Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ова е првичниот превод, машина, речиси немодифициран. Компјутерски генерирани од оригиналниот Чешка и англискиот оригинал. Тоа ќе биде постојано да се подобрува и пат. Ви благодариме за вашето разбирање.

lightning
Принципот е објаснето.

Објаснување на начинот на Crop Circles

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Поправете круг мозаик собраа ...

Crop Circles се креирани од страна на електрична енергија од молња празнења. Растенија се делумно оштетени за време на тоа. На мрежата на полјоделски култури потоа се прикажани фотографски рекорд областа линии симулација на електромагнетните полиња.

Crop Circles блиц создава електрична енергија од страна на растенијата делумно оштетени. Со менување на структурата на мрежата областа култура е тогаш дозволено визуелизација на магнетното поле линии на сила на електромагнетно поле.

 

Порака кодирана во кругови во жито на своите големи творец .

Феноменот на Crop Circles сега е целосно разјаснета. Засекогаш.

Фасцинантна, е целосно доволно, првиот вистински научни , една сосема нова теорија.

Одлична тајни кодови и мистични знаци Crop Circles решени. Еден за сите и сите.

 

Сета смисла на нивната комуникација на човештвото е еден единствен факт - апсолутно ништо.

 

Можеби со еден исклучок - нивното единствено вистински и голем творец да ни преку нив може да се обидува да се пренесе:

"Никогаш не одам во полето, кога јас сум создавање. Можам да ви е токму во моментот кога прв пат, со многу голема веројатност но, исто така, последен пат во своите очи, и можеби дури и да се разбере како го правам."

 

Некои, главно механичка последиците од своите постапки може да се види тука .

 

Сите математички - технички - геометриски - Механички - физичко - астрономски - астролошки - космички принципи кои не беа се должи на нивната декодирање човештвото пред Затоа е можно без мириса опише како крајна срање. Тие се во врска со исто значење како ако некој се обиде да се обиде да се декодира сликите на калеидоскоп. Исто така, никогаш не се повтори, но тоа сигурно не беше во нив може да се најдат многу многу прецизни математички главно, но исто така и какви било други термини.

 

На пример, обемот на редовната шестоаголна е сосема точно еднакви до шест пати поголема од должината на еден од неговата партија, дури и додека на колото октагон осум пати ...

 

Патем, секоја култура круг има релативно прецизна нумеричката вредност на број впишани Π (пи). Навистина, на обемот на секој круг во пченка, која отсекогаш се појави во светот, развиени во права линија има должина еднаква на 3,1415 ... Часовите неговиот дијаметар ...

 

 

Тајната на Crop Circles е конечно решен ...

Само вистинската природа на принципи, предвидлива и лесно детерминирани.

Дури и (!) многу години назад ретроспективно се проверат.

Само прашајте го метеоролозите, или Сименс - Vaisala

 

 

 

Хронологија

 

13-ти Февруари 2008 - почнува една сосема нова, сеопфатна, интердисциплинарна научно-истражувачки проекти и студии слабеење на култура штета, штета и слабеење на жито поради премин на електрична струја

 

13-ти Февруари 2009 - првиот објавени истражувања на интернет, точно една година по почетокот на истражувањето, само многу суптилни повикување на

 

13 . Август 2009 - од тој датум, и пред кратко време се објавени таму како и другите интересни резултати од истражувањата, ден по ден, месец по месец? www.cropcirclesonline.com. Објавено на on-line, нема друга публикација, печатење, весници, медиуми.

 

 

Основни, но детални информации за штета, слабеење на културата тука

 

Шокантни откровение! Афера на Поправете круг порта (CropCircleGatee, култури круг порта) ...

 

13-ти Август 2010 година Конечниот датум од кој човештвото (веројатно) знае и разбира начинот на форми и создава феноменот наречен кругови во житото .

 

(Crop Circles, Криејтив комонс, agrosymboly, agroglyphes, пиктограми)

 

Дека е можно од времето за да го видиш страници за командант белешка и предупредување ,

и многу повеќе информации одредување на оваа страница и многу други.

