Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Kjo është një përkthim kryesor, paraprake, të dhënat e papërpunuara, unmodified gati. Makinë, kompjuter me bazë, nga faqet origjinale, duke u paraqitur si çeke origjinale dhe anglisht origjinale versionet. A do të përmirësohet vazhdimisht në rrjedhën e kohës, korrigjohet dhe të avancuara. Faleminderit për mirëkuptimin.

lightning
lojë gjatë.

 ... shtypni ndonjë kyç ...

... për të vazhduar ...
Emri i Lojës:

Qarqet Pri Porta

(Rretho kulture disinformimi)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Nga pabesueshmëri e vet, e vërteta është përmbajtur veten nga marrja e njohur. (Heraclitus)

Asgjë nuk është e pamundur. Jo, nëse ju mund të imagjinohet atë. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Pilotët vetëtimë të gjitha gjëra. (Heraclitus)

E para, vetëm, natyra shpjegim në lidhje me  qarqet kulture  origjinës, duke përdorur të dëshmuar, repeatable kërkimin shkencor, statistikisht verifikueshme dhe metodat shkencore. Plant patologji, fiziologjia, biologjia, anatomia, kimia, arkeologjia, fizika, Hidrometeorologjik, gjeologji, shpeleologji, energji elektrike, magnetizëm dhe shumë të tjera të ngjashme, shpesh degë të gjerë ndërdisiplinore.

qarqet kulture mister

zbuluar definitivisht.

Shkarkimin rrufe është një arsye e vetme e çdo rrethi kulture, në çdo kohë e vendosur në çdo fushë kulture

Foto skematike në të djathtë tregon një nga një numër shumë interesante qarqet kulture analogji dhe vetitë fizike të shkarkimit rrufe. Ngjashmëri Nr.1. shkarkimi Rrufeja në strukturën e drithëra simbolit raster) të regjistruara elektromagnetike linjat e saj në terren. Procesi është i ngjashëm sikur bërë fotot. Shumë ditë kanë nevojë për zhvillimin fotot.

Shkarkimin rrufe është një arsye e vetme e çdo rrethi kulture, në çdo kohë e vendosur në  çdo fushë kulture

I madh, i madh shkarkimin rrufe të energjisë elektrike , e paimagjinueshme nga ndonjë mendje, është gjithashtu shumë më shkaku i rëndësishëm i çdo kulture të dëmtuara, të dobësuar gjetur kudo në botë. Kjo është shumë më interesante dhe fakti i rëndësishëm se çdo qarqet Pri gjetur ende.
I madh, i madh shkarkimin rrufe të energjisë elektrike, e paimagjinueshme nga ndonjë mendje, është gjithashtu shumë më shkaku i rëndësishëm i çdo kulture të dëmtuara, të dobësuar gjetur kudo në botë. Kjo është shumë më interesante dhe fakti i rëndësishëm se çdo qarqet Pri gjetur ende.
Gjithashtu shumë e lehtë për të përcaktuar rrufe flash natyrës si  absolutisht të qartë, e arsye shumë të kuptueshme e absolute çdo anomali, të zbuluar në ose pranë ndonjë të vërtetë Rrethi Pri, duke përfshirë edhe ndjesi të njeriut dhe kafshëve enigmatik, ndjenjë, sjellje
Gjithashtu shumë e lehtë për të përcaktuar rrufe flash natyrës si  absolutisht të qartë, e arsye shumë të kuptueshme e absolute çdo anomali, të zbuluar në ose pranë ndonjë të vërtetë Rrethi Pri, duke përfshirë edhe ndjesi të njeriut dhe kafshëve enigmatik, ndjenjë, sjellje
E fundit por jo më pak, shumë e lehtë për të bindur - çdo krijues rrethi kulture, duke gëzuar vetëm një takim të shkurtër me një të vetme dhe vetëm ato reale tokë-natyra-kulture dëmshme krijues , rrufeja, do të dukej diçka shumë të ngjashme si se ...
E fundit por jo më pak, shumë e lehtë për të bindur - çdo krijues rrethi kulture, duke gëzuar vetëm një takim të shkurtër me një të vetme dhe vetëm ato reale tokë-natyra-kulture dëmshme krijues , rrufeja, do të dukej diçka shumë të ngjashme si se ...
Kohë, kaluar në mes të shkarkimit dhe rrethin kulture të vërtetë që paraqitet - lakimi (i dëmshëm, dobësuar) u bë e dukshme - varion nga disa ditë në javë shumë (!), e ndoshta muaj më shumë. Një nga arsyet kryesore pse fajtori i vetëm ende arratiset dhe nuk u zbulua. Proces shumë i ngjashëm me zhvillimin kimike të fotografive argjendi.
Dobësimin e gjeth, të shkaktuara me anë të energjisë elektrike nga rrufeja, të mund të jetë javë në vazhdim shumë, para se lakimi i gjeth në tokë ndodh. Shpesh për shkak të efektit domino, bending, prirje e gjeth ndaj sipërfaqen e tokës, proces mund të zgjasë vetëm disa minuta.  Butterfly efekt mund të bëhet. vesa hershëm në mëngjes, shi, arsye e mundshme e vërtetë të shkurtër kohe rritjen e 50 - 100% kërcell peshe, disa g / bimë, ndoshta më shumë se 40 ton / ha, në varësi të llojit të bimës.
Kohë, kaluar në mes të shkarkimit dhe rrethin kulture të vërtetë që paraqitet - lakimi (i dëmshëm, dobësuar) u bë e dukshme - varion nga disa ditë në javë shumë (!) , e ndoshta muaj më shumë. Një nga arsyet kryesore pse fajtori i vetëm ende arratiset dhe nuk u zbulua. Proces shumë i ngjashëm me zhvillimin kimike të fotografive argjendi.
Teori e tërë e plotë e lehtë të verifikueshme dhe të demonstrueshme me anë të realiste natyrshme forcave, biologjike, kimike dhe fizike dhe të proceseve. Nga shumë njerëz, në dispozicion të sakta dhe precize natyrore dhe shkencore dhe metodat matëse. Testi Falsifiability i kësaj hipoteze në dispozicion - një nga metodat më të fortë të mundshme të provës shkencore

