Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-nezhotovuji-ментално-искривена-поединци . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Оваа страница се обидува да слични срамота figments

нивните болни мозоци се коригира ...

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Пост е именуван Интермецо (1), бидејќи, за разлика од неколку претходни речиси не објаснува принципите на поднесени , лежејќи на земјата жито, и е напишана во малку полесна форма. Расправа за феномен, меѓутоа, дека инциденцата на исечете кругови сосема неразделно придружува. Секој кој некогаш ќе сакате да се справи со проблемите во жито обрасци, дури и ако тоа е на кое било сериозно и научно гледиште, некако мора да застане на прашањето на егзистенција на луѓето наречен круг одлуки (круг одлуки, hoaxers). Овој пост ќе биде првиот и само еден во долгата серија која ќе. Единствената друга навистина ретки, односно не повеќе споменуваат. Прво на сите, нека авторот, драги господари круг одлуки да застане недвосмислено на страната на земјоделците и на било кој од вашите активности и креации наречен надворешниот срање, појава против која е можно и правилно само плукаат. За среќа, како креации не се многу на сите од тоа ќе биде од вашиот rantings, често е поддржано од Вашата поданици, заведени záhadology може да изгледа.

 

круг одлуки. А многу тажен случај. Тоа е многу ментално нестабилна, нарушен поединци, психопати кои се duped во една од највозбудливите трикови, шеги, забава, мистификација која мајката природа особено од нив, а со нив и целото човештво можеше да стори. Го кренаа впечаток, но не само нив, туку и на различни групи záhadologů дека огромното мнозинство на кругови и форми во секое жито произведени групи на луѓе за кои се користат и денес, по повод одбележувањето круг-творец, или дури и круг-творец, или hoaxer. Сличен став, исто така, дели од страна на група скептици (скептиците се исто така доста беден жртва на мајката природа). Меѓу групи на луѓе кои се ангажирани во истражување модели, постои постојан став дека вистинската бројки е околу 5%, а остатокот се лажни, лажни, измама, создадено од човекот. Во оваа смисла, неопходно е да се изрече уште доста еретички идеја, имено: "Толку многу идиоти, и светот е таква што 95% од моделите биле создадени од нив, а само 5% беше вистински, реални, всушност дизајниран од страна на природата."

 

Уште една забелешка во маргина: Зошто hoaxers (фалсификатор) вели дека некој кој наводно произведува 95% Crop Circles, и Оригинален (т.е., десно), т.е. само останатите 5% би требало да произведе природа? Тие не се однесуваат само затоа што на номенклатурата користени (95% измама, лажен, 5% Оригинален) се "záhadologové", или како што се сите видови на штетници наречен збунет, како комплетен идиоти? Тие не треба да биде првенствено прв од сите се тестираат на Chocholoušek? Тоа не треба, тогаш што според нив е направен круг одлуки (со сите "дупки за пин"), означени како Оригинален, и она што мајката природа произведува како измама, лажен?

 

Човештвото, ние ви веруваат! Реченица "Толку многу идиоти во светот и како да не е" сега може да се зборува само навистина голем оптимист (или идиот) ...

 

Всушност, тоа е токму спротивното, повеќе од 95% на фигурите е точно, природата создадена. Луѓето се создадени да биде незначителна процент, далеку под статистичка грешка. "Точно" кругот на одлуки, иако навистина постои, но тогаш само во такви количества што тоа беше доволно за име статистичка грешка. Огромното мнозинство од нив никогаш не биле на терен, тоа е само т.н. круг на одлуки - declarator, пијаници, фали, имаше еден фалбаџиски, патолошки лажго, Slacker, кои само објавија неговите изјави да креации на некој друг. Можеме само да се надеваме дека ова е релативно безопасен вид на ментална болест, различни видови на "реинкарнација" (Наполеон, Пикасо, Ајнштајн, Хитлер, Bártová), некаде во областа на шизофренија. Во полесни форма е чист опасни за пациентите наоколу, но неговата потешки случаи се лудница целиот свет сосема закочен.