 

крајот на времеплов

 

 

 

Само за споредба 

На самиот крај, само за забава. За време на молња празнење во молња канал, приближна ширина на 5-10 mm, волуменска концетрација на енергија, односно енергија зрачеше во даден волумен на просторот по единица време, да се спореди со процес кој се одвива во текот на супернова експлозија ...

 

Барем за време на најстрмните дел од водечките компании на тековната пулсот на испуштањата на молња.

 

Можно е дека луѓето по природа и моделите на Crop Circles сака да покаже што се случува во места каде што никој никогаш не се грижи, можеби само во фантазијата Sci-Fi раскази, романи и филмови. На површината во внатрешноста на гас контејнер и суперновата експлозија и за време на нејзиното пред него и по него. foto_wilsonovy_komory-a-dráhy_sem површината на црна дупка, на просторот под него, просторот над и под хоризонтот на настани случува кои се јавуваат помеѓу Event Horizon и на површината на една црна дупка, се случува да се појави на површината на ѕвездите над него и под него, се случува да се случи во непосредна близина и внатре во нуклеарната или термонуклеарна експлозивна направа во време непосредно пред, за време и по експлозијата, како и било која конвенционална експлозија. Ќе се појави во судир на планети, ѕвезди, црни дупки. Физички феномени и силите што се случуваат во непосредна близина на електрони орбитали во формирањето на нова, промените или прекинат хемиска врска. Тоа се случува и сили кои се јавуваат во непосредна близина на јадрото за време на неговиот живот или во текот на различни нуклеарните реакции внатре во него. Тоа се случува и сили кои се јавуваат за време на конфликтот и реакција или уништување на две честички или antiparticles. Симетријата и геометријата на март, за време на кој масовно се претвора во енергија и обратно.

 

Еден дополнителен простор

Друго место ние најверојатно користи Crop Circles се обидува да се покаже карактер, што не е долго во иднина никој не се грижи, или во неговата непосредна близина нема да биде ништо да се набљудуваат, да ги испита и да се измери: место каде молња празнење штрајкови, и сè се случува Прелиминарна Расчленување на долго продолжи да тече по последната Врати Мозочниот удар. На експлозивни проширување на воздухот плазма, механички, електростатско и електромагнетни пречки и резонанца манифестации што се случуваат таму. Трансфер на неколку мегават-часови електрична енергија меѓу местата неколку милји далеку во помалку од десет милионити делови од секундата.

 

Резиме конечно

 

(Понекогаш помалку толку сериозно)

Crop Circles од сега сфати еднаш и за сите.

А фасцинантен, сеопфатен, на првата и единствената вистинска наука ,

реални, сосема нова теорија.

Базичните истражувања.

Одлична кодови Crop Circles откриени. Сите и засекогаш.

Многу детали се наоѓаат на други сајтови .

 

Crop Circles се само сега станува навистина необјаснива појава, користејќи само вистинската наука. Биохемиски, физички, технички, механички, хемиски и други, на вистински наука  базирана на истражување на принципите, користејќи само природните закони .

 

Приближно листа на научни, технолошки и истражувачки полиња и методи со кои може да се користи за да се разјаснат на потеклото и на принципот на било каква штета и слабеење на пченка фабриката и испуштање на молња, вклучувајќи Crop Circles:

 

Патологија, растителни анатомија, физиологија и морфологија, биологија, биохемија, биофизика, биомеханика, физика, хемија, науката за почвата, хидродинамика, статистика, микроскопија, спектроскопија, фотограметрија, electromechanics, електростатика, физика и дозиметрија на електромагнетни и јонизирачко зрачење, електротехниката, хидрологија, геофизиката, пречки и резонанца физика, оптика, кристалографија, magnetohydrodynamics, hydrometeorology, електродинамика, физичка хемија, термодинамика, квантна хемија, термодинамика, hydrostatics, експлозија кинетика, флуидна динамика, слики, геометрија, токсикологија, спелеолошки, магнетизам, електромагнетизмот, radiobiology, механика, фотометрија, фрактал геометрија, агрономија, аеродинамиката, геологија, математика, археологијата, сеизмологија, Agrobiology, агрохемиски ...

