискористени, види слика) 18:25 - многу величествен ветер бранови во жито -

 

1686 Роберт Парцел научник од Оксфорд на крајот дојде до заклучок дека некои исечете кругови во Стафордшир ( на природната историја на Стафордшир ) беа предизвикани од гром. Сосема бабаитство, толку многу години пред Френклин (кој спроведе истражување околу 1750), не е изненадувачки на сите кои останаа неразбран. Тоа не сакате луѓето да навистина се разбере дури и на возраст од модерната технологија. Но, кога ќе го видат тие слики ...

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

е доста длабоко вкоренети во фолклорот на многу документарни филмови кои се занимаваат со Crop Circles, дека тајната на нивното потекло е илустрирано со слика на инцидентот блиц ...

20:33 диви ветрови ... Јас ги имаат!

zskvo25_39.jpggАномалии - електромагнетни, Elst, лекови -: огромна удобност, еуфорија, благосостојба (нешто исто така пријавени од страна на зависниците по дозирањето), главоболка, конфузија и други проблеми тука стои јачмен, кои само Polehňa , се наведнува на стебленца на земјата,

 

35:30 expulsed cavitiess

 

38:10 споделите со овие кругови се создаде нешто или некој, мора да биде вешт математичар. споредба со слики на калеидоскоп. Претпоставувајќи четири години дете со силна сликарски талент кој никогаш не слушнал нешто како математика постои за рака калеидоскоп и боички. Бои такви слики кои се појавуваат до 5.000 години, пишуваат истражувачите за нив и математички принципи кои се наоѓаат во сите нив, Купишта дебели книги ...

 

41:08 и научник се плашат да го внесете

 

. 43:10 Белешки мерења моќна сила на природата Дури и денес, некои набљудувачи велат дека појавата на Crop Circles беше забележано по невремето - што повеќе може да побара? види блог Тифани Pliskova, iDnes: (слика Jitrava 2010) Форма во 2010 година беше во зелениот пченка во големи бури во претходните денови во близина форми се врежани длапки од водата тече надолу по падината (молња, имајте во предвид Л) , откривање на шеми во пченица уво цврсто притисне на земјата и покриени со пченка стебленца кал шема форма беше совршен ...

 

2,008 jitrava2008.jpg Првиот впечаток на фотографии остави впечаток, а лажни, но секој може да биде во ред ... jitrava2010.jpg 2,010

Тифани Pliskova блог. исечете кругови во катастарот на Šlapanice имаат долга традиција. Јас Šafránková популарна актерка Луси се сеќава во својата книга, како што играше тука како дете во исечете кругови ...

 

Капка вода паѓа на површината (foto) Е исто така многу симетрични е разнесени неколку страници, и никогаш не се знае однапред колку. Тоа е исто така едно време, краткорочни, скокање пулсот инцидентот одозгора.

 

Предизвици да ја посетите исечете кругови, а не ги почитуваат

www.kpufo.cz / област / AGR / CC / ccweb / index.htm

врската е веќе скршен (2011 есен), првично на овој сајт се најде кој цитира реченица во ставот. На овие страници веќе е можно да се најде само во еден документ со адреса http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (англиски). Ова е фрагмент од поголем текст "хипотези за технологијата на исечете кругови"

1.1.1. срамнети со земја жито

Посебен начин на поднесени жито прво се обиде да го објасни пати дека тоа е сосема природен ефект кој создава кружна форма случајно. Овој поглед, многу скоро напуштен за апсурд, не беше дури и по дваесет години во Чешка нејзините поддржувачи.

Истакна реченица е можно по мала корекција во секое знак. Само пред зборот "несреќа" може да се додаде извадок - "во некои случаи не"

Целиот PDF документ на функционална сега поврзани сајт да служи како "работа во истражување исечете кругови". Ние можеме, но сите кандидати силно предупреди за истражување што никогаш не му се допадна vědátorům бесплатно заморчиња и информации провајдер, и сите agrosymbolům далеку избегнува. Местото е понекогаш се најде како многу штетни хемикалии, тоа ќе добијат зависниците од дрога со децении. Било предизвик да ја посетите такво место, според тоа, границите на промовирање на дрога дело, можете да веројатно, исто така, се применува на документот.

 

§ 287 Промоција на дрога

(1) Секој што носи уште една злоупотреба на супстанции кои создаваат зависност, освен алкохол или поддржува него во овој или оној злоупотреба на супстанции кои поттикнува или на друг начин распространети, ќе се казни со затвор до три години или забрана на дејност.

 

Крајот на Дел 4

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

          Дел 1        Дел 2        Дел 3        Дел 4         Дел 5

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

z