Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nga-rrufeja-shufra-in-fusha . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Shufra rrufe në fusha të
Pothuajse në çdo fushë kulture, nuk janë shtyllat Disa energjisë elektrike, duke tërhequr vetëtima
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

I duket të jetë një lloj i shkop rrufe. Unë vetëm të vërtetë të irritojë njerëz, ju e dini? Unë me të vërtetë në. Howard Stern
I dashur shkollën. Kam studiuar si i çmendur. Unë  Maya Linishte një Klasa A budalla.
Shikoni thellë në natyrën, dhe atëherë ju do undersAlbert Einstein gjithçka tand mirë.

Qarqet kulture , pictures kulture, shufra Franklin së Rrufeja

PagPh
Gradualisht do të publikohet bazën e të dhënave GPS të qarqeve kulture, rreth viti 1990, nga e gjithë bota e tërë. Nëpërmjet harta të ndryshme aplikimet e mundshme të çdo lak përreth vëzhgojnë ato. ( Google harta , Bing )

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Shufra rrufe

Është me të vërtetë kaq e vështirë të imagjinohet se vaj në foto sipas autorit, ishte goditur nga rrufeja? Ajo nuk është. Shoqërohet Lightning dhe armët e saj, jo vetëm krijoi të gjitha objektet në foto, duke përfshirë pothuajse të vijë një të drejtë të djathtë poshtë. Ata mund të edhe përkasin parimin e krijimit, siç shpjegohet në faqen në Pri Lines, por jo domosdoshmërisht Sat Por nuk përjashtohet që disa nga modelet janë krijuar në të vërtetë në një mënyrë të ngjashme, nëpërmjet metali më shumë ose objekte të tjera përçueshëm, jo shumë të thellë nën tokë, por nën plugimi i thellë. Edhe Kjo mund të përfshijë ujë ngjyhet dru, burimet e vogla lokale të lagështisë apo ndonjë Një Messerschmitt , FOCKE-Wulf , dornier ose Junkers , të shpërndara çrregullt nëntokësore. (Referoju në faqen në Pri Lines)

 

Rrufeja Shkaktuar edhe të gjitha parregullsitë e vërejtura në rritjen e kulture, të manifestuar në foto si vende me çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, apo vendet ku ka kulture është vetëm si "krehur" ose prirur mënjanë. Kjo është në fakt një nga disa të shtëna të gjitha hulumtimet ekzistuese dhe qarqet kulture fotografisë, ku është e mundur të vrojtohet përveç krejtësisht të paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture disa faza të mëparshme të zhvillimit banim (të dëmshme, dobësimi) Kjo mund të gjatë qonin para kulture rrafshuar (dëmtuar, dobësuar). Imazhe të tilla me numërimin e mundur në gishta. Shumë më e detajuar është ose do të shpjegoi se faza në faqen kryesore dhe subpages seksionin e Kronologjia, dhe janë, ose do të jetë atje edhe Përshkruar në detaje disa imazhe tjera të ngjashme. Image Treguar këtu tregon kulture tashmë në shkallë të konsiderueshme të pjekjes, dhe zonat e dëmtuara vetëm pjesërisht ose aspak. Nuk paraqiti `do të jetë (të dëmtuara, dobësuar), madje edhe nëse dëmtuar dukshëm, në gjendje të thatë tashmë ndoshta do të zgjasë deri në të korrat. Në raste të tilla, duke iu referuar: ngjarë më shumë, por më pak të zakonshme. Është e mundur të deklarojë pothuajse i sigurt se nuk ka kulture në elbi foto, sepse elbi në fazën e pjekurisë në të cilën ka kulture në foto, do të jetë i shtrirë në tokë 20-30% të fushën fushë e tërë.

 

Në këtë faqe do të jetë përqendruar kryesisht numër i konsiderueshëm i fotografive qarqet kulture, të cilat janë pothuajse si shufra rrufe mbushur me.

 

Në disa nga fotot duket qe alienet ishin ulje vetëm të drejtë mbi telat e tensionit të lartë.

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Ajo ishte një nga më të madh shaka Natyrore - mistifikimit, mashtrim i zgjuar, do të ishte që Nënë Natyra tallesh me të gjithë njerëzit, qindra, mijëra vjet hutuar.

 

Me idetë e përmendura nuk është e mundur dakord, protestë edhe mundshme ndaj tyre, por ndoshta me të vërtetë të gjitha që është e mundur për të me të ose kundër tij. Quajtur kështu Jerry-së Cimrman postulat.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Pa certifikatën e lindjes është e pamundur për të bërë edhe një pordhë në BE, në Amerikë mund të duket e rreme rreme foto të saj, tregohet pas tre vjetësh, të vazhdojë si president. J.Zeman
Unë do të jetë një shkop rrufe se një  Ken Keseysizmograf.
Ju nuk mund të marrë një foto,  A.Adams ju bëni atë.
z