 

многу други, често интердисциплинарна, сече и меѓусебно поврзани дисциплини.

 

Сосема нови, оригинални идеи за формирање и формирањето на моделите на култура кругови, целосно ослободени од било какви знаци на псевдонауката, езотерична размислувања на мистицизам или окултизмот, псевдонауката, мистерии, нелогично размислување, НЛО, летање чинии, туѓ на речиси сите други размислувања кои влијаат на облици во жито и нераскинливо го придружуваат.

 

 

Многу темелно, но сепак едноставни и разбирливи.

Целосна 100% научни теории и објаснувања на културите кругови,

подготвен за секое научно верификација, испитување и опозицијата.

Шокантно!

 

Теорија на назад верификуваат преку евиденција дека постои,

но никогаш не се користи за цели опишани.

 

Тајната на Crop Circles скршен ..

 

Бренд нова теорија, со користење на конвенционални научни методи

апсолутна повлекување од било која псевдо-научни истражувања.

Неверојатно, и страшно, шокантно, речиси во исто време непредвидливи теорија.

Нема повеќе ghostings не духови, ни трага од спиритизмот.

Žádné езотерично, мистична или окултни сили, ефекти, работа или експерименти.

Žádní ебат странци, НЛО, летање чинии.

 

Кодексот на Crop Circles еднаш и за сите откриени.

Crop Circles решени. Засекогаш и целосно.

Апсолутно никаква НЛО, летање чинии, нема познати или непознати летачки машини.

Žádné непознат или непредвидливи сили, не паранормални објаснување.

Не чуда, нема мистерии, нема знак.

 

Žádní странци, без обиди да се јавите.

Не воена тестови, експерименти или испитувања.

Ниту една друга наука, тајно изведувало и експерименти, тестови или истражувања.

Žádné паранормалното или телепатско експерименти на научна фантастика.

Ниту метафизиката или парапсихологијата.

 

Тотално неверојатно, но вистина само можно објаснување. Повеќе тука .

 

Апсолутно нема никаков ефект на интелигенција (или разузнавачка служба), ниту пак она што би било унца на мисловните процеси за време на формирањето на културите кругови. Се разбира, никогаш не оние кои се направени на посевите круг на одлуки, затоа што овие лица ќе имаат некои интелигенција, во мозокот не најде, дури и ако тие навистина го барате.

 

Не интелигенција, или мисловни процеси на планетите, НЛО, летање чинии, бубачки, простор, сонцето, месечината, вселената, глувци, муви, бумбари пчели, пајаци, материјали, животни, растенија, смртта на интелигенција, дух, материјал, супстанции, вируси, атоми, молекули, инсекти, кристали, почвата, од ветришта, бактерии, ѓубриво, духови, сеништа, скелети, простор, вонземјани, габи, паразити, вакуум или било која друга интелигенција за време на создавањето на моделите на култура кругови.

 

Дури и не навестување на меѓупланетарна интелигенција, без интергалактички интелигенција, нема интелигенција Марс свет, нема интелигенција, нема интелигенција на растенија, нема зрно на интелигенција, нема интелигенција на почвата, времето нема интелигенција, нема интелигенција на растенијата, животните нема интелигенција, нема интелигенција на подземните води, нема интелигенција карпи ежови нема интелигенција, нема интелигенција на кенгури, нема интелигенција генијалци формирање култура кругови.

 

Мистерии Crop Circles се откриваат. Засекогаш.