>> Ndër të tjera, një krejtësisht të shkëlqyer dhe tërësisht pamëshirshme shkatërrimin e ETS. <<

Teori e tërë e plotë e lehtë të verifikueshme dhe të demonstrueshme me anë të realiste natyrshme forcave, biologjike, kimike dhe fizike dhe të proceseve. Nga shumë njerëz, në dispozicion të sakta dhe precize natyrore dhe shkencore dhe metodat matëse. Testi Falsifiability i kësaj hipoteze në dispozicion - një nga metodat më të fortë të mundshme të provës shkencore

>> Ndër të tjera, një krejtësisht të shkëlqyer dhe tërësisht pamëshirshme shkatërrimin e ETS. <<

nga: wikipedia

Autori i panjohur

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

For a basic introduction to historical perspectives on the issue of crop circles is possible to visit Wikipedia - Crop circles. Most of the explanations submitted there, although includes nearly or falls almost entirely within the area of pseudoscience (junk science), but at least may serve as a basic information about the current view on the whole issue.

 

Për një hyrje themelore të perspektivës historike për çështjen e Rrathët e drithërave është e mundur për të vizituar Wikipedia - Rrathët e drithërave. Shumica e shpjegimeve dorëzuar atje, edhe pse përfshin gati ose bie thuajse tërësisht brenda zonës së pseudoscience (shkenca junk), por të paktën mund të shërbejë si një informacion bazë rreth pikëpamjes aktuale në tërë çështjen.

 

Shocking!!

Matur objektivisht, i vendosur elektronike dhe llogaritur vendet e rrufe.

GPS - dhjetëra metra, koha - nanoseconds, polarizimit, llojin, aktuale pik - kiloamperes.