 

Záhadologové навистина се такви идиоти што тие мислат дека нивната глупаво не дај Боже некој ќе го чита доволно да им верувам, а камоли да дејствува на нив? Тие мислат дека можеби тоа и други, многу поголеми будали отколку што се, тие одат на терен, каде тие формираат кругови на таков начин (ексцентричност, итн) да го направи тоа намерно одговараат на нивните глупави теории? Тој смета дека ако некогаш дојде до заклучок и објавија дека во вистински исечете кругови често се пронајдени мртви стаорци, или човечки измет тој круг одлуки ќе започне веднаш во своите креации барака мртви стаорци, или произведуваат измет? Има толку многу идиоти, но толку многу и како, навистина, како што веќе споменав. Како примерен примерок од будали и идиоти човештвото во целост доволно záhadologové себе. Скептиците целиот свет за нив и нивните глупост веќе се опишани многу хартија. Иако некои скептици се некои од неговите акции и изјави припаѓаат на многу слични "затворена група" која вклучува záhadologové. Само уште еден фиока. За среќа, поголемиот дел од другите луѓе би многу, а посветен целосно различни форми на работа и забава.

 

Разни záhadologové, "експерти" (најчесто самоназначени) за прашањето за откривање на Crop Circles, НЛО и други необјаснети феномени се всушност главно само паразити. Паразити на фактот дека постојат некои тешко да се објасни феномен. Тие го користат за да dumbing надолу јавноста и извршуваат својата професија. Паразит е иста како и секој круг одлуки. Ова е апсолутниот минимум дека навистина постои, и сите други кои се само тврдат за себе, се апсолутно исти или дури и многу повеќе паразити од самите záhadologové. Тие користат незнаењето на мнозинството од човештвото, одреден дел од подготвеноста на човештвото да веруваат дека авторите на моделите се претежно нивни.

 

Дури и за слични цели се подготвени и способни sesmolit теоријата дека, во некои случаи, веројатно откако ќе рачно изградба некои модели во областа, мајката природа си таму, бидејќи некои од нивните повисоки способност да обезбеди останатите, како разни аномалии, магнетни, електростатско, светло, звук , со чувство на чудни луѓе и многу повеќе. Зошто тоа се каже дека во секое геометриска форма се скриени во некоја чудна, непознати информации и енергија, која произведува слични ефекти. Тој звук е всушност можно во публикациите на Crop Circles и на интернет да се најде, да се види, на пример, Crop Circles - Екхард Вебер. Да не купуваат, тие ќе бидат губење на пари. Авторот скрупулозно избегнува има сите можни обид да се објасни реално, но мистериозни енергии на неговите публикации изобилува. Само прочитајте преглед.

 

Záhadologové и кругот на одлуки сигурно ќе имаат преплавено sáhodlouhým mnohastránkovým јавниот дискурс во врска со природните нарушување на нештата и појавите, што доведува до фактот дека сите не-случајни и редовни распоредот на предметите во просторот води да се јавите некоја непозната сила која некако се крева од областа само кај сите геометриски формации, како и слични причини тешко да се објасни работите и така натаму. Авторот на оваа студија е во ред со една реченица, која беше објавена на сите шират оружје слични илузии:

"Кругот на одлуки на сите земји во светот, Еби се!"

 

Креации, кои кругот на одлуки често толку гордо, бидејќи некој друг направени. Некој кој е во секој случаен средби во областа, ако навистина се наоѓа во точно исто време и истото место како што беше кога тој "работи", апсолутно без никакво двоумење, веднаш и целосно безмилосно убиени. (Тој ќе дојде до нив "тресат рацете")

 

Ако случајно точниот момент кога Големиот Творец навистина создава иднина жито шема, пронајдени недалеку од "сцената" на Даг или Дејв со своето место и жици, па јас ќе бидам во времето на откривањето на шаблони (неколку недели до месеци По освојувањето) ни оддалеку личи на мали животни како оваа слика . Тоа е она што остана од нив (труп), би одамна со листа на домашни миленичиња нега сосема поинаква (т.н. чистачи - и црви ќе ги покрие). На локалитетот, најверојатно, ќе најдете неколку изветвена оружје блокови, а веројатно нема ни тоа. Диви свињи, кучиња и лисици кумови многу лесно се справи со таков материјал. Таа се вика синџирот на исхрана, и не секогаш мора да биде кругот на одлуки до својот врв.

