Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-unsorted-tekste . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

 

 

          Pjesa 1         Pjesa 2        Pjesa 3        Pjesa 4        Pjesa 5

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Pjesa 1

 

27 qershor 2010, 10:06:35 Fillimi i të shkruarit

(Kompletuar mars 2011, disa parragraphs - vërejti - shtoi më vonë)

 

Për lexuesit që janë të interesuar në çështjen e CCwill jetë më të mirë, jo të përpiqen të gjejnë në tekst përmenden dokumente filmike kudo në internet, as respektojnë ato, do të ketë nevojë për disa prej tyre dhe Shërimi për disa muaj nga ai. Por nuk është një avantazh i përmendur në krijimet - (ndonjëherë) të përmbajë një numër të shtëna ajrore, që mund të ofrojnë mundësi dhe një vlerësim të gjendjes së bimësisë përreth, edhe larg nga modelet, dikur ai fusha edhe fqinje dhe në distanca më të mëdha, në kontrast me fotografinë e "artistëve" ekspozuar krijimet e tyre në internet apo në botimin e librit, të cilat janë të "" tillë uselessness relativisht shpesh shumë të carefull shpëtoj. Jo të gjithë dhe jo gjithmonë, disa prej tyre janë në% Able të paktën 50 prej tyre Sigurimi i fotografive pikëpamjet e fshat përreth, ajo tashmë është e mundur për të konsideruar si të mjaftueshme. Shumë më mirë do të presë deri në fenomenet e përmendura do të prokurohen nga fotografitë dhe faqet rreth qarqet kulture dhe vendosen objekt këtu (kopjet e artikujve të botuar do të ndodhë në disa subpage cropcirclesonline.com ose lightningsymbols.com , si në formën e saktë të tekstit të shtypur , por lidhjet edhe dhe versionet e reja të plotësuara kryesisht me fotografi të tjera të rëndësishme dhe interesante, foto Shpjegimi i origjinës dhe si eksperimentet janë kryer.

 

Një nga futja mirë të mundshme për strukturat e parregullt paraqitura `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, për të siguruar faqet e qarqeve kulture italiane eksploruesit. Ata tregojnë imazhe në faqet e tyre pa ndonjë prodhues, pasi ata u kapën. Gjithashtu, padyshim më parë ata filluan të kuptojnë, se në mes të modeleve në kulture duhet të jetë edhe Kjo përfshira të gjitha mjaft të parregullta paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar) (zonat më vonë në 2005-2007, edhe parë). Mundur kjo ishte për shkak të mungesës së formave më të rregullta në ato vite, me të bollshme shfaqjes së tyre në vitet volgende Ata lehtësuar disi në përpjekjet e tyre. Edhe pse kjo është e nevojshme për shumë falënderuar ata për kontributin e tyre në zbulimin palën e vërtetë fajtor, si dhe hulumtuesit e Wylatowo, imazhet e të cilëve PËRMBAJNË rrethinën edhe prekur mrekullisht. Nga rruga, 99% e të gjithë njerëzit në mbarë botën ka mundësinë për të fotografuar dhe të eksplorojnë thatë një çrregullt rrafshuar strukturave (dëmtuar, dobësuan) kulture, kryesisht pa pasur nevojë për të lënë më shumë se një milje nga shtëpia e tyre. Edhe në strukturat e thatë parregullt Ata do të gjejnë të gjitha të ashtuquajturat "ndryshime tipike" zbuluar në mostrat e marra nga qarqet kulture. Nyjet Bent dhe të zgjeruara, fenomene edhe ashtuquajtura nyje shpërthyen zgavrat dëbuar. Kjo pafat eksperiment të verbër , të cilat qarqet kulture Explorers, të gjitha dehur nga mysteriosity e asaj dukurie, nuk kryejnë madje edhe ato të rastësishëm kohë ...

Por siç u përmend, Blue Planet çdo qytetar ka mundësi. Se një për qind janë të ngujuar, apo Individët dembel.

 

Njerëzimi ëmbël! Pra tashmë, ne jemi writting ju përsëri. Habitur, se ju ende nuk kanë marrë asgjë nga ne? Nuk është çudi, ne kurrë nuk ju dërgojnë asgjë. Ajo ishte një herë, në ato kohë të hershme (përafërsisht shkurt 2008) ka filluar thatësira dhe njoftimi me shkrim, kjo është padyshim edhe mbi dy vjet. (Shtuar 13 shkurt 2011 -.. Përfunduar vitin e tretë Hooray)

 

Detyra ish nuk ishte aspak: të plotë dhe të publikojë (në një kurth, kohët komuniste termi edhe shumë më shpesh të përdorura vijnë afër dhe për të marrë përpara), anasjelltas. Nuk është shkruar, dhe pastaj më shumë, lloje të ndryshme, pak a shumë si një trajnim, por me të vetmin qëllim: të fillojë writting, fuçi Ndoshta edhe të plotë, dhe pastaj një vit të paktën vjet vetëm. Tërë materiali me të vërtetë e bëri duket pak "nxehtë" dhe madje edhe nga pikëpamja shkencore pak e komplikuar, se sa për të paraqitur atë në publik vetëm në formë të thatë dhe të papërpunuara, dhe mund të jetë shumë e vështirë për të vlerësuar, çfarë tjetër mund të ndiqni. Ajo ishte ergot dhe "kërko shumë të gjerë" për një grup të madh të konsideratave dhe eksperimente. Ajo mund të supozohet mundur që përgjithmonë. Ajo u largua në fund Për më shumë se dy vjet.

 

Shtuar më 18 korrik 2010: Ajo duket mjaft e mundshme që gënjen ai mund të qëndrojë edhe një vit apo dy ...