 

Принципот на формирање на високо прецизни, според многу оски и огледало симетрични (често фрактал) геометрија може да се спореди со принципот на формирање и на формирањето на снегулките, или изградба на графички рекорд на интензитетот на електромагнетно поле околу диригент струја, или електромагнети, вклучувајќи ги и паразитски и Еди (! ) средно електромагнетни полиња и струи. Тоа ќе биде на друго место, објаснува неразделно придружува поддршка на мали кругови се наоѓа токму на местото на контакт на две големи кругови.

 

 

Тајната на Crop Circles решен. Дефинитивно. Апсолутно.

Шокантни откровение!

 

Теорија посети на сите култури Explorer круг феномен како гром од ведро небо, (ха-ха-ха), на гром од ведро небо ;-o

 

Теорија посветол од сонцето (температура на површината на Сонцето е околу 6000 ° К температура плазма молња празнење е околу 30.000 ° К, односно околу 5 пати повеќе).

 

Логично, не е само лесно да се разбере лаик, но, исто така, научно е докажано, статистички се верификуваат и директно се нуди да се разбере и објасни целиот процес на создавање на култура кругови.

 

Образложение дека не само самата себеси се објаснува многу природно прашањето за култура кругови, но исто така јасно сино светло на целиот пат таму се случуваат аномалија, претходно познат како натприродни и ужас.

 

Crop Circles не прави никаква етерични, етерични, просторот, странец или космичка сила или интелигенција, ниту кој било друг можни човечки или животински интелигенција. Само природни и физички сили, процеси и интеракции меѓу нив, ништо друго.

 

Žádné т.н. "vortexes" (Плазма вера).

 

Žádné ветрови (дури и оние диви - Јас ги имаат - Хара Cimrman )

или циклони, торнада, дожд, град.

Дури и град, проследено со "дивите ветрови."

 

 

Не животни (освен за " ежеви "во Milovice), Или вонземјани.

Ова не е трансцендентална или extrasensory перцепција или овластувања.

 

Ниту пак е паранормалното, ufology, или кои било други слични настани, сили, или истражување ..

 

Не "Ley линии" - песната поврзување древни локалитети или geopathic или пратите секоја енергија.

 

Со исклучок на песни во кои проток на електрична енергија, гас или вода - било алатка линии во која може да ја погоди молња и трчаат по нив, дури и под земја, како тобоганот.

 

Слично на тоа, понекогаш се однесуваат како песна по песна трактор (tramlines), се должи на фактот дека во некои случаи веројатно повеќе од илјада пати повисока електричната спроводливост против нивната околина.

 

Исто така друг вид на песна - на патеката на унапредување бури се движат во насока на преовладуваат ветровите. Молња бури споменати културите кругови создадени, многу милји распаѓа.

 

Неговото дело веројатно може да придонесе на различни археолошки остатоци, која се наоѓа во подрумот, како и геолошки аномалии. Како резултат на тоа, симптомите се јавуваат пред се вегетација, cropmarks, многу важни и се проучи темелно. археолошки феномен. Тие имаат многу големо влијание врз далноводи под земја, а можеби дури и да придонесе за статистички значајни зголемувања во веројатноста на испуштање на одредени места, како одеднаш дренажа на длабоко под земја поток. Значи постои значителна предност над површината на други недозволени и растителни штета на површината, формирајќи круг надвор од редовните култура.

 

Исто така, бидејќи тоа може да се случи многу брзо доведе до големи количини на енергија длабоко под земја. Без силно лидерство на површината, а со тоа и неправилни оштетување на други производи на надворешната површина на редовна форма. Енергија, предводена од страна на начин опишан неговото влијание може да креирате "само" форма на магнетното поле линии, околу директно жица, како релативно кружно форми, или нивните резонанца и пречки, сите што придонесува за резултира облик на култура кругови.

 

Во склопот на заведување испуштањата во одредени веб-сајтови, секако, имаат удел на полови и жици и електрични водови, тие би сигурно за да ви кажам многу "другари од ГДР," всушност "другари од ЧЕЗ", но особено во странство, кои работат на различни тешки тековната електротехниката истражувачки институти, работат за производителите и дистрибутерите на електрична енергија и се занимаваат со производство на енергија и одржување на ВН и оценување на последиците од интервенциите за молња празнења сличен уред се наоѓаат во близина на култура кругови.