 

Ако овие лица нивните лудо, всушност, и повеќе од 99% само прогласи активност, понекогаш всушност изведена во полето, а потоа, во смисла на земјоделски маса е веројатно најдобро да се опише како најбрзо дел од синџирот на исхрана навистина се случило. Нивната "наводни" активност, всушност, направени од страна на некој друг целосно - Биг Маниту Флеш . Ако можеби некогаш навистина чешање раце и сакаше да оди на терен, без разлика дали сакате илјада пати се потсетиме дека секој кој оди со тоа што, на тој начин, исто така, исчезнати, и сфатив кој тој се обидел да плискам во занаети. Никој не би тогаш единствениот вистински автор на убава, многу интересен и некои толку неверојатно комплексни електромагнетни пречки модели во зрно тешко може да го обвинуваат ако тој сакал грејачот на полиња насочени пребарување.

 

За сигурни, јас ќе бидам тука во овој момент со оглед на овие емоционално и ментално поединци неколку други визуелни слики на нивниот бизнис модел, голем учител , да се реализира она што може да направи, кога вие не сте цртање боење книги во полето, и како тие се погледнале (пред почетокот чистачи) ако одлучи да се соочи со него лице во лице.

 

Сите круг на одлуки од целиот свет се сериозно болни луѓе, психопати. Сериозно ментално ретардирани, штета. Duped природа на еден од нејзините успешни трае неколку трикови, бељи кои ги направи впечаток дека исечете кругови не може да биде ништо друго освен човечки суштества. Убедлив изјави дека самопрогласената "експерти" на Crop Circles (најчесто се нарекуваат себеси záhadologové, или дури - не дај Боже - сериозна záhadologové), од кои некои најверојатно ќе кругот на одлуки - психопати многу добри пријатели. Можеби тие знаат од истиот институт, да бидат заедно, а понекогаш делат соба или ќелија.

 

Дизајн за вклучување во учебниците Толковно психологија и психијатрија, и превод речници:

круг одлуки, круг-творец, cropmaker, Поправете круг hoaxer = ментално болен поединец, ментално пореметен поединец, перверзни, перверзни, перверзни, развратен човек, ментално дефектни поединец, ментален, ментално болен човек, луд, луд човек, лудак, Демент, манијак, психопат, паразит, sponger, храненик, морбидно, патолошки лажго. Индивидуална страдаат од ментална болест - тоа може да биде таква форма на полесни, но потешко е шизофренија, игра улогата некој (обично полесна форма - Наполеоните, претседатели) или нешто друго (обично потешки форма - на пример животни - куче, крава, растенија или дури и само објекти - патот Bollard, дрво, ротквица)

 

Оваа Лека расудување, продолжувајќи уште само неколку параграфи на оваа страница, феноменот на круг-makerství (освен можеби неколку ситни споменува во иста насока на следните неколку страници) ова место еднаш и за сите се збогува и се движи, или на друго место нема да биде ова малку научни Webík овој prašivým човечки измет Анѓелковиќ. Иако тоа не може да се чини на прв поглед, не постои апсолутно претстави вистински, вистински основните истражувања, со сите знаци повторливост и научни проверливост.