Lightning effects inside ceral fieldsMesazhi më tronditëse për çdo vëzhgues deritanishme qarqet Pri: Downed Pothuajse çdo, prirje, prirje, ra, të dëmtuara, drithëra dobësuar në botë janë të shtrirë në tokë vetëm dhe vetëm në sajë të energjisë elektrike nga rrufeja. Fotot shoqëruese janë vetëm vetëm një mostër të vogël nga një koleksion prej më shumë se 10 mijë fotot. Shumica e tyre janë blerë në pikat e saktë, ku ishin të vendosur objektivisht, të matura elektronike dhe llogaritet vende GPS, koha e saktë në nanoseconds, intensiteti (mijëra Amper) i dritës, të polaritetin. Gjithashtu lloj - re për të renë (cc), i reve në tokë (GK). Kjo e re të tipit të reje u hequr, sepse objekt i hulumtimit ishin hitet rrufe në tokë, në fusha të korrave. Ata janë mbledhur gjatë një numër vitesh. Më shumë vende të përshkruara, pas lokalizimin e rrufesë u bënë kërkime dhe fotografitë më shumë se dhjetë herë. Falë se ishte kronologjia e drithrave dëme shumë të dokumentuar plotësisht në vendet e emëruara. Pothuajse çdo herë vërejtur, megjithëse me disa përjashtime të rralla, me siguri, se ai merr disa ditë, para se gjeth plotësisht bend, e vënë poshtë në tokë. Dikur disa javë. Diku më shumë se dy muaj. Ndodh njëjta gjatë qarqet origjinës kulture. Kurrë, kurrë, kurrë asnjë i panjohur, forca e pakuptueshme. Vetëm dobësimin e gjeth, dhe efekti i peshës së tyre. Në disa vende, fotografitë janë marrë disa ditë pas rrufeja është identifikuar atje. Por ende pa shenja të vogël të dobësimit ose dëmtim të bimëve. Edhe pse procesi i dobësimit të gjeth mund të marrë shumë ditë apo javë, shfaqja e formës, të cilat janë treguar në fotot shoqëruese, mund të jetë vetëm një çështje e minuta ose orë. Shih efekt domino, kronologji. Të ashtuquajturat falsifikime janë vetëm një përqindje shumë e vogël, në kuadër të gabimeve statistikore, por tani nën nivelet e saj. Shtëna janë si një kujtesë dhe një përpjekje për të bërë homazhe për prodhuesit më të madh dhe më e rëndësishme e materialeve fotografike, që kanë ekzistuar ndonjëherë, të vetëquajtur një shirit të filmit të slides Kodak.

 

Nga rruga, fermerët e dinë shumë mirë, të gjitha efektet e shkarkimeve rrufe në fushat e tyre misri gjatë sezonit në rritje. Gjithashtu me ndonjë bimë të tjera. Panxhar sheqeri, patate, domate, pambuk apo të tjera. Shkenca bujqësore dhe shkencëtarët kushtoj atyre vëmendjen në dhjetëra dhe dhjetëra artikujve dhe publikimeve shkencore, si do të përshkruhen më vonë më hollësisht në disa subpage. Ata e dinë shumë mirë se shumë shpesh pas shkarkimit rrufe në këtë fushë është pas disa kohë krijoi një rreth, të dëmtuara, dobësuar, të dobët në rritje ose të shkatërruara tërësisht bimëve. Vetëm vetem pyesni. Fakti se fermerët informacione të ngjashme nga admiruesit e shkencës junk deri në kohën e pranishme me shumë sukses fshehur, mund të konsiderohet si shaka shumë mirë bërë. Kjo sigurisht ishte një qasje shumë më e këndshme se në qoftë se ata filloi gomarët e tyre sciolistic. Ata kanë bërë prej tyre në të vërtetë e bukur gjatë gjithë kohës, së bashku me Nënë Natyra. Nga audienca mjerueshme, droguar nga mysteriousness e fenomenit. Por është mjaft e logjikshme, sepse admiruesit e disk fluturues, psychotronic mister dhe energji të panjohur, kozmik dhe intergalactic, mesazhet nga universi, energji mendore dhe proceset, e kurrë nuk kanë qenë të interesuar në informacione objektive të ngjashme. Nuk ka nevojë për të tilla një budallenjve, për t'u njohur me literaturën shkencore. Ata të gjithë gjatë dekadave me sa duket me ndonjë informacion shkencor apo teknik, e lëre më një libër, nuk vijnë në kontakt fare. Burra paarsimuar të cilët për çdo këshilla të ekspertëve me sa duket nuk u kujdes fare, dhe ende paguar vetëm interes për të dhe absurditet. Shërben tyre të drejtë. Shumica dërrmuese e individëve, të cilët u pëlqen ndonjëherë wannabe, pseudo, "profesionale" të interesuar veten në problematika qarqet kulture, në fakt vetëm parazitoj në faktin se tërë çështja është shumë e vështirë për t'u shpjeguar. Ata ishin kryesisht parazitë, asgjë tjetër.

 

 

Tre monstruoze, të mëdha, të ngjashmëritë tejet të mëdha

Një ngjashmëri thjesht rastësi ... Qarqet Pri krijimit.

Përsëri dhe përsëri, do të jetë vazhdimisht theksohet: Krijimi qarqet kulture, por edhe ndonjë model i drithërave të dëmtuara, madje edhe nëse plotësisht e parregullt, proces jashtëzakonisht kujton fotografisë tradicionale dhe film, bazuar në argjendi halide Emulsione xhelatinë. Pas ekspozimit në fillim të lindin fshehta, të padukshme imazhe.

