Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-lista-e-shkenca-degë-përdorshëm-per-filluar-shpjegim . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Shkenca, Natyra Metodat
Gradual të zbatueshme për zbulimin dhe shkakton të zbuluar ndonjë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, të shtrirë në tokë kudo në botë
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Drita mendon se udhëton më shpejt se çdo gjë, por ajo është e gabuar. Pa marrë parasysh se sa shpejt drita udhëton, ai gjen errësirën gjithmonë ka marrë atje të parë, dhe është duke pritur për të.Terry Pratchett
Unë jam shumë inteligjente. Unë jam në gjendje të bëj çdo gjë vihet në mua. Unë kam filluar një parfum dhe duan vetë zinxhirin tim hotel. Unë jam duke jetuar dëshmi blondes nuk janë budallenj.Paris Hilton 

Natyra dhe Shkenca Research (themelore), nuk ka tjetër

PagPh
Disa degë të kërkimit e listuara nuk janë përdorur ende, dhe zbatimi i tyre është ende në fazë shumë të hershme. Shfrytëzimi disa prej tyre in përshkroi studime nuk është realizuar ende, por ata me të vërtetë do të përdoren dhe të dobishme.

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Një listë e përafërt e disiplinave shkencore hulumtuese, natyrës dhe teknike, hulumtim Kryesisht themelore, të zbatueshme për përdorim gjatë Parimet e shpjeguar paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, shtrirë në sipërfaqen e tokës, si në kundërshtim me të korrat e ngritura drejtë. Shpjegimi i kulture rrafshim (të dëmshme, dobësimi) dhe dëmtime të tjera në përgjithësi me me Bujqësisë dhe Botanikës

 

FITOPATOLOGJIKE, anatomi bimore, morfologjia dhe fiziologjia, biologjia, biokimia, Biomechanics, fizikë, kimi, biofizikës agronomët, hydrologists, hydrostatics, fizika e rezonancë dhe ndërhyrje, kimi fizike, gjeologji, radio biologji, fizikë dhe dosimetry i rrezatimit elektromagnetik dhe jonizues, Elektrodinamika , Aerodinamika, statistikat, Hidrometeorologjisë, Electromechanics, kinetika shpërthimit, elektromagnetizmin, fotometrike, kuantike kimi, termodinamikës, matematikë, mekanikë, hidrodinamikë, termokimi, optika, mikroskopi, kristalografi, spectroscopy, (stereo) Photogrammetry, elektrostatikë, toksikologji, photography, arkeologë, Fluid Dynamics, speleologists, magnetohydrodynamics, shkenca e tokës, elektronikë, gjeometri, magnetizëm, gjeofizikë, gjeometri fractal, sizmologu, dendrology, mineralogji, hidrogjeologjik, kimi e Tokës

 

dhe shumë të tjera, shkenca edhe ndërdisiplinor dhe degët intersecting

 

Kjo listë nuk do të shtyhet më, edhe nëse disa disiplina të tjera me siguri do të shtohet.

 

Proceset natyra, shpjegim logjik të mbështetura nga shkenca

, Logic shkencës dhe natyrës - të gjitha problemi vdekjeprurëse e shkencës junk, budallenj dhe të huajt

"Një të vërtetë të shkurtër" Lista e metodave shkencore natyrore dhe procedurat, të përdorshme për të shpjeguar arsyesh, duke bërë thirrje në ekzistencë e kulture shtrirë poshtë në tokë bujqësore sipërfaqe terren. Si dikur (jashtëzakonisht të rrallë) përpunon thatësira mund të jetë pak a shumë rastësisht, me ndihmën dhe bashkëpunimin e shumë të tjera, shumë e vështirë të përcaktueshme, por pas të gjitha, Shkaqet paktën pjesërisht zgjidhshëm, rastësisht bashku do të bëhej figura shumë të rregullta, në parë absolutisht hutues, tronditëse, e pakuptueshme dhe e pabesueshme. Çdo i metodave tezat dhe disiplina mund të përdoret në çdo kohë dhe për të mbledhur provat e paraqitura përsëritur mbështetjen e proceseve të paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) zonat kulture.

 

 

 

Pengesat e madhe për të gjithë progresin shkencor dhe hulumtim janë:

Besimi në alieneve, mistere, shkencat hedhurinë, pseudosciences, amatorizmi, diletantizëm. Përveç kësaj:

Një nga pengesat më të madh në përparimin shkencor janë idiotë zellshëm.