 

Нема повеќе ghostings скелети или Crop Circles не

(Или во плакар)

Не сили од надвор од гробот.

Тоа не е за духови, духови, самовили или светулките.

Не натприродни суштества или сили.

Не ", си помисли бранови", или ментални сили или процеси од било кој жив организам или апатичен, човечко или животинско.

Тајната на Crop Circles фонт декриптира.

Апсолутно не (намерно или намерно) ефект на секое човечко или животинско.

Нема акција, енергија или моќта на мислата

 

Фото © cropcirclesonline.com, брзо славините ©

 

Тоа не е telekinesis или слични овластувања, ниту сили, ниту парапсихологијата, или сили, науката и истражувањето се движат во пресекот на психологијата и на натприродното.

Žádné меѓуѕвездениот, космички простор, или мистериозност, акција, енергија или сила.

 

Ежеви, исто така, Crop Circles не

 

Žádné познати надвор димензија или поместување на било кој постоечки или

други обиди за воспоставување контакт, врска или комуникација.

Со еден исклучок - случајот Milovice - Исток. Оние ежеви, тие ни даде ...

Има очигледно беше обид да се јавите или врска.

ежови играа тука (соопштува); резултат - област која лежеше на земја - наметнатиот - пченка за 8 милиони 2

 

Не погон, енергија или моќ на мислата, мисловен процес.

Не погон, моќ или сила "да се биде".

Žádné interdimensional или екстра-димензионални активатори, енергија или сила.

Не обид да интергалактички, меѓуѕвездениот или туѓо комуникација.

 

 

Само просто биолошко, биохемиски, физички, хемиски и слични

навистина научно објасни со природни и целосно природни причини и последици, за време на процесот на создавање на култура кругови.

 

Supernatural (на англиски израз за "Supernatural")

апсолутно никаков натприроден процес во создавањето на култура кругови не се вклучени

Апсолутно нема знаци на нешто натприродно, " супер - вид ", барем што овој термин беше замислена во однос на постојните, целосно зашеметени и uncomprehending истражувачи. Иако, од чисто лингвистичка гледна точка, концептот  supernatural, super - natural, супер - физичко англискиот збор за "натприродни" често се случуваат во говорот шокираше и изненади истражувачите Crop Circles.

 

Постои мала брадавица: Што случајност - еден од начините да може да го преведе на англиски јазик зборот "импресионирани" е употребата на зборот "thunderstruck"Иако често се користи како што значи" го погоди молња "...

 

назад кон концептот supernatural:

 

Флеш е прашање на апсолутно чист и природен ( природни ), терестријални не, вонземски, но освен тоа таа се појавува во речиси сите на нејзините својства, и квалитативни и квантитативни аспекти на "супер", или дури и повеќето супер, апсолутно сите од својот имот лежи надвор секоја нормална човечка имагинација. Почетна тензијата меѓу облакот и земјата може да биде повисок од неколку милијарди волти. Врв струи може да им пријде на милиони ампери. Пренесува енергија - затегнати, многу товарни возови, многу километри. Брзина "Враќање удар", главната празнење е некаде помеѓу 1/3 до 2/3c, што е навистина доволно, со оглед на тоа поголема брзина од C, во согласност со тековните концепти на физиката во нашата вселената не постои. Неутрина може да бидат исфрлени од слични размислувања. Концентрацијата на енергија се однесуваат на областа и единица време е многу повисока отколку на површината на Сонцето.

 

Еден квадратен сантиметар на површината во секунда сонцето зрачи 6200 J (см2 с-1 ), еден см дел блиц празнење (прв дијаметар помал од 5 mm во рок од 100 милионити делови на секунда, или дури и за време многу пократок просек молња зрачи околу 5 × 10 9 Ј Ако празнење должина 1 км, неговата површина е 5 × 3,14 × 10 6 mm 2, 15.700 м 2, квадратен сантиметар на површината празнење молња емитува помалку од 3.2 × 10 9 Ј см -2 до -1, односно околу половина милион многу.