 

Ngjashmëri # 1   -. raster e bimëve në fushën e akteve të grurit si një shtresë foto të ndjeshme, duke shënuar një imazh të fshehur formë është regjistruar si një regjistrim të linjave të fushës elektromagnetike. E njëjta gjë si incizim fotografik.

 

Zhvillimi - ndryshimet kimike, biologjike dhe fizike, të shkaktuara nga të energjisë elektrike, që të çojnë në dobësimin e gjeth. Procesi mund të jetë me të vërtetë shumë i ngadalshëm, mund të zgjasë ditë apo javë, apo edhe më shumë se muaji. Pas njëfarë kohe ata janë dobësuar në mënyrë që ata nuk janë në gjendje të mbajë peshën e tyre, dhe përkulem deri në tokë. E gjithë kjo pa veprimin e ndonjë force tjetër, efekt, apo fenomeni tjetër. I pakuptueshëm, i panjohur, i pashpjegueshëm, mbinatyrshme. Por në disa raste tepër të veçanta, model mund të ndodhë pothuajse menjëherë pas një stuhi dhe shkarkimin rrufe, dhe kështu i ngjan Polaroid. Pas zhvillimit të rrethit kulture foto u bë i dukshëm.

 

Ngjashmëri # 2 - imazhet e ruajtura janë visualized përmes kimike të ngadaltë të njëpasnjëshme (Bio) dhe proceset fizike. Ngjashëm me zhvillues dhe ndërmjetëse në një kayotic fotografik.

 

Rrethi kulture foto është krijuar, të regjistruar gjatë shkarkimit rrufe, ngjan flash fotografik. Le të thonë, energjia ndikuar mbi shtresën e ndjeshme ndoshta 10 18 më të lartë, përkatësisht 10 për të ngritur një fuqi 18, dmth 1 i ndjekur nga zero 18 herë.

 

Ngjashmëri # 3 - imazh është regjistruar me ndihmën e flash. Ashtu si-photo-flash.

 

Krahasimi i imazheve që janë shfaqur në fushën me ndihmën e zhvilluesi natyrore, është e mundur të gjeni në disa botimeve apo artikujve të cilat merren me arkeologji ajrore. Për shembull Leo Deuel - Fluturimet në dje: histori e arkeologji ajrore , Shtypi St Martin, 1969, ISBN 9780356031521, f. 38: "Në këtë mënyrë, vepron vegjetacionit në mënyrë disi e një zhvilluesi kimike të tabelave fotografike të ekspozuar: ajo hedh fotot fshehur". Author të ngjarë të përdorin një kuotë e disa pionier në këtë fushë, ndoshta edhe Crawford vetë. Ajo mund të nxirret nga të përdorura "pllaka fotografike" shprehje që janë përdorur më shumë në 1922, kur Crawford dhe pasuesit e tij të kryer hetimet e para, se në vitet gjashtëdhjetë, kur Deuelit mbledhur materiale për botim e tij.

 

Arkeologjia Aerial është një e vërtetë, klasike disiplina kërkimore shkencore ( shih ). Ndryshe nga të gjitha teoritë e mëparshme shumë të dyshimtë në lidhje me origjinën e qarqet kulture, që veprojnë kryesisht me alienet, rrezatimi me mikrovalë, të UFO-t, ets, të saucers fluturues, mesazhet nga The Universe ose shumë të pakuptimta më shumë të ngjashme ose shumë më keq (wallabies gurë, hedgehogs).

 

Një listë e disa disiplinave të tjera shkencore klasike që do të përdoren gradualisht për të konfirmuar këtë teori të re, është e vendosur këtu .

 

Një nga qështjet më të rëndësishme të kësaj teorie është fakti, se çdo një veçanti rrethi i vërtetë kulture është e verifikueshme prapa, kohë më parë, shumë vite. 20-30? Mundur të kërkoni Meteorologët.

 

Çdo mesazhe rreth qarqet kulture deri më tani ishin vetëm " Shumë zhurmë për asgjë "

Web i parë në gjendje të parashikojnë se kur dhe ku do të shfaqet ndonjë rrethin kulture vitin e ardhshëm globit raundin e tërë, edhe në çdo kohë në të ardhmen

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Arsyeja e vetme i ndonji qarqet kulture shfaqen në fushat e drithërave është rryma e shkarkimin rrufe në atë vend. Forcat e Madhe magnetike, elektromagnetike, elektrostatike dhe mekanik gjithashtu të hyjë në fuqi. Rrezatimi elektromagnetik i madh, dhe interferenca mes të gjitha forcave të përshkruara

Shkarkimet Rrufeja edhe arsyeja e vetme e çdo të gënjyer, të përkulura, kulture e dëmtuar, e dobësuar, e në globin në botë të rrumbullakët në tërësi. Vlerësimi më shumë 60-70%, disa lokalitete më 90%, ose me të vërtetë vetëm një arsye në botë. Thuaj, shumë më tepër 90%, me përjashtim uraganet, tornadot, përmbytjet, me të vërtetë rrallë, anormal, i ekspozimit të rënda. Rrufeja është një fenomen më të skajshme në vrojtimeve hidrometeorologjike.