 

Rastësisht, që një vit u vërtetë ndjekur saktësisht (dhe vit plus një ditë), dhe ide themelor, një deklaratë shumë të shkurtër, vërtetë vetëm një bazë absolut, publikohet, pse pa asnjë publicitet në www.lightningsymbols.com faqes (e sotme bën nuk zbatohen, nje kopje e se deklarata është e vendosur këtu ) Kjo datë është e drejtë atje, kjo është saktësisht një vit dhe një ditë pas fillimit të hulumtimit (do të shpjegohet). Por kjo akuza si botimit, edhe në qoftë se ajo vetëm të dini për disa njerëz (të përafërta). Të jetë e mundur të shihni, se dy vjet ishin metoda quiete vlefshme. Për shembull, nuk kishte asnjë shenjë e një "efekt domino" në teorinë e tërë një javë më parë (pranverë - verë 2010), dhe sot ajo mund të konsiderohet si një nga pjesa më interesante të teorisë në tërësi. Diçka e ngjashme Zbatohet për teorinë e shkarkimeve të dyfishtë në të njëjtin vend paktën disa Brenda ditëve, por më tepër javë. Arkeologjia Aviacionit filloi të na tregojë njohurive saj interesante në vitin 2011 ...

 

 

Në fillim të vitit 2011 u bë e mundur që të paguajnë interes në arkeologëve ajrore. Disa ide për mundësinë e ndërhyrjes së gërmadha arkeologjike dhe objekte në strukturën e disa figurave në fushë ka ekzistuar që nga fillimi i kërkimit (përtej linjave në kulture, ndryshimet në rezistencën nëntokësore dhe supozimin bazë që ndonjë objekte nëntokësore mund të japë dhe dora ...) 2011 - tre vjet pas fillimit të hulumtimit ... Çfarë është duke pritur aty më shumë?

 

Teoria e çfarë? Këtu është vendosur objekti dhe numrin mesazh një (do të jetë një total prej dy, dhe vetëm ata e dytë, ajo do të jetë me të vërtetë një bombë): Çdo të ashtuquajturat qarqet kulture (KP), jo artificial, (që janë, pse kjo është e pabesueshme, gati të gjithë pa përjashtim, edhe pse në disa filma dokumentarë të përkushtuar për problematika qarqet kulture do të duket si vetëm një kundërt), janë krijuar me anë të shkarkimeve rrufe në fushën Gjatë një stuhi.

 

Cituar nga gjeniu më i madh i njerëzimit, Jaroslav Cimrman (nuk quote plotësisht e saktë, por intelektualisht pajtohet, të quajtur kështu Cimrman Jerry-së postulat): Ne mund të pajtohen me këtë, ne mund të dyshoj për këtë, ne mund të protestuar kundër këtij, por kjo është për të gjitha, çfarë Është e mundur që me këtë ose kundër kësaj.

 

Kundër këtij mesazhi do të bëhet (sigurisht, krejtësisht i kotë), opozita i madh nga Explorers e fenomenit qarqet kulture, i cili do të vazhdojë të luftojë si luanë për parimin e tij të mbinatyrshme, disqet fluturuese, të huajt, fenomenet paranormale, inteligjencën kulture, që mendohet i Proceseve Thelbi i Tokës, pakuptueshmëri dhe papërgjegjësisë, e tërë bota-, ndërplanetar dhe tërë universi-intelekti. Në volgende (apo edhe në disa vazhduar neni, planifikuar fillimisht shkurtër qartë më ndan në më shumë se tri opsion) Ata janë të ofruara nga mundësia, si për të kontrolluar gjithçka (mjaft objektive dhe shkencore incontrovertibly), dhe kjo është vetëm një çështje e nëse ata do të përdorin atë.

 

Tifozët dhe përkrahësit e çdo ish ekzistues, dhe çdo shpjegim tjetër jo-shkencore dhe pseudoscience mund, përveç kësaj, të përpiqen për të kryer padinë, që në çdo moment, ku u gjet një qarqet kulture Genuine, kurrë nuk ka ndodhur më parë me vetëtima në fushën e , apo edhe se nuk kishte asnjë stuhi qysh Kur fushë ishte mbjellë, deri model u zbuluar. Edhe para se ai fillon e kërkimit komplekse dhe sfiduese, është e mundur të konstatohet mjaft të besueshme tyre, që ata të dhënat e thatë kurrë nuk do të gjeni pothuajse.

 

Që nga fillimi Rekomandohet do të jetë një fakt shumë të rëndësishëm, që të gjitha përpjekjet e tilla Kundërshtimet dhe të drejtën në fillim Gjen Krijo pothuajse e pamundur: një nga faktet më interesante (nga hulumtimet praktike në terren dhe laborator konfirmuar shumë herë, madje edhe nga Explorers shpesh Fenomeni i qarqeve kulture vetë, pa e kuptuar atë) i teorisë tërë me faktin, se në mes të shkarkimit rrufe, dhe krijimit të vet - dalja e vërtetë e modeleve, respektivisht Visualizimi e saj, që do të thotë Bending kulture në tokë, gjithashtu mund deri në disa javë, dhe të gjitha pjesët e saj nuk duhet të lindin në të njëjtën kohë, në varësi të ekspozimit (ndeshja e parë me një foto), i cili mund të shprehet si intensitetin e dëmshme (si hapi i parë i shkaktuar nga energjisë elektrike) të bimëve individuale, që mund të preken Përveç të gjitha mundësitë e tjera edhe nga rrymës elektrike, që ishte shkaktuar vetëm brenda tyre. Ajo nuk duhet të jetë vetëm një shkarkesë, por krahët e gjithë sistemit, duke përfshirë një shkarkimet pasuese rrufe, ndër të cilat krijuan një shumëllojshmëri të interferencave elektromagnetike, elektrostatike dhe mekanike dhe rezonancë. Stuhitë ndonjëherë paraprijnë zbulimin e modeleve si dhe më shumë se dy muaj, menjëherë pas stuhi model shfaqet vetëm në raste shumë të veçanta, por diku mund të ndodhë edhe.