 

Обем: волуменот на еден кубен сантиметар во секунда сонцето зрачи енергија од околу 10 -7 Ј, (волумен на сонцето 1,41 × 10 33 см 3, луминозноста 3,827 × 10 26 W) по квадратен метар во секунда, на површината зрачи во вселената околу 62,86 × 10 6 J (вики). Не моќ густина е 0,19 mW.kg -1. (Вики)

 

 

На steepness на водечките компании на тековните пулсот (автор сајт рангирана на имагинарното прв од сите во овој став наведени својства, златен медал ) - неколку десетици до стотици илјадници ампери по  микро секунда, само еден милионити дел од секундата. Во случај на restrike - следните празнење многу често над 250 000 A / микросекунда. Можеби само некои ласери може да имаат повисока стапка на пораст на енергија, но енергијата на било кој во светот sestrojeného ласер може да се спореди со енергија и многу супстандардни блиц опиша како "мал" или поточно "деминутив", вклучувајќи го оној кој ќе Břežany.

 

Иако молња празнење е навистина SUPER а исто така и NATURALИли барем не натприродна работа, англиски SUPERNATURALЕ тоа можно само да се јавам SUPER & NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Конечно, за моменти на релаксација ...

Во следните ставови на моменти на некои места ќе бидат оставени главно од повтори експерименти и набљудувања на повторливи научни докажливи тврдење, објаснувајќи и докажување, а текстот понекогаш ќе се преселат на малку потенки мраз само размислување и теории, понекогаш и повеќе за забава. (Иако ...?!)

 

Сонцето, плазма

Многу слични предмети, како што Crop Circles - не како долготрајни, но секунди, минути

можеби еден час, а можеби дури и денови, формиран на површината на соларни плазма. Кругови во плазмата.

 

Постојат слични на грмежи процеси, што се одвива во плазма extravasations и електрична струја, но многу посилно отколку во blescích, да речеме, 10 12 - 10 од 15  пати посилен. Никој не ќе пробаат да ги испитувате одблиску.

 

 

визуелно во движење може да се види на пример во http://www.thesuninmotion.com

некои основни податоци за сонцето тука (во Чешка)

Соларната корона, соларни ракети (Википедија - англиски)

 

Сонцето и планетите

Постојат многу, многу, многу слични објекти на сонцето (или ѕвезда Ана) површина.

Многу слични објекти постои на површината на Сонцето (и било која друга ѕвезда).

Во Сончевиот корона и сончевата површина на плазма се одржува таква моќ и плазма ерупции и празнења, а кои ќе влијаат на некои од нив целиот свет целосно би исчезнал. Нивното влијание врз површината на плазма на површината на сонцето, која има својства слични на многу повеќе течност од солидно, да се создаде слична шема со кругови на површината на водата, вклучувајќи различни пречки и резонанца. За нешто многу како тоа може да биде дури и така сакана на сончеви пеги.

 

 

 

Објекти, форма и начин потсетува на Crop Circles, ќе биде снимен некаде во иднина во буквално секој планета и нивните месечини и во многу далечна иднина, каде што човештвото, во меѓувреме потполно празна, или да не бидат под како катастрофални катастрофа, како кога во 2012 година stoun завршува, како Маите предвиде стари vemírném на било која друга вонземска планетарен систем.

На неоргански и нежива вонземски материјали како што се песок, снег, прашина, урнатините и слично.

Пред било кој реален истражување ќе се очекува и предвиде

 

Истражување во блиска иднина, но не ќе започне, Hawking пред нив

силно предупредува дека ние ги користиме како храна, па затоа тој преферирал да ги почитуваат,

дури и со него во ова тврдење, а се разликуваат.

 

 

Не интелигенција Crop Circles не

Да се ​​создаде модели на Crop Circles не се вклучени и не вонземски интелигенција, или било која друга интелигенција, дури и во најмалку човековата интелигенција.