 

 

Natyra mrekulli

Ajo duket, që ndoshta raundin e fundit 40 vjet, edhe shumë më herët, NATYRA ishte vetëm shaka. Ajo ishte një nga shaka madh bërë ndonjëherë, dhe njerëzimi të tërë, Homo Sapiens, janë duke vepruar vetëm si Dummies, Puppets, ndihmësit apo diçka të tillë.

 

Njerëzimi të tërë pa elefant.

Natyra përdorur të gjitha mundësitë e tij dhe aftësitë.

 

Rrethi vicioz të vërtetë. Në kulture. Rrethi Pri shaka.

 

Nëse raportet e paverifikuar dhe shtesë nga vitet e mëparshme janë të përfshira, për 40 vite mund t'i atribuohet ndonjë vlerësim tjetër prej 5 deri në 6 mijë vjet më shumë. Vështirë për të verifikuar teoritë në këto faqe të vërtetë nuk janë shumë të paktën, por teoritë zor verifikueshme shkencore në punë i takon. Këtu, një janë:

 

Është e mundur që e lashtë kineze karakter Yin - Yang, së pari zbuloi në fusha, dhe vetëm atëherë u bë pjesë e simbolizmit të tyre. Diçka e ngjashme mund të jetë e vërtetë për çdo ilustrime të tjera të civilizimeve të lashta - të Majave dhe të tjerët. Është gjithashtu e mundur që të besojnë se Stonehenge, dhe shumë të tjera mijëvjeçar kuvendet guri ndërtuar aborigjenët thjesht sepse ata thjesht nuk mund të qëndrojë duarkryq në kërkim poshtë në një modelet e rregullta të qarqeve kulture që ishin në intervale prej disa vitesh në afërsi të vendit që paraqitet. Ata i konsideruar ato si komanda hyjnore për të kryer një marrëzi të ngjashme, si prodhim ndërtimin megalitike.

 

Kjo nuk është një shaka.

 

 

Por ishte. Qarqet Pri. Ajo ishte një shaka e madhe, punën e madhe teatrore, ose shfaqje filmi nga natyra tonë të bëra ndonjëherë, dhe njerëzimit në tërësi, edhe kafshët dhe bimët shumë të vepruar si lojtarë, figurants, të bedel, Puppets, marionettes, të clowns, të augusts, të Jokers dhe Goblins apo diçka të tillë, në programin kamera e fshehur, që zgjat më shumë se 30 - 40 vjeç.

 

 

 

Emri i filmit: Low kulture komedi rrethi shaka

Filmuar në: MCMLXX - MMX. Gjithashtu më herët. (VI.M pes?)

Vendi Akti: natyra, universi, globit

Drejtori: Natyra dhe shkenca dhe ligjet e tyre, dielli

Kryesor rol me: shkarkimin rrufe Akti si veten, edhe manipulojnë me marionettes shumë, turma, Puppets, të ndihmës figurat si: forcat telepatik, të jashtëtokësorët, krijuesit idiotike rrethit kulture, forcat mendore, sprites, forcat paranormal, fantazma, UFO, e UFO-ve, të vortexes, furrat me mikrovalë, forcat nga jashtë të tjerëve të rënda dhe shumë

Rolet 2nd kryesorë: dielli - edhe furnizuesi kryesor të energjisë,

globit - gjithashtu ushqyer,

Hëna - edhe manipulimi i somnambul

Puppeteers kukull-it: të gjitha 4 aktorët rol drejtues

Yjet mysafirë ligjet e natyrës, ligjet e fizikës, bimë, të lashtat, kafshët - të gjithë si veten

Role mbështetëse : O ju njerëz gjithë habitur, fermerët, fizikan, kimistë, biologë, psikologë, psikiatër, specialistë ushtarakë, astronomë, agjentët qeveritarë, guvernatorët, fotografë, pilotët, oficerët e policisë, spiun, sekrete, policia TV, film dhe shtypni redactors, lexuesit e gazetave, meteorologët, TV dhe film shikuesit