 

Bimët në model janë dobësuar, gjendja e tyre është shumë e ngjashme me venitje bimore, ( shih ) Prandaj Ato vendosur në tokë, mund të jetë për shkak të dobësimit të dëmtuara nga dëmtuesit e mesme, që do të më dobësojnë ata. Sepse ata përkul si rezultat i dobësimit dhe Reduktimi forcën mekanike të gjeth (sidomos të ngushtë në tokë, sepse për shkak të rrënjëve të migruar të gjitha helmet, që brenda tyre janë të krijuara nga elektrolizë, pjesa e poshtme e centralit të vërtetë kështu sakrifica për zhvillimin e suksesshëm të pasardhësve), jo të çara apo të thyer (me disa përjashtime, kryesisht në skajet e modelit), sepse Tyre thyer ndodh pas të gjitha nga veprimi i një forcave të mëdha mekanike, ku shuma e peshave në mesin e rreshtave shumë e gjeth, prirur konsiderueshëm dhe mbështetur në njëri-tjetrin, madje edhe deri në disa kilogramë.

 

Efekti domino , reaksion zinxhir: menjëherë pas gjeth shkarkimeve rrufe e grurit të ketë forcën e pandryshuar mekanike dhe mund të përballojë edhe në erërat e forta, si dhe padëmtuara. Edhe pse ata tashmë ishte dëmtuar nga të energjisë elektrike të dukshme, në qelitë e tyre dhe indet nuk ka qenë ende të dukshme të thatë një ndryshime të shumta fiziologjike dhe anatomike, që ndikojnë ndjeshëm në pronat e tyre fizike. Ndërkohë, nuk do të jetë e mundur të gjejnë vetëm ndryshime mikroskopike, dhe ndryshimet e pronave mekanike në varg e në një për qind më pak, çka është brenda vlerës së tolerancës dhe gabimeve statistikore të bimëve edhe relativisht afër ngjitur me objektivitet pothuajse undetectable. Edhe një misalignment vogël i pozicionit vertikal kërcell në qendër të saj Përafërsisht TË PËRDORET nevojë për një ekuivalent presionin e dhjetra gram për centimetër, të afërta me tokë shumë në mënyrë adekuate, dhe menjëherë pas faljen e forcës menjëherë kthehet prapa. Gjatë ditëve dhe javëve brenda tyre aktualisht në vazhdim phytopathological përpunuara kjo forcë mekanike të konsiderueshme të dobësohet, dhe ndoshta më pjesë e kërcell është më afër në tokë. Jo në të gjitha njësoj, sepse shpërndarja aktuale ka ndodhur për shkak të faktorëve të ndryshëm të rastit shumë disproporcionale, por Përafërsisht në një rreth (nuk ka nevojë të jetë mjaft i saktë) ndikim nga pika e shkarkimit në një distancë prej për shembull Përafërsisht 10 m, gjeth janë goditur nga një sasi të madhe të energjisë elektrike, por në një distancë më të gjatë pothuajse i padukshëm (ndoshta falë edhe në gjinjve Corona ). Më të prekura dhe pastaj do të dobësohet gjeth në mes, dhe pas disa ditësh do të bëhet, disa prej tyre që nuk është tashmë në gjendje të mbajë peshën e tyre dhe të ligët kundër atij relativisht të shëndetshëm, ende në këmbë pingul. Në atë kohë, pronat mekanike të bimëve janë të vlerësohet në rreth 10% të bimëve të shëndetshme padëmtuara ose më pak. Edhe në qoftë se gjeth thatë dobësuar do të vazhdojë të mbajë lart peshën e tyre, por shumën e peshat e shumë të tjera nuk, dhe do të fillojë edhe Prandaj ligët në anën, ligët mbi çdo gjë më shumë dhe më shumë, dhe papritmas ngadalë shtyn poshtë në tokë. Ajo mund edhe Kontribuoni dhe Rritja e konsiderueshme në peshë për shkak të lagështisë, vetëm vesës në mëngjes ose mjegull, deri në dhjetëra ton për hektar. Prandaj rrjedh vendosur kryesisht jo, prishur, i tërë procesi mund të marrë dhjetëra minuta, por periudha edhe konsiderueshme të shkurtër apo të gjatë. Ai filloi me vetëm disa prej individëve më të dobëta, e cila këtë, duke iu referuar: janë shtuar me dhjetëra e qindra të tjera, që vetëm do të kishte qenë ende qëndrojnë, prandaj një ekuivalent i një reaksion zinxhir. Grupimeve të mëdha individuale lakimi mund të tërheqë veten e tyre poshtë me të tjerët gjithnjë e më shumë, të cilat janë të gjithë bien mbi çdo lak poshtë një tjetër, duke krijuar një situatë, që do të ketë D & D as ndonjë nga pasuesit e tyre imitojë mundet në asnjë rrethanë. Nëse gjeth janë vendosur objektin clockwise ose clockwise counter, më shumë ose më pak varet nga kushtet e rastit dhe në pikën, ku poshtë bending ka filluar. Ajo mund edhe të ndodhë, se një pjesë e gjeth e një rrethi mund të vendoset objekti clockwise, një tjetër counter clockwise. Gjithashtu është e mundur, se për shkak të një efekt domino mjaft të konsiderueshme pastron kufijtë jo krejtësisht të saktë "të ekspozuara" (rreth). Ajo është gjithashtu e mundur që Efekti domino është shpesh shkaku kryesor i grupeve gjeth këmbë në mes të qarqeve. Në rastin e parë se vëllimet e gjeth të mos filluar Jost Bending në qendër të modelit, grupet e duaj gjeth bien poshtë janë si rrotullohet rreth qendrës. Qendra këmbë i atribuohet edhe disa si ende nuk mekanike apo elektromagnetike hulumtohen - fenomeneve elektrostatike, i cili ndodh vetëm para ndikimin e shkarkimit nën ndikimin e forcave paimagjinueshmërisht forta elektrostatike dhe elektromagnetike për fillim, kur endet në mes nuk janë të prekur nga thatësira një sasi e madhe e energjisë si rrethinat e tyre. Fenomen i ngjashëm mund të shpjegohet pjesërisht nga, se forcat mekanike ose elektrostatike Shkaqet për një moment, që endet Kanalet përkohsisht të krijojë diçka si një vëllim ose në një diametër prej rreth deng metër, dhe gjeth brenda që nuk janë prekur sa më shumë si një gjeth rreth perimetrit, energjia elektrike është kryer kryesisht nga perimetri i bandë (egër) të ngjashëm si si kabllo mbrojtura elektrike. Ndikimi i impulsit pingul shumë intensive nga lart nuk mekanikisht të ndërhyjë me bimë pikërisht në qendër të zonës së ndikimit sa më shumë intensivisht në zonën përreth. Ajo mund të shkaktohet nga se drejtimin e efektit mekanik të valë tronditëse pikërisht në pikën e ndikimit është pikërisht pingul, dhe pse ka ka fuqi më të madhe, ajo bimët efekti i saj nuk duhet të jetë shtrembëruar kështu anash, si në një distancë të caktuar nga pika ndikim, ku drejtimi i valës presion ndjek drejtimin sipërfaqen e tokës.