 

Тајната на Crop Circles откриени.

Не ", си помисли бранови" нема сили под влијание на идеите на било кој жив организам или актерска игра на мртов човек или животно. Или некои темни сили, темната страна на власта.

 

Пилешко или јајцето?

Што било прво, јајцето или кокошката? Ние не знаеме.

 

Што биле во прв план, култура кругови или кокошки? Ние не знаеме.

Жал ми е, ова прашање, всушност, го знаеме одговорот.

Тоа не беше вистинското прашање.

 

Сакавме да замолам за нешто малку различен.

Да биде, или не, тоа ... За жал, повторно пролази мала грешка.

 

Што биле во прв план, култура кругови или Стоунхенџ? Тоа е она што се случува.

На ова прашање по денешната секој може да си одговори.

 

Последна шанса

P.S.

Почитувани култура круг креаторите, полека се приближува последна шанса

да се примени

вие не сте само еднаш во животот

има ниту само култура круг.

 

Настрана од неколку исклучоци направи само и само за тој момент во центарот на вниманието ...

(Дури и тогаш, сепак, беа толку страшно креации во споредба со форми,

изготвен од страна на авторот на единствениот вистински - молња празнење,

и дека нема интелигентни лице само малку

Ќе ти за вашата работа или не плаќаат еден црвен отсто.

Сите вашите претходни "признанија" за тоа како секоја вечер ќе се произведуваат Crop Circles,

zpunktována е всушност во паб по пиење на големи количини на ферментирани пијалаци (во вашиот идиом, почесто се нарекува "алкохол").

(Или, како што малку непријатно обид да ги измами simpleminded г-ѓа беседка)

 

Не, не, не, не, не, никогаш, никогаш, никогаш, никогаш не, никогаш не

Не натприродни суштества или феномени сили.

Апсолутно никаква (активни или намерно) акција

било кој човек или животно.

Žádné telekinesis, нема таква моќ, нема теле-или пара-сили, науката и истрага. Žádné космичка или натприродни или космички мистерија

функционирање, енергија или сила.

Žádné interdimensional или екстра-димензионални или било која друга

врска или комуникација. (Освен за Milovice - исток)

Нема моќ, енергија или енергија размислување.

Нема моќ, енергија или сила "да се биде".

Žádné interdimensional или екстра-димензионални

акција, енергија и сила.

Žádné интергалактички, меѓуѕвездена комуникација и вонземјани.

 

Ниту еден од наведените овластувања не се создаде култура кругови.

 

Само просто биолошко, биохемиски, физички, хемиски, механички и други чисто природни, физички објасни со причините и последиците.

 

Žádný сенилна глупави ... (Идиот никогаш не обесхрабри Crop Circles)

Не е шега или култура круг творецот.

Ниту Даг или Дејв. Žádné јажиња или штици.

Ниту одбори ниту жици, ниту плоча, ниту жица.

Žádní глупав, сенилен и demented стари луѓе,

или нивните подражатели, почитувачи и следбеници.

 

Природни феномени, природа, наука

Само вистинските сили на природата, мерливи и подлежи на се уште користат природни правила и закони на биохемија, биофизика, физика, математика, биологија, хемија, механика, и други слични и нивни вистински природни науки и дисциплини кои се вклучени во развојот на било која култура круг кој беше секогаш откриени ..

 

Физичките сили, во соработка со хемиски, електрохемиски и биохемиски процеси, но дури и пред вистински физички, хемиски и електрохемиски сили создадена на површината на Земјата текот на своето постоење милијарди различни Crop Circles Crop Circles, или слично, што резултира форми, долго пред развиена човекот и животните и растенијата. Прво во неживата материјали како што е снег, прашина или песок, и слични структури или материјали подоцна во текот на мов или лишаи, па дури и подоцна во растенијата како што трева и жито претходници.

 

Биг Бенг - Големата експлозија

Навистина за Биг Бенг во истражување и известувања.