Turmat me: personat, të Dowsing UFOlogists, të tellers pasuri, të saucers fluturuese, UFO dhe Alienet besimtarët, telepaths, mjekët shi, individët, të VooDoo Magi, psikologë, të meta astrologist, mistikët, të Okultistet, besimtarët paranormal, besimtarët menduar fuqi, besimtarë të menduarit transferimin, dhe shumë tjera pseudoscience dhe alternative shkencës "specialistë".

jashtëtokësorët fiktiv - gjatë filmave përgjithmonë shfarosën tërësisht, "fatkeqësi", nga favor të drejtorit, me kënaqësi të ekzekutuar nga aktorit rolin kryesor - madhështinë e tij shkarkimi rrufeja

marrësit fiktiv rrethit kulture - ndonjëherë në të ardhmen do të shfarosen krejtësisht përgjithmonë, nga favor të drejtorit, me kënaqësi do të ekzekutohet nga aktori rolin kryesor - madhështinë e tij shkarkimi rrufeja

Çmimi Film: "pak" miliarda $, €, £, ¥, edhe shumat e larta të çdo akuzë tjetër ekzistuese, para se euro, e konvertueshme dhe jo të konvertueshme akuzat.

 

 

 

Vetëm një shkak për të bërë qarqet kulture në fusha kulture është

 

rrufeja shkarkimi natyror flash

 

Proces gjigand, por krejtësisht e natyrshme, objektivisht ekzistuese, të kuptueshme, të matshme dhe të shpjegueshme, përtej çdo forcave supernatyrale dhe efektet

 

Shkëndijë e madhe elektrike. Transferet dhe rrezaton gigajoules gjatë një raund mënyrë dy kilometra, në raste ekstreme më shumë terajoule (10 12 J), propagandon 1/3-2/3c, në aspektin e energjisë sasi transmetohet absolutisht i paimitueshëm në ndonjë fabrikë apo laborator

 

Pasuar menjëherë nga mekanik monstruoze, që propagandojnë në e parë supersonik - shockwave, i zërit - valë shpërthim, edhe një litle, tërmetet registrable - shëndoshë, dhe subsonik.

 

Ndjekur edhe nga, efektet elektrostatike elektromagnetike - shpejtesise të lehta dhe të mesme Electromechanic dhe valët elektromagnetike, të shpërndara nga induksioni në gjeth dhe leafs, përçueshmëri mes bimëve të prekin njëri-tjetrin, edhe përçueshmëri e ajrit jonizues, jonizues lagështia e ajrit dhe tokës sipërfaqe.

 

Edhe pak e vështirë për të përcaktuar përgjegjësinë sekuencial dhe të ndezë hedhje midis subjekteve, duke përfshirë transferimin elektrokimik, dhe të mëdha, ndërhyrje të mëdha dhe rezonancë mes të gjithë se. Në disa raste edhe e mundur për tu gjetur, dhe masë monumentale fushë elektromagnetike me rotacion.

 

Më shumë se 99.9% qarqet kulture gjetur, dhe edhe shumë më shumë se kurrë gjetur, në botë në vit janë të vërteta, jo nga njeriu.

 

Përmendura qarqet kulture janë krijuar nga natyra reale, mekanik me të vërtetë të madh, të forcave elektrostatike dhe elektromagnetike dhe shumë të lartë, edhe tensione të mëdha elektrike dhe rryma, gjatë shkarkimin rrufe. Edhe disa kohë të shkurtër para dhe pas.

 

Ndonjë prej tyre ishin me të vërtetë monstruoze, përtej çdo imagjinate.

 

Gjithashtu në emrin qarqet kulture faqet shfaq klasik rryma përçueshmëri në ajër, tokë, gjeth, rrënjët, leafs dhe të elektrolizës atje. Ata ishin të gjithë i madh, too.

 

Gjithashtu në emrin qarqet kulture faqet shfaq Pyrolysis shkëputje, të lartë tension të avujve, të lëngjeve dhe solids, dekompozimi termike dhe ndryshime të ngjashme.

 

E njëjta gjë bëri me induksion elektrostatike dhe elektromagnetike, drejtpërdrejt në gjeth kulture, leafs dhe rrënjët.

 

Ka në emrin rrethit kulture faqet mund të jetë në ndërhyrje përparim të madh dhe rezonancë mes të gjitha forcave, të quajtur shumë, dhe në mes grevave paralele dhe grevave të mëvonshme - restrikes, që ishin në përparimin atje, dhe të gjitha trarëve elektromagnetike dhe efektet mekanike të krijuara nga se.