 

Дури и ако во секое време во иднина испадна бев во право, и се обидел залудно, барем јас се обидував. JL

 

Дури и ако во секое време во иднина покажа дека некои од моите напори биле бескорисни, барем јас, изјави човештвото ". Не тој начин, моите пријатели" Јарослав Cimrman

 

Гледајќи назад во историјата

Набројани феномен - круг одлуки, круг одлуки за кои е во Чешка, исто така, повремено се користи многу грди, еден речиси може да се каже невкусно израз педалата кругови, на прашањето на моделите во жито по некои првични двоумење, доста цврсто přimknul. Одредени случаи дури и не се именувани, можностите за пребарувачите се сега речиси неограничен. Тие се сите случаи на тешки ментални нарушувања. Неколку ментално поединци првично се многу несигурни приклучи креации на некој друг. По некое време, покажа дека вистински автор никогаш не се најавува на да ги осудат на нивната бесрамна глупаво и rantings, дури и ако тоа беше sebenesmyslnější. Многу брзо се стресе, без барем малку заинтересирани во кој е вистински автор на фигури. Им бидат доволни сосема практични сознанија дека тој никогаш не најавува на.

 

Не е ни чудо, тој никогаш навистина никогаш не се одлучат во, можеби вродена скромност. Исто така, последователни никогаш neuklidí "игла дупки", за разлика од кругот на одлуки. "Чекаат позиција", а само може да се подготви за моментот кој ќе еден ден неизбежно мораше да се случи. Ова ментално поединци се повеќе и повеќе подуени со гордост од фактот дека никој не може да се меша со нивните безумната ranting и целиот свет веруваат дека нивната бесрамна измислици. Во интоксикација на авто-базирани figments на своите болни умови кои некогаш почнува на терен, таму да се обиде "нешто" произведена и испорачана на сопствените žvástům повеќе тежина. Во исто време, но ќе мора да почека вистинскиот автор личности кои исто така се случи да биде надвор на теренот, а со нив некогаш може да "се тресат рацете". Кругот на одлуки тогаш би пристигнале на терен, "Men in Black" (автомобил), и ги во дрвени гајби (ако некогаш се откриеле). Останува нивната единствена желба дека никогаш не се случило.

 

Меѓу другото, затоа што секоја молња испуштање во областа доста безмилосно убие над земја и под неколку десетици до стотици килограми на мали животни (жаби, глувци, хрчаци, syslíci, инсекти, молови). Во некои ретки случаи, повеќе од десет тони. Многу зависи од растојанието од влијанието лице празнење, но навистина веројатно убие мали животни и некои големи феномениReturn Strokeпридружуваат или пред и по неа (зачекори лидер, недовршени Позитивни Streamers, видете Молња). Исто така мали инсекти може да бидат убиени поради индукција во растенијата. Во исклучителни случаи, но понекогаш "по акција" на теренот и многу тони на животни се многу поголеми. Всушност, нашите - вашите драги круг одлуки се обидува да биде вклучена во иднина меѓу нив?

 

Да претпоставиме дека ми изгледаше уште се разгледа можноста дека вонземјаните се создаде редовни обрасци или кругот на одлуки, додека молња штрајк и потоа оштетување на пченка се наменети само оние нередовно. Тоа никогаш не би се сретнале? Илјадници случаи годишно? Дека молња празнење дури и во рамките на еден пропуштен случај со некој кој имал таква репутација за нарушувајќи им ги нивните примитивни обиди само плен на својата работа? Познат како Закон на?

 

Occam прсти ја преминал

круг одлуки имаше само несвесно во текот на долг временски период (неколку децении) со своите луди изјави снимен во partičkám читателот малку збунети скептиците целиот свет кои се погрешно протолкувани дует инаку релативно безбедно функционирање принципот на владеењето Occam е : "Ако повеќе од едно можно решение е само точно (најверојатно) најлесно. "  Најчесто оној кој бара најмалку дополнителни случаен и несигурни услови, по можност нема.

 

Ако дејност врши на постојано со децении сосема тајно, но сепак многу координирани, Partick пијан од целиот свет, некој треба да позираат за наједноставниот можно решение, не му треба на таков барање на било кој начин да се брани. Тоа би веројатно е најдобро да се одржи што е можно побрзо да било од институции основани за таа намена.

 

Самиот факт дека по сето ова долго време, целосно неоткриени и невидливи, е релативно комплицирани дополнителен услов, и покрај фактот дека во неколку делови на илјадници во крвта, тие ќе бидат речиси неостварлива состојба беше само најде кутија ...

