Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-сферични-блиц . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Crop Circles-Firebolt
Некои теории сметаат топката молња како можна причина за исечете кругови и слични фигури.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Па тоа е убаво půdička. Ова не очекував ваков вид на убаво půdičku. Нето, дека успеа, господине Knotek. Па јас сум среќен за да ги прочитате тука, јас ќе среќен. Еве јас ќе се откажам.
Тоа зависи од ладење на телото? , Го покрива!
Лекар, направете нешто со мене. Слушам цело време.

Топката и синџирот молња вител прстени

PagPh
Мото: Обидите да се објасни ефектот на жито форми во топката молња се само изнемоштени обиди да се објасни на "необјаснива необјаснива" и не може во никој случај да покажат да потврди или побие.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Топката Молња

објаснување на процесот за формирање на исечете кругови не треба да се јавите за помош било многу егзотични феномен, освен дека феноменот се уште не е на задоволително ниво необјаснето. Тоа ќе биде само еден прилично слаб обид да се "објасни необјаснива необјаснива" Што се случило во историјата за многу, како во сегашноста и сигурно иднината. Покрај тоа, овој целиот веб-сајт посветен на еден и повеќето основната идеја: Сите Crop Circles некогаш замислен во светот, формирана како последици на обичните молња. Тоа требаше да биде, иако во повеќето случаи ко произведува многу случајни и многу веројатно дополнителни причини што предизвика една значајна разлика од "нормалните" молња празнења. Во повеќето случаи по молња испуштањата само жито најчесто Polehňa , свиткано стебленца површината на земјата, во еден сосема пореметена тома и структури. Во многу ретки случаи и соработка, како и неколку прилично случаен избор и многу ретки причини, кои се објасни на многу други сајтови, може да биде создавање на редовна шема, која, сепак, се чини најмногу до многу долго време по невремето. Иста како и секоја друга најчесто се срамнети со земја , лежејќи на земјата жито.

 

Една работа е да исечете кругови што топката молња прилично честа: Јас топката молња се случи само во исклучително ретки случаи во кои се изолирани од голем број на други причини, или дури и веродостојно, но речиси сигурно сосема поинаква отколку во случај на културите дезени. Такво тврдење би било, но сепак тоа е тешко да се докаже објективно, дури и кога работат на тоа, како што е јасно од текстот што следува.

 

Еден од начините да се објасни било феномен е да се обиде да го имитира него во лабораторија. Ако нешто како барем до некој степен успешна, феноменот може да се смета како што е објаснето (барем до одреден степен). Најважните лабораториските параметри на таквите имитации се изводливост, повторливост и минимум статистички принос. Ова значи дека барем еден од извршените експерименти понекогаш успешни, и дека барем повремено се повторува. Нешто слично на ова прашање на топката молња според достапните извори, барем малку задоволство уште за жал не може да можеби некогаш.

 

Бидејќи љубителите на Тајни ( = záhadologové ) на оваа страница повторно го избриша газот, како и речиси сите страници на овој сајт, тие ќе бидат како мали надомест нуди нешто навистина уникатна. Обидувајќи се да еден објасни не е на задоволително ниво објасни мистерија, процесот на формирање, механика и движењето на топката молња. Тоа е секако многу подобро отколку ако некој за нивната глупост во оние utřených нивниот газ клоци.

 

 

Испрати Девствени каде што припаѓа.

 

 

Фусноти

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

- Сакав само да прашам за односот на бразилијанско.

- Мајстор, навистина лути.

- Моли рече дека тоа не е směroplatný. - Ајде меѓу нас, доктор. Ни се едуцираат.
- Гледајте втората песна! Втората класа патнички воз пристигнува од Vizovice!

- Научник и фон ztříská вака ...

pz