 

Besimi në huajve është një pengesë shumë e madhe e të gjithë progresin shkencor Sepse pengojnë besimin në vetë njerëzimi. Ata nuk besojnë se do të jetë në gjendje të kryejë diçka dhe do të shpjegojë theirselves huaj pa ndonjë aktivitet. Ata nuk janë në gjendje të besojmë, se të gjitha ngjarjet në një planet blu, të banuar sipas llojit humanized monkeys të njerëzimit, mund të bëhet pa asnjë ndërhyrje jashtëtokësore. Ata nuk besojnë se çdo gjë që ka ndodhur ndonjëherë në këtë dhe planetet përreth, ishte pa përjashtim shkaktuar nga energjisë së furnizuar nga ofruesi kryesor - ylli qendror - Sun. Një pjesë e vogël, më pak se 1%, shton planetin vetë si energji termike e bërthamës (në rastin e globit është e energjisë gjeotermale). Që është nën sipërfaqen e krijuara nga efektet e fërkimit, forcat e baticës dhe kalbjes radioaktive.

 

Sa më shpejt që do të dalin çdo kohë dhe kudo pakuptueshme asgjë dhe të pabesueshme, të raundit të globit në tërësi, Ata janë këtu. Budallenj primitive, quhen jashtëtokësorët. Teknika e tyre është miliona, në vend miliarda vjet më të avancuar se ajo e njerëzimit. Ata duhet të jenë në gjendje të kontrollit një burime të pashterrshme të energjisë. Ndoshta arsyeja për në mënyrë që ata janë shpesh Unbelievably ulje të drejtë në linjat e energjisë, që është e mundur për të gjetur për shembull këtu . Shpesh ata janë në gjendje të mos zhvillohet edhe një foto në ekran e tyre të zgjedhur, që të përshtaten foto të tërë, siç përmend këtu . Në një fjalë të thjeshta - primitives. Besimi pakufizuar në to ndoshta tejkalon çdo kuptim njerëzor, sepse gjërat unexplainable gjithmonë do të ndodhë dhe njerëzit e thjeshtë kërkojnë zgjidhje të thjeshta. Për disa individë të vetme me një shpjegim të disa prej problemeve përmes ndërhyrjes së të huajve me të vërtetë zgjidhja më e thjeshtë. Nëse ata nuk mendjen, që nderonin huajt shokët e tyre janë kaq të trashë, se ata nuk janë në gjendje shpesh shumë të mirë karin-qëllua nga një fushë të grurit me një sipërfaqe prej qindra hektarësh Disa, ajo ndoshta do të jetë mirë për të lënë ato in Tyre Besimet qesharake.

 

Nuk u Used mijëra pseudoscentific, konsideratat kuazi-shkencore dhe mysteriological dhe metodat e përdorura në eksplorimin e fenomenit gjatë dekadave. Gjatë viteve, rrethi kulture Explorers kanë harruar pothuajse që ka ekzistuar diçka si botanikë dhe bujqësia , si dhe dhjetra e disiplinave të tjera standarde përdorshme shkencore, Metodat Objektivi Kërkimit dhe procedurat natyrore. Fakti që nuk është diçka si një shkencë, e lëre kërkime themelore, në gjendje Ata ishin plotësisht të harrojnë. Kryesisht në sajë të dehjes nga fakti se fenomeni i tërë është e thatë një pakuptueshme, përtej çdo understation, yndyrnave, pallogaritshme, çrregullt, rremë, befasuese, hutues, enigmatik, të habitshme, unexplainable, bewildering, pashpjegueshme, mystifying, panumërta, mrekullueshëm, mistershme , konfuze, hermetical, i fshehtë, i shkëlqyer, i paparashikueshëm, i zi, mistik, disorienting, okult, misterioze, misterioze enigmatik deri në.

 

Shumica e tyre janë të shënuara në fillim të kësaj faqe. Të gjithë, absolutisht të gjithë ata in kësaj liste relativisht gjithëpërfshirës të metodave kërkimore-shkencore janë të dobishme, dhe me të vërtetë do të përdoret gradualisht këtu në këtë faqe interneti, të shpjegojë parimet e formimit dhe origjinën e parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, dhe një shpjegim të Arsyet pse Rastësitë ndonjëherë në shumë të jashtëzakonshme dhe struktura e aksidenteve paraqitura `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture formuar në një model të rregullt, një fenomen i quajtur qarqet kulture. Sigurisht, jo të gjithë në të njëjtën masë, e jo së bashku dhe jo menjëherë. Të gjithë ata të garantuara plotësisht. Disa prej tyre të vërtetë vetëm pak, më shumë si atraksion, por disa të tjerë me të vërtetë shumë e plotë dhe intensive.

 

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Nëse ju nuk mund të shpëtoj nga skelet në dollap tuaj, ju do të mësojë më të mirë që ajo të dance.e.  G.B.Shaw  
Zili jonë gjithmonë zgjat më shumë se lumturinë e atyre që ne zili.   Heraclitus
Unë jam një alkoolike ndezur dhe një droguar ndezur dhe unë nuk dua të shoh fëmijët e mi në të njëjtën gjë.    Ozzy Osbourne
z