 

Një tjetër detyrë për studiuesit qarqet kulture: fotografuar modelin nga dita e zbulimit të tij, nga një vend me intervale javore deri Përafërsisht korrjes, edhe ndoshta edhe për disa kohë pas kësaj. Nëse me diçka si shans që ekzistonte tashmë, ajo do të jetë një gjë shumë e mirë, por pas duke studiuar dhe të kontrollit të e mijëra edhe në internet në fotot literaturë në dispozicion nga "skena e krimit" të ndryshme Fatkeqësisht nuk ka zgjedhje, por për të deklaruar kundërta . Nëse dikush do të kishte Similar pronësi një grup të të fotografive, pothuajse me siguri do të donte shumë të Tij boritë goditje vetanake. Ajo do të jetë e mundur të lehtë të respektojë, që në vend gjithnjë e më shumë të fillojnë të shfaqen gjithnjë e më shumë do të jetë i paraqitur ` (dëmtuara, dobësuan) vende, vetëm këtë herë tashmë mjaft të parregullta. Ata do të ndjekin drejtimin e linjave të tramvajit dhe shpesh ndodhin në afërsi të qendrës së një çerek ose disa dorëzimit "më shumë se një çerek dorëzimit." Kënaqur me asnjë zgjidhje, por vetëm shumë rrallë fotografitë ekzistuese të qarqeve kulture disa vende, ura shpesh nga autorë të ndryshëm, të marra në kohë të ndryshme. (foto- Italia + Google ...)

 

Shumë shpesh fotografi shtesë konfirmuar fenomen relativisht të shpeshta që ndodhin në fushën e kulture prekur nga energjisë elektrike të shkarkimit rrufe - bimët më të prekura janë distanca më e madhe nga gjurmët traktor, që u goditën nga aktuale vjen nga dy anët. Kjo është interesante në fusha të ndryshme kulture nganjëherë janë teza të veçanta të pranishëm dy raste të "hit dyfishtë", ndonjëherë mes një palë e këngë në mes të rrota ndarje traktor (2,5-3 m), nganjëherë në distancë mesme midis traktorit traversing - ajo barazohet rreth 20 m tjetër shumë gjerësisht nga të energjisë elektrike zonat ndikuar dhe dëmtuar janë, shumë shpesh ura në distancë prej rreth 10 m nga gjurmët në buzë të fushës, drejt në brendësi, ku të gjithë që elektrik dëmshme Rrymat përmblodhi Jane në sasi të madhe. Diçka e ngjashme është e mundshme të gjeni në foto nga Ankona - Itali në disa paragrafin tjetër. Do të vendosen këtu fotografitë e të gjitha rasteve të tilla. Nga njëra anë është e mundur për të gjetur ato in disa fotografi të qarqeve kulture, në rrethinat e tyre, ai fusha edhe ngjitur dhe më të largët, por edhe nëse është e mundur këto fusha onthe kulture qarqe fotot gjeni kurrë. Pothuajse një burim i pafund i fotografive thatë është Google Earth , si dhe çdo burime të tjera në dispozicion të fotografive ajrore (arkeologët ajrore mund të gjeni një shumë nëpër arkivat e tyre). Natyrisht edhe mundshme të gjeni dhe të marrin fotografi nga shembujt e ngjashme e banim (të dëmshme, dobësimi) në çdo fushë, që u godit nga rrufeja. Gradualisht do të jetë këtu, por kryesisht në shumë faqe të tjera të kësaj faqeje Vendosur shembuj të gjithë që para se opsionet e numëruara. qarqet kulture dhe Google vetëm vetëm gjeni dhe vendin këtu, ata janë të gatshëm. Rasti i fundit - Ndoshta mesin e rreth 18.000 fotografive, që janë bërë dhe grumbulluar vetëm gjatë tre viteve të para të vëzhgimeve dhe kërkimeve Ndërmjet 2008-2010, "diçka" do të jetë e mundur për të gjetur. Sidomos Këto janë të fushave të shtëna me kulture shkarkimeve rrufe matet instrumentally dhe është regjistruar disa ditë më parë (datën, kohën, GPS, aktuale në kA, tip - GK, qarqet kulture). (Vizatim osephoto ose të dyja)