(Игра на зборови ... Молња произведува гром проследено со навистина големи тресне)

 

Слични процеси се создаде предмети како кругови во жито на површината на некоја ѕвезда (која било големина) и само под него.

Во овие случаи, тоа е повеќе аналогно на влијание на телесните течности

(Или флеш во водата)

(Или не ќе ги испита овие феномени одблизу).

Исто така, на површината на многу (иако не сите) планетите и нивните месечини (адекватна големина)

со било која ѕвезда во било која галаксија во универзумот.

(Ние - сега живеат никогаш не ќе се испитуваат тесно, Обама пауза)

 

забелешка:

Не сите тела - како што се Месечината нашите Земјата не чини во овој поглед во моментов нема активност, но не може секогаш да биде случај ...

Исто така, две месечини на Марс, Фобос и Deimos (општо земено, било "дете" во Сончевиот систем и простор). Тела кои се одржи без атмосфера и вулканска активност ќе биде на таа аналогија. Но, на Марс постојат ветрови, триење и така ќе има невреме, исто така, се случи, иако во овој случај, се разбира, само песок. Каде што има молња бури и громови каде што има кругови (понекогаш), па некои од новите сондата да се истражуваат површина со доволно резолуција ...

Научни публикации се уште се видливи на бура активност на Марс се споменуваат.

 

Црни дупки (црни дупки)

Исто така е можно дека Crop Circles слични објекти

(Иако со малку различни механички својства)

случи во близина на површината на црни дупки

(Некаде меѓу површината и Event Horizon).

Користење на било кој сега е познат принципи на физиката,

ние никогаш нема да биде способна да се справи со своите истражување од непосредна близина. Тоа веќе не влијае ниту Обама Hawking.

Досега некои пресметки на мраз, или гравитација поблиску неопределимо манифестации.

 

Ова не е шега.

 

 

Во универзумот постојат милијарди галаксии секој содржи милијарди ѕвезди во мултипли милијарди планети и нивните месечини, и на повеќето секој еден од нив за време на секоја од последните милијарда години го создал во текот на секоја година (Земјата - околу 31.557.600 секунди) неколку илјади (во поголем милиони објекти) објекти создадени во сличен начин слична култура кругови, како слики на осцилоскоп ( Lissajous ), флексибилен мембрана ( Chladni ) фрактал шема (снегулки, разгранување), калеидоскоп, Kyrlian и Lichtenberg фигури (друг паралелен fractals)

 

 

Прашање на денот

Почитувани култура круг на одлуки, под таа шема за време на постоењето на (нашата) универзумот се скрши и исчезна низ проценетата 10  30 (или дури и повеќе) личности

многу исти па дури и создаде слично

како Crop Circles, и мешање калеидоскоп & Lissajous & Chladni

 

и нивна комбинација во прав, песок, снег и слични материјали, како што се зрнца и погон, ако постоела на друго место или таму ...

црни дупки не се бројат, ниту жито на нив

 

10 30 е околу 1000 пати помала од онаа на било кој од нас, дури и ако тоа е т.н. "гломазна примерок" на атомите во вашето тело

 

Почитувани култура култура-круг на одлуки, сепак велиш дека имаш креирано

иако еден од нив?

...

...

 

Некои белешки ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit

 

Crop Circle Gateee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG

 

Omnia vero fulmen gubernat.  Закана пилотите сите нешта. (Хераклит)

 

Топ Сикрет ...

На оваа страница и другите можат да следат резултати

Повеќе од три години Продолжи

тешко врвна тајна истрага (приближно 38 месеци)

Играчка Хоби само ... (Барем во почетокот)

 
крајот на порака

 

Литература ресурси

Некои книги користи за да објасни разни природни феномени и физички феномени и во текстот и суб страници www.cropcirclesonline.com литература

 

 

5 cs

 

 

 

Сте подготвени за вас, и сите теорија презентирани овде многу темелно испитани експериментално

 

Jan Ledecký