 

Zona e vlerësuar katror

Nga gjysma për një dhe një gjysmë milion kilometra katrore e kulture shtrirë në sipërfaqen e tokës, të dëmtuara, dobësuar vjetore. Pri qarqet janë vetëm një e milionta apo paqe më pak nga ajo, vetëm një i padukshëm, minimumi i papërfillshëm. Megjithatë, edhe pse kjo nuk duket kështu, parim i formimit të tyre dhe shkaqet plotësisht dakord me çdo kulture zakonisht çrregullt vendosur të gënjyer, të dëmtuara, zonat dobësuar kulture kudo në botë. Mënyra e rrethit kulture formimin mund të varet shumë nga kushtet lokale (Britani), gjithashtu e mundur që disa qarqe kulture shfaqen vetëm për shkak të shkarkimit të rrufesë ka ndodhur dy herë në atë vend të njëjtë, të dytë ndoshta javë më vonë. Kështu bie në strukturë tashmë e dobësuar në mënyrë të konsiderueshme të bimëve. Në disa raste edhe e mundur, se rrufeja ishte jashtëzakonisht e fortë, përtej çdo imagjinate. Çdo rrufe, edhe pse shumë e dobët, të veprojë me të tilla një tensione të mëdha, të rrymave dhe magnetizëm ndërmjet reve dhe tokës, çdo të kësaj vlere është përtej çdo imagjinate. Siguria e parë, ju lutem. Alan Pinkerton

 

Linja nëntokësore, tuba, shërbimet (1)

Ka shumë tuba Underground - waterpipes, rryma, gazi, të dranazhet. Mundur, që një pjesë e madhe e rrymave rrufe janë kryer afër disa nga që linjat, dhe pasi që mund të shfaqen në sipërfaqen e strips në terren të shtrirë drithëra të dëmtuara ose të vdekur. Mundur, që linja të tilla kulture janë krejtësisht të vdekur. Shirita të tilla mund të shfaqen në fushat e drithit edhe shumë më shpesh, se çdo modele të tjera të rregullta të qarqet kulture, që janë gjetur në çdo kohë. Çdo brez i tillë, edhe në qoftë se qarqet pranë kulture, janë absolutisht jashtë fokusit të çdo vëzhguesi qarqet kulture. Vija e drithëra shtrirë mbi tubacione nëntokësore janë forma e vetme drithërave, që është e mundur të parashikojë në të ardhmen. Mundur për të gjetur shumë shirita të tilla në fotot ajrore shumë. Nuk do të jetë e tërë faqe linjat. Linja të tilla të gjata shpesh paraqiten pranë disa figurave kulture. Fotografi në dispozicion, disa prej tyre kalojnë përmes tyre. Gjithashtu linja të izoluar mjaft e drithërave të dëmtuara ose krejtësisht i vdekur, mund të paraqiten pranë ose në çdo formë të parregullt. Jo vetëm linjat, por edhe disa më shumë të ndërlikuara, strukturat dikur shumë komplekse. Kjo është forma e vetme e cila dukuri, sidomos pozita shumë të saktë, ajo mund të mjaft sukses parashikojnë të ardhmen. Dukuri e saj mund të jenë në gjendje të zbulojë një numër të madh të fotografive ajrore nga e kaluara. Vetëm, nuk ka linja të veçanta gënjyer grurin dëmtuar mund të ndodhë në afërsi ose brenda formave krejtësisht të parregullta. Sigurisht, të dalin vetëm kur në hitet ngushta rrufe afërsisë. Por nëse kjo ndodh, sigurisht lindin.

 

Crop circle created by lightning with underground pipesShkaktuara nga të caktuar, ajo mund të jetë shumë thelbësore, pjesë e energjisë së shkarkimit kalon mbi çdo tubacione nëntokësore ose rrjetit ndodhin. Çdo rrjet inxhinieri, ajo mund gjithashtu të jetë një qeramike, ikjen beton apo plastike nëntokësore. Rreth tyre është e përqendruar gjithmonë lagështia e lartë. Energjia e mbetur e shkarkimit rrufe, i cili kalon mbi çdo strukturave nëntokësore, e pjesërisht ndikon në sistemet rrënjë të bimëve të vendosura sipër tyre, dhe nuk është një seri e ngjarjeve të mëvonshme, siç është përshkruar në faqen e kronologjisë . Elektrokimi, kimi, biologji, fiziologji, patologji. Bimët dëmtuar dhe dobësuar me kalimin e energjisë elektrike janë objektiva të lehtë për çdo dëmtuesve. Periudha e disa ditë ose edhe javë, dhe bimët në përputhje të përsëritur pikërisht drejtimin e linjave nëntokësore, bëj gjeth në tokë, ose vdesin plotësisht. Kjo sigurisht mund të ndodhë në periudha të ndryshme kohore, në qoftë se linjat e prekura nëntokësore tejkalon kufijtë e disa fusha, për shkak të kushteve të ndryshme vendore dhe dallimet në rezistencën e kulturave kultivuar mbi të.