 

Само за споредба: било која група на луѓе ќе биде релативно едноставна шема кога броење сите индивидуални задачи неопходни за нејзиното создавање, создавање на десетици, поверојатно стотици човек-часа работел молња празнење 100 микросекунди во зборовите на сто милионити делови од секунда (сто bleskomikrosekund).

- Како што е наведено во насловот, ова навистина тврдат Occamek прсти ја преминал ...

 

Скептични прозорец (вртење)

Како да се јавите на поединци кои веруваат децении јасно лудо извештаи, па дури и демонстративно врши пред камерите, исто така, очигледно целосно лудо акциони групи на ментално поединци се јасно изопачени со низок интелект, повикувајќи ги како полубогови, држејќи нивното објаснување како кафена кошула , а нивните активности се црта div не е на небото, и се нарекуваат себеси единствениот можен и точни објаснување?

 

Публикацијата ќе биде поделена на два дела, и тука.

 

Следниве е нешто на reductio ad absurdum (многу слична процедура)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Готово, па затоа, за момент, дека кругот на одлуки постои. Произведуваат сите различни форми во пченка, а некои од нив се каже, во соработка со вонземјани. Некои пак се направени самите вонземјани. Да, дури и ние да признаеме дека постојат вонземјани, и рака под рака со кругот на одлуки произведуваат кругови. Ние им верувам, дека еден или другите, или направени заеднички велат дека облици на две придружни фотографии (сини стрелки, форми на ... на ... начин, обрасци се навистина добри). Кој идиот, шраф-up, каубој, Демент, zmetkař дека будала patlal, неуспех дека нестручно криво страна volšová но потоа го направи се што е во слики означени со црвена боја стрели? Некој мораше да се направи.

 

Патем, како од страна на доказ за автентичноста форми на Wylatovu треба да служи релативно лесно derivable фактот дека дури и идиот како круг одлуки никогаш не би ја одбрале за нивните креации плоштад кој ќе се најде на објекти означени со црвена стрелки ...

 

Е можеби малку пијан за време на вежбање? Можеби тие урна тоалетот седиште и жици? Нивната magnetrons, phasers, masers, Насер, ласери, Poser, tasers, cyclotrons, ебам, Синхронизирано, phasotron, granátosery, Roentgenova светилки, микробранова емитери, пиштол на електрони, или било кој друг уред кој глупав областа бомбардира ѓубриња? Не успеа соодветно да се фокусира на нивните ментални способности и тековната (или неразвиеност) на vortexes предизвикани од нив, религија или ментална сила насликани снажен доволно слики? Тие не треба, затоа, барем делумно, да се чувствуваат малку како морони? (МЗ + круг на одлуки)? За среќа, не затоа што тие не постојат. За среќа, двете групи заедно да им честитам на фактот дека никој не е во било кое место токму во време кога навистина било модел потекнува. Тие биле однесени во патологија (круг на одлуки) или НАСА (МЖ). Или да Paroubek (чешката полиција Ако биде прогласен за марсовци, ако сакаат да експериментираат со наплата и да ги искористиме некаде за време на изборите)

 

Имајте на ум конечно

За љубителите на постоењето и ефектот на необјаснето и мистериозна енергија, теорија на заговор, влијанието на вонземјани záhadology, ufology, и сите други истомисленици: Точките означени со црвена стрелка најдете растенија визуелно или со кој било друг метод на испитување (како ткива, клетки, јазли, микроскопија, механички својства) во целост се разликува од растенија, кои сакаат да се фотографираат, мерење и да ги испита растенија во редовните модели. Постројки со сите замисливи видови на штета и слабеење, кои се наоѓаат во дезени. Следниве е приближна преглед на она што на кој било сосема нерегуларно шема во било кое време во иднина се најде.

 

  - Растенија јагленисано - мал процент, далеку под 1%. Не може да се најде на сите, ако од гром испуштањата поминаа доволно време и природата се грижи за нив лично.

  - Растенија со извртени и деформирани лисја, стебленца, cobs, деформирани зреење зрна. Е исто така веројатно ќе надмине 1%, а процентот на само малку поголема од неповредени област.