 

Qarqet Pri - Quest për të vërtetën , 01:09:53 drejtë në krye të fushës - zonat e ndritshme - një klasik çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture pas rrufe, pa ndërhyrje formë të rregullt. Në të majtë të formës, poshtë dhe në të djathtë - zonat errët gjelbër - vende edhe prekura, por ende nuk është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Ripening dukshëm më ngadalë, më i dëmtuar dhe duhet të depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar) në të ardhmen . Detaje shumë më tepër do të jetë në faqe Kronologjia dhe submenu

 

Ancona, Itali 29 qershor 2008 Lart në afërsi të kufirit të fushës, por edhe volgende poshtë linjat e tramvajit, edhe përmes modelit, qartë e dukshme janë shumë normale, efektet e parregullt e shkarkimeve rrufe në këtë fushë, si dhe vënie në kryerjen e saj dhe përmes linjat e tramvajit dhe në afërsi të tyre. Nëse nuk janë të vendosura në model të rregullt Ky vend, duket shumë e kështu të ngjashme si çdo fushë tjetër kulture të përbashkët pas rrufeja, pa një formë të rregullt (por më së shumti disa ditë, ose edhe shumë më vonë). Vende me bimët më të prekur nga të energjisë elektrike, dhe më të qartë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar), shumë shpesh mjaft të saktë të ndjekin drejtimin e linjat e tramvajit, i cili përmes dhe në afërsi Kjo ishte më së shpeshti zhvillua sasinë më të madhe të energjisë elektrike. Më të dëmtuara nga kulture energji elektrike është i afërt me linjat e tramvajit që vendet pranë, ku traktor kthehet, shumë shpesh vetëm pikërisht në qendër të kthese çerek rrethi. Nëse diku në fushën e rastit duket "rrethin më shumë se një të katërtën", ka më së shumti pikërisht kulture më të prekur, dhe një situatë e ngjashme është ajo ku linjat e tramvajit konvergojnë.

 

(2010 Midis Kostomlaty dhe produkt gur, të drejtën nga e hekurudhës në drejtim KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Mjaft shumë varet nga koha që ka kaluar që nga shenjat e para të banim (të dëmshme, dobësimi).

 

Një analoge interesante përmendur disa herë në tekstin volgende dhe në faqet e shumë të tjerë, është një krahasim, një foto e krijimit në shtresë argjendi halopgjen klasike ndjeshme e materialit fotografik. Menjëherë pas rryma elektrike përmes indeve Kryerja, efekti i forcave mekanike, rrezatimi IR, dëme të vogla mekanike të shkaktuara nga tilting shpejtë të bimëve dhe kthimin e tyre prapa, të gjitha efektet elektrike dhe mekanike të shkaktuar shkarkimeve rrufe, Ndodh si në fotografike materiale për krijimin e latente vetëm - foto padukshme. Kryesisht dobësimin e bimëve nga rryma elektrike kryhet përmes indeve bimore dhe qelizat e dëmshme dhe e tyre për shembull me elektrolizë, produktet e saj të mbeturinave. Ndoshta edhe për shkak të efekteve të kalimit termike elektrike aktuale nëpër, por me shumë më pak gjasa (shpjegoi këtu ). Për shkak të inercisë të madh të proceseve në bimë do të bëhet një ndryshim vizualisht vëzhgueshme dhe efektet ( banim (dëmtimi, dobësimin) e bimëve dhe të mëvonshme lakimi dhe zgjerimi i nyjeve në përpjekjen e tyre më shumë ose më pak i suksesshëm në këmbë përsëri duke përdorur ndikimin e geotropism negativ ) Gjatë deri në ditët shumë. Gjithashtu, në sajë Kjo është fuqia totale shkarkimit dhe një të madhe përhapjen aktuale elektrike në mënyrë disproporcionale në mesin e shumë e shumë miliona të bimëve, usuall krejtësisht të vdesin vetëm një për qind (% pak me pak 10, e cila është shikimi pavëzhgueshme pothuajse). Tjetër të mbijetuar, edhe pse në dëme të mëdha. Ajo ofron mundësinë e krahasimit, me kafshët. Manu prej tyre pas takimit me një vështrim rrufe shkarkimit si kjo në foto shoqëruese gjatë një të dytë

 

Per fun (në rastin e rrethi-marrësit edhe shumë të fortë paralajmërim): Ngjashëm si kafshë shumë për këtë vetëm do të picutre duket si çdo takim të vërtetë të hoaxers quajtur kështu, rrethit-marrësit ose rrethi-marrësit me atë që është i pari dhe vetëm një autor i vërtetë i qarqeve kulture - kjo do të ishte i pari i tyre, dhe aktualisht kontakti i vetëm dhe i fundit me njëri-tjetrin ... (Shtrëngimi i duarve?)

 

Shtuar nëntor 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

Një shënim për circlemakers (Rrethi-marrësit, hoaxers):

 

Dashur rrethit-bërësit!