 

Mundur, që linja të tilla drejtë janë pjesë e qarqeve kulture shumë, të gjetura në të kaluarën. Planet e shërbimeve nëntokësore ekzistojnë dhe janë në gjurmë. Nën sipërfaqen e fushave të drithërave shumë ka sistemet e kullimit. Underground ka edhe rrjedha natyrore e ujit dhe lagështisë.

 

Linjat, apo disa forma më të ndërlikuara, mund të duket më sipër disa strukturave arkeologjike. Arkitekturës së peizazhit mund të rezultojë në forma edhe më komplekse. Sigurisht edhe qarqe, për shembull mbi vendet ku ishte mirë, gjë e rrumbullakët, shirje, kati kopsht liqen pak. Falë kronologji , gjatë ditë, apo javë, mund të drithërave mbi linja të tilla gradualisht dobësohet dhe përkulem në sipërfaqe, ose, edhe shumë shpesh, krejtësisht thahet larg dhe vdes përsëri. Edhe nëse ata janë gjetur në afërsi të ndonjë kulture qarqet, ata janë me të vërtetë krejtësisht jashtë vëmendjes së çdo vëzhguesi Rrethi Pri. Gjithashtu është e mundur, që linja të tilla janë duke kaluar përmes më shumë se një fushë me drithëra, dikur shumë. Shiko Opočno.

 

 

Shembull i gypave

 

Në të majtë tub foto mundshme nën vijën e dukshme ne kulture, duke kaluar nëpër të gjitha qarqet kulture. Në foton e duhur, nuk është një tub nëntokë shumë më tepër e mundshme.

Crop circle created by lightning with underground pipesMajtas: Fusha e Mesme, Wiltshire, 18 korrik 2005. Djathtas: Winterbourne Bassett, Wiltshire, 23 Maj 1998

E drejta rrethi kulture foto, përshkruhet fillimisht "Formimi gjithashtu kaloi mbi një rrugë ", por vetëm karakterizimi i saktë është nën rrugë.

 

Ajo ndoshta do të jetë e mundur për të gjetur fotografi të tjera të qarqeve kulture që përmbajnë më shumë forma lineare. Disa prej tyre, ose linjat e drejtë që lidhin qendrat e qarqeve, do të identifikohet me tubacionet e asgjë, energji elektrike, të dhëna, materiale, ujit, mbeturinave, dmth të gjitha linjave të shërbimeve. Përveç kësaj, më së shpeshti ndodhin nën sipërfaqen fushat - dranazhet dhe dewatering kanale ndodhet nëntokë. Më shumë vëmendje për të fenomeneve të përshkruara do të paguhet në disa faqe të tjera - vija e drejtë e drithërave të dëmtuara, ku do të përqendrohet shumë qarqeve të tjera kulture fotografitë e të vëzhguesve nga vitet e mëparshme.

 

Disa nga fotot e vend të tillë në faqen gjetjen prapavepruese e lokacionit rrufe. Mundur të vëzhguar, se kufiri ndërmjet drithëra të vdekur dhe të gjallë është shumë i saktë, disa centimetra, larg larg gjeth nuk janë të vdekur, as prirje

 

Vazhdo (Pjesa 2)

 

Homepage - pjesa 1. Faqet e vazhdueshme - Pjesa 2 , Pjesa 3, Pjesa 4 , Pjesa 5

Qarqet Pri database ----- kulture qarqet Arkivi

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

qarqet kulture - enigma zgjidhur.

Misteri debunked.

Një herë dhe për të gjithë.

Unbelievably primitive, dhe dikush mund të thotë, shpjegimin qesharak. Dashuruar të UFO, mister, parapsikologji, të UFO, energji të panjohur dhe nuk ekzistojnë dhe të pakuptimta të ngjashme mund të ketë transportuar veten në pafundësi. Me fjalë të tjera, ata mund të puth gomarin e tyre të qelbur dhe të shkojnë në ferr.

Pothuajse të njëjtën gjë thonë e mundur në lidhje me jashtëtokësorët .

 

 

1 en

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha teoritë e paraqitura këtu ishin shumë tërësisht, nga afër dhe në hollësi shqyrtohet eksperimentalisht nga

 

Jan Ledecky