  - Растенија со блиску до земјата, 2-5 см свиткано, nezlomenými сечила. Нешто повеќе од 90%. Повеќето од нив ќе имаат во споредба со нормалните здрави растителни стебленца, кои не се срамнети со земја , а не стебленца наведната кон земјата, растенијата повеќе од 5 пати пониска јачина од кршење. Исто така, тие очигледно ќе биде многу лесно да се наведнуваат на стебленца блиску до земјата без kinks.

  - Јас nepolehlé (не се наоѓа на терен) растенија може да се наведнуваат на земјата без да се прекрши на стебленца, но само многу бавно и изгледа многу поголем отпор од навалување стебленца срамнети со земја , сламки лежи на земја во нивна близина, околу 10 пати.

  - Растенија на лопати на приближно истото место, 2-5 см над земјата прекината. Таму се проценува на околу 10% од стебленца лежи на теренот. Главно, во областите веднаш во непосредна близина на работ на моделот. Нивниот отпор кон оштетување или склоност (свиткување) се очекува да имаат најмногу 2 до 3 пати пониска помалку во споредба со здравите контрола растенија.

  - Мошне често најдоа снопови на стебленца, наредени рамномерно едни со други - резултат на домино ефект.

  - Многу често тие исто така се најде снопови nepolehlých (без дршки свиткана на земјата) во внатрешноста на поголеми форми.

 

Во секое време во иднина на сите сајтови што се спомнати тука опишани промени навистина се најде. Оваа изјава може да се обиде да го побие години веднаш по. Нешто во што веројатно веќе испрати зборот античка Маите. Тие ќе бидат доставени до толку многу милиони на црвено стрели од целиот свет само колку да се каже, и тие ќе бидат во можност да се обиде да докаже дека не постои ништо како неа. Тие можат да изберете нивниот избор. Таа се вика предвидување, и припаѓа на различни техники кои се користат во научни основните истражувања , кои имаат речиси сите záhadologové во многу ретки линија како трн во газ.

 

Нивната единствена, а исто така и најголем проблем сега е навистина само сопствениот приватен проблем. Тие ќе се разбира направи огромна мака да ја посетите нешто толку вообичаени и сосема нормално, како што се сите нередовни појави во жито. Сеуште е целосно под ниво на земјата и да присуствуваат на нешто што не се случува или можеби исти или сличен начин како и нивните многу негувале редовни дезени. Не е важно, но тој е многу драго некој го прави тоа за нив.

 

Во заклучок, порака до сите кругот на одлуки од целиот свет, заедно со класичен: "Сакам да ве исфрли ..."

 

 

 

Направи нешто навистина самиот крај (само за силен карактер)

Еден од најпознатите случаи: тврди дека двата сенилна grandad во Велика Британија во деведесеттите години (види на Google , внесете: D & D Поправете круг), кои тврдеа дека авторите на секоја област пиктограми и самите, без да бидат во можност да се нивните многу сомнително исказот дури и во најмалите мера да се докаже. Тажната факт е дека несреќниот новинари тие скокна на мамката неверојатно diletantským и глупав начин. Фрли сите дури и на најосновните принципи на потребата верификација на изворите и извештаи. О, оние несреќни новинари. Тие станаа де факто ко-автори на една од најголемите измами на 20 век, кој можеби нема паралела во историјата, и тоа не е дури и назначи Орсон Велс. Тие се 'уште мораше да биде јасно на прв поглед дека серија на соодветно избрани прашања ќе и salivating grandad веднаш осудени на морбидни lhavosti. Но, во овој случај, веднаш ќе го изгубат илјадници товар и масти надомест. Тоа не е прв пат, ниту последен пат новинари hloupoučcí сопствени напори директно учествуваа во голема мистификација.

 

Две мувла dědci мислев дека кога во прилог на врв на неговата slobbering bekovky парче жица како "Пронаоѓач", целото човештво тие веруваат дека со негова помош произведуваат исечете кругови како лесно и брзо како компас на цртање одбор. Стотици кругови со децении, никогаш не nepřistiženi. Тоа мора да се каже дека новинарите им верува. Таа мора да се напомене дека новинарите не значи целото човештво. За среќа.