 

Thank you very much për të gjitha përpjekjet tuaja, një përpjekje për të shpjeguar procesin, që ishte mjaft i panjohur dhe unexplainable që në kohë, dhe prandaj ju keni vendosur për të marrë këtë detyrë të vështirë si puna juaj. Kohët e fundit, duke iu referuar: ajo fillon të shfaqet, që autori i vërtetë dhe real, deri më tani, në fillim pse shumë, shumë timidly, por ende vetëm duke filluar për të raportuar punën e tij në stilin e

 

"Sa herë e mundur të thuhet pak këtu dhe atje, pse shumica vërtetë vetëm përjashtimisht, ne jemi të lejuar diçka beed ..."

Për shembull, në vjeshtë 2011 në Pardubice, por që është ende plotësisht mesazh pavërtetuara dhe nuk mund të përfundimisht konfirmuar As.

 

Henco, i dashur circlemakers, në të ardhmen kurrë më tepër të bëjë edhe një hap në fushën e kulture. Do të ketë dikush të vërtetë kurrë nuk preferohet të pranishme në çdo kulture në terren, Kush ka asnjë biznes atje. Nuk i takon vetëm punëtorë bujqësore dhe ndihmësit e tyre, ose bujqësore - punëtorët shkencore dhe kërkimore. Kryesisht njerëzit në fushën e kryerjes diçka të dobishme. Mbi të gjitha, njerëzit vetëm vetëm dhe të arsyeshme. Me respekt të plotë, diçka të tillë kurrë nuk ishin me të vërtetë, ju nuk jeni, dhe ju kurrë nuk do të jetë. Jo vetëm që ju të vërtetë nuk janë njerëz në fushat e kryerjes asgjë të dobishme, sepse ju, si shkon duke thënë, një ons e sens të përbashkët nuk e kam marrë.

 

Në disa raste shumë të rralla do të jetë ndoshta edhe disa nga përpjekjet tuaja të financuar nga shërbimet sekrete ushtarake, ose, ose, më shumë gjasa, shërbimet teza kryer diçka të tillë me veten e tyre për arsye eksperimentale. Detyra themelore e çdo shërbimi të fshehtë ka qenë gjithmonë, është dhe do të jetë krijimi i disinformations, në luftën me ndonjë armik të brendshëm apo të jashtëm. Ata përdorin ato për tallje apo vënë off parfum shpesh vetëm armikun dyshuar, por shumë shpesh edhe për të devijuar vëmendjen nga paaftësia e tyre. Ata shpesh nuk e di edhe për të, që është me të vërtetë se armiku, kundër të cilit Ata janë vetëm sa më shumë luftën me zell. Në rast se një të thatë, ata shpesh më besojnë, se ata po luftojnë kundër disa shërbimeve sekrete të tjera, identiteti sukses Tyre fshehur. Kjo vlen edhe për rastin e përshkruar këtu. Ndonjëherë ajo mund edhe të ndodhë, se disa komponentë të disa shërbimeve sekrete të qeverisë, që punojnë në fshehtësi të lartë, janë shumë vite duke luftuar kundër komponentët e tjerë të ndonjë shërbimeve sekrete të Qeverisë Same, duke punuar në fshehtësi edhe të forta. Asgjë nuk ndodh, xhepat tatimpaguesit janë të pafund. Ndoshta kryesisht për shkak se ata janë ende plot me vrima. Në të gjitha gjasave, atë të përshkruar Aktivitetet në çdo kohë në të kaluarën, sot dhe nesër ishte, është dhe do të jetë krejtësisht i kotë.

 

Një shënim këtu - ky mesazh deri tani, natyrisht, nuk ishte e lidhur veçanërisht ato-rrethi krijuesit, që nganjëherë në fakt dolën në fushë një diçka e bërë atje. Ata në fakt ishin me të vërtetë vetëm një përqindje të vogël, dhe veçanërisht me kamera dhe fotografë në shpinë (dmth. për të bërë të holla, duke e bërë edhe Kryesisht për të shikimit të tyre). Në fakt në shumicën e rasteve shumë më shumë të tjerët kurrë nuk kanë qenë të pranishme në çdo terren kulture, Ata janë vetëm duke u përpjekur të nënshkruajnë vetëm kjo do llafe Veprimet e tyre tërësisht e dikujt tjetër. Edhe pse, natyrisht, shumë shpesh vetëm për paratë e tyre dhe shikimit. Në fakt, ata ishin vetëm të ashtuquajturat vetë-Deklarimi i rrethit-bërësit, që kurrë nuk kanë qenë me të vërtetë shumë larg nga duq në pijetore Than metra vetëm disa tyre, ku një shumë të pijshëm ishte ndoshta figments vetëm për shkak të tyre të . Një aktivitet i tillë nuk është edhe aq sa budallenj panevojshme. Prandaj është e mundur nga një pikë teknologjik të parë për të ndarë rrethit-marrësit si nevojë apo idiotike. Në disa raste, ata kanë edhe nga budallaqe Bëhuni një padobishme (njerëz të mirë, ata kanë promovuar në një post të lartë), sepse ndjenja e thatë Ata ishin një ekzaltuar nga figments e tyre, se ata edhe shkoi në një fushë dhe i bëri një model atje. Por kjo ishte aktiviteti krejtësisht të panevojshme, në rastin e tyre do të jetë mjaft e mjaftueshme, në qoftë se ata kishin mbetur në pozitën e budallaqe ..

 

Edhe pse ndoshta nuk do të zbatohen dhe parullë "Rrethi krijuesit e të gjitha vendeve, Bashkohuni!", Duhet të konsiderojnë, që krijuesit rrethi kulture kudo në botë ka qenë gjithmonë, po, dhe do të jetë i kotë dhe budalla. Ata janë duke u përpjekur për të ecur në këpucët e atij, i cili do në asnjë takim ballë për ballë në fushën pa asnjë hezitim, të drejtën në vend dhe menjëherë gjatë një ndarje të dytë për të vrarë ata.