 

Веќе пред многу години Роберт Heinlein изрази идејата дека не мора да биде лоша намера кога доволно за да се објасни причините за обичната човечка глупост. Секако нема потреба да се погледне нема теорија на заговор. Во случај на Д & Д, но за жал тоа беше далеку од најголема причина за сите грешки јасно глупости новинарство, секако поддржан од торба г храбар издавач (како што оди). Префрли се на дамка, иако повремено некој е можно, но кој во овој случај, тоа ќе најверојатно биле вообичаени три мали точки.

 

http://cestovanie.aktuality.sk/destinacia-tyzdna/svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Барај сајт за сите жена

Овие "момци" никогаш нема да биде или откривање не Bowerovej сопруга. Таа забележа брзинометар нивниот автомобил najazdených многу километри и, згора на тоа, тоа ни човек не знаеше објасни каде го поминуваат ноќта. И на крај, го обвини за неверството и на тој начин беседка и Chorley излезе со вистината. Chorley почина во 1996 година. Беседка во негова чест во 2004 година создал својата конечна форма во жито. Тој додаде дека ако тоа не е љубомора на неговата сопруга, веројатно никогаш не би neprezradili.

 

Почитуван г-ѓа беседка! Светот се 'уште може да се реализира за многу десетици милијарди негирање дека имаше една и единствена цел - да се поништи и нејасни двојно неверство. Оној кој дојде со Д & Д е една од незаменлива stupidest кои досега не се стави во сила во историјата на човештвото, и кој е заслужен, иако не сите. Во нејзиниот ниво значително потпишан ментално ниво на двете неговите автори. Ние не знаеме каде што во моментов се, г-ѓа Б, не се грижат за нас. Можеби каде Chorley. Ако е така, ја стави таму ми идиоти (ако веќе таму) соодветна удира и објасни му дека еднаш на секои лага доаѓа до израз дури и по смртта.

 

Тие самите никогаш не било исечете кругови не произведува, тоа беше само изговор да се оправда срамно патувања кокошки .... жени. Таа се уште може, она што и заедно со вас за целото човештво, направени за идиоти. Можеби дури и не вози за Баба, Даг возеле само зад Дејв, денес тоа е модерно. Една работа, сепак, може да биде речиси сигурни. Ако сè е всушност изведена на полиња (стотици ноќи пати многу часови работат во областа), најверојатно, ќе биде вистински автор заседа фигури во областа, и во најмалку еден случај, се состана со нив и им даде рака. Ги однесов дома во кутија. Секое физичко сили ќе треба да се разгледа како единствена морална обврска да направи нешто слично во две mA идиоти.

 

Во заклучок: ние може да биде на теренот се. Можеби имаше само две од нив. Наместо тоа, да, но дали тоа е подобро за нас да останат засекогаш тајна. Можеби има по нив дури и некои изгужваниот жито остана. Нешто како Milovice - Исток - евидентиран случај на "парење hedgehogs" од 2010 година. Секако не е случајно дека ова место (првото поле на исток од Milovice јужно од патот) беше доделен на работен наслов на Даг и Дејв. Можеби по D & D во областа на моменти, нешто лево, понекогаш чантата, понекогаш ракавици. Just'll веројатно никогаш знам дали има остана прилично чантата за Даг или Дејв ...

 

Друга многу непријатна последица набројани случај беше доста непријатен факт дека тие биле речиси веднаш престана било дури и малку сериозни обиди за вистински научно објаснување на феноменот на Crop Circles. Не барем минимално реномирани научници се во никој случај дури и не се обиде да одговори на прашањата кои беа два milliamperes како будали толку темелно компромитирани. Всушност, според достапните информации, најмалку една организација која е до малку се обиде да се соберат информации за сериозен феномен, по оваа "откровение" целосно запрен на активност, која треба да биде верификуваат преку пребарувачите.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

pz