 

Vetëm para se në fund dhe krejtësisht të thonë lamtumirë përgjithmonë, është e mundur për t'iu referuar Them një mesazh Aliens (ET) , ka shumë ide mjaft shumë në të përbashkët me këtë mesazh tek CM.

 

Yti

 

Shkarkimi Rrufeja

 

Gjithmonë të gatshëm të takohemi me ju dhe kudo, shtrëngojnë duart me ju, gjithmonë duke mbajtur atje thatësira dhe sasi e madhe e energjisë, në gjendje për të përzënë një lokomotivë elektrike në një distancë prej mijëra kilometra deri në disa kilometra Disa qindra mijëra.

 

Ndoshta vetëm në fund, kur parullë parë dështoi,

"Rrethi i Maker të gjitha vendet, qij ju!"

 

Howgh.

 

Fundi i tekstit shtuar në nëntor 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Një efekt shumë interesante mund të vërehet shumë më herët, Disa ditë para banim (të dëmshme, dobësuar), kështu që tani ai kryesisht vërehet elb, drithëra të tjera me siguri nuk Demonstrojnë Gati sa më shumë (barley). Bimët me "kokat poshtë" (apo veshët lë larti, në këtë rast është edhe fletë e fundit, e ndjekur nga kreu i plotë) janë prekur nga të energjisë elektrike nga rrufeja, dhe efekte të tjera shoqëruese, dhe brenda disa ditësh apo javësh Ata përkulet të terren. Ndonjëherë, ndoshta edhe orë, të themi brenda natës, varet kryesisht nga intensiteti i dëmit. Gjithashtu mund të paraqitet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) bimët në rrethinat e tyre, më pak e prekur, por përsëri para se ato të gjitha "kokat ano." Diçka si kjo bimë të shëndetshme të elbit në fazën e rritjes së tezës nuk shfaqin, (elb pranverë, nga fillimi deri në fund të majit, vetëm para se të nisej të plotë dhe pas kësaj), kur ata janë ende si jeshile si bimë në foto. Në pozicion horizontal (pingul në teh vertikale) të arrijnë në veshët e elbit nuk prekura dhe të dëmtuara deri pak para Ripening (faza e rritjes vetëm para 69 elb përafërsisht pranverës në fund të muajit qershor ose më vonë) Kur bimët fillojnë të verdhë shumë të qartë , ose janë tashmë krejtësisht të verdhë.

 

Fenomeni përshkruar është ndoshta në drithëra të tjera (grurë, thekër, drithëraTriticale) për shkak të kushtetutës (të qëndrueshme) nuk tregojnë në veshët, ose nga larg jo aq shumë, por në gjethe duhet të jetë i dukshëm ..

 

Shënim: Rrotullimi i veshit poshtë I takon Ripening e thekër, gruri dhe elbi dhe kulture të ngjashme ose rrjedh krejtësisht pandashme, ajo është një fenomen në të cilin (ndoshta) si pjesë më e madhe e stresit të vazhdueshëm mekanike pranë rrjedhin lidh veshit, të dyja ndryshimet morfologjike natyrore Gjatë pjekjes. Shumë lehtë checkable, por nuk e ka bërë ende. Kjo vlen edhe në vjeshtë 2011th Do të verifikohen. Konsideratë është i bazuar në fakt, se për shembull, kërcell e elbit është solid kaq pak, se edhe në stres më të vogël Rritja mekanike pranë veshit ose dëmtimi (des) impiantit të gjithë veshët fillojnë të rrotullohen në mënyrë të konsiderueshme të dukshme përpara, Than Ishte gjatë rritjes së tyre natyrore dhe zhvillimin. Në të kundërtën, gruri është karakterizuar nga rrjedhin vetëm nën kalli është aq e trashë dhe solide, se saj duke hedhur poshtë veshin Gjatë Ripening nuk mund të ndodhë ndonjëherë, nëse nuk ka Lehtësimi dhe anatomike natyrore, ndryshimet fiziologjike ose morfologjike. (photo)

 

2010/07/31: Vlerësimet e tjera - është e mundur që disa nga qarqet kulture janë krijuar nga shkarkimet rrufe përsëritura në të njëjtin vend - në fillim nuk ndodhin vetëm para diçka si - ekspozitës (përsëri: çfarë ngjashmëri me procesin fotografik, sa herë përsëri!), dhe dhe një pjesë e rëndësishme e fushës është dobësuar vetëm, por nuk paraqiti `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) Ndoshta vetëm herë pas here. Si kohët e fundit si hits dytë shkarkimeve në vend (në mënyrë të konsiderueshme më të ndjeshme ndaj impulseve mekanike), ku ajo është e lehtë për të krijuar një model, për shembull, një rreth, dhe pothuajse menjëherë, në një ndarje të dytë. Ideja daton në vitin 2008, data është vetëm koha shkrimi te shkruar këtu

 

Në tekstin volgende (por kryesisht në subpages tjera) janë ose do të jenë disa të dhëna të konsiderueshme më shumë tezat precised, këtu vetëm shkurtimisht. Fusha elektrostatike krijuar vetëm para, gjatë dhe pas shkarkimit rrufeja është i madh. Fusha elektromagnetike të krijuara në momentin e shkarkimeve rrufe është i madh. Forca mekanike gjeneruar nga shkarkimeve rrufe është i madh. Të gjitha këto simbole janë variablat në mënyrë të paktën Miliona në miliarda herë më i madh, edhe shumë më tepër, se çdo gjë si një person është në gjendje për të krijuar në një laborator apo industri. Asgjë edhe një aluzion të tillë nuk është e mundur për të përgatitur edhe në stacionet e energjisë më të mëdha të botës. Ndoshta vetëm për krahasim, Gjatë shkarkimit (only!) të një rrufe mesatare (që zgjasin 100-150 millionths e një të dytë) është mbi tokë, edhe nëntokësore rrezatuar energji, në sajë të që do të treni të gjatë dhe të ngarkuar mallrave (Mijëra ton) disa dhjetëra kilometra të udhëtimit, dhe një kamion i ngarkuar plotë (dhjetëra ton) Mijëra apo qindra kilometra. Në rastin e banim (të dëmshme, dobësimi) disa dhjetëra deri qindra metra katror të grurit mund të zhvillohet dhe zhvendosjes së shumti disa qindra kilogram të materialit nga një distancë prej dhjetëra centimetra, edhe pa ndonjë transportit nga një vend në një tjetër. ..

 

Një analizë pak i detajuar i kurbë aktuale gjatë shkarkimeve rrufe mund të identifikojë, që pjesa më e rëndësishme e energjisë, rrezatonte Gjatë kësaj (më shumë 99%) është transferuar Gjatë kohës jo më shumë se 10 microseconds. Shkalla e tanishme e rritjes është midis 30.000 (RS parë) deri në 200 mijë (RS disa pasues) amps në mikrosekondë. (pic - norm), Shkurtër desc.

 

Të dhënat e përshkruara Lidhur me shkarkimet mesatare rrufe (aktual kulmin e 10-30 Mijëra Amper). Duke supozuar se, ashtu si tjetërkund në praktikë inxhinieri elektrike, është Përqindja e vërtetë, energjia Transferuar është proporcional me katrorin e tanishme (edhe pse ky është një rast ekstrem dhe të rastit do të aplikojë rregulla të ndryshme), pastaj energjisë nga rrufe thatë (në të gjitha Këto tri raste janë të ashtu-quajtur vetëtimën pozitive, të cilat janë shumë më të fuqishme dhe mbresëlënëse kilometra edhe shumë nga retë stuhi, shiu pa Shpesh, si një "rrufe në qiell nga blu"), që janë matur 6 gusht 2010 në afërsi të fshatit Morkovice -Slížany (një nga 115 mijë Amper, koha rreth 10:39, se afër një tjetër 133.000 Amper, Koha Përafërsisht 10:40), ose më pak se një milje mbi buzë veriore të Austerlitz, Përafërsisht 10:40 CEST, 219 Mijëra Amper, ndoshta rrethi treni globit Ah Disa herë ...

 

Shënim: Vendi vizituar (Austerlitz), të dokumentuara. Ndryshime të caktuara në materiale bimore (misër) janë të vëzhgueshme, por vetëm parëndësishëm, në krahasim, çfarë ka ndodhur mbi fushë. Në mënyrë që të bëhet ekziston një proces i bimëve banim (të dëmshme, dobësimi), duhet të jetë rrufe goditi edhe barin e gjelbër të një faze të rritet, kur nuk do të jetë i dukshëm dëmtimin e pjesshëm dhe përçarje të indeve meristematic, që do të marrë me kalimin e kohës vetëm një Efekti në çrregullime të rritjes. Në gusht, bimët kanë qenë tashmë mjaft e një kohë të gjatë pas arritjes së gjelbër fazën e pjekurisë dhe lartësi të plotë të prodhimit, ndërpritet, indet e rritjes rritjes meristatic tashmë janë joaktive dhe qelizat e tyre për të mos ndarë, nuk është në progres vetëm vetëm Procesi ripening. Kjo ishte ndoshta një nga më të ndryshme në fund të lartë të rritjes, nuk hetohen në mënyrë të detajuar. Por përsëri duhet të theksohet, edhe nëse situata ndodhur përshkruar shumë javë më parë, dhe bimët janë, të themi, vetëm gjysma-height Menjëherë pas shuarje të shkarkimeve rrufe do të kishte qenë pothuajse asgjë të vëzhgueshme, pse fusha mësipërme ka ndodhur me të vërtetë të drejtë dhe fishekzjarre vërtetë.

 

Është e nevojshme për të marrë në konsideratë inercia e madhe e proceseve bimore. Edhe grurë, i cili është shumë shpejt vrarë plotësisht (rryma, kimikate), nuk është në ditët e para pothuajse e mundur për të dalluar nga Surviving Kjo, ose pothuajse intacted dhe e padëmtuar, duke qëndruar në afërsi të saj të ngushtë. Sigurisht do të jetë e mundur për të kryer vetëm që do të ishte tashmë nuk shfaqin ndonjë metabolizmin. Vetëm pas disa ditësh fillon të thahet, dhe pas disa javësh, dhe fjalë për fjalë disintegrates në pluhur. Por qarqet kulture nuk është rasti, ku ura shfaqet vetëm kulture dobësuar. Si një shembull do të ndihmonte gjendjen e çdo rroba zije ose bimëve të padëshiruara për disa ditë pas aplikimit herbicid - Me sa duket sikur nuk ka ndodhur asgjë, objektivisht pse bimët janë tashmë plotësisht dhe krejtësisht i vdekur pa asnjë shenjë të metabolizmit, dhe ky fakt do të ishte e detectably objektivisht, por kur udhëtojnë në fusha, Kush është duke marrë një laborator kimik në një qese ...

 

Një rast i ngjashëm ishte fotografuar tashmë në vitin 2008 - kjo ishte një shkarkesë rrufe në hydrant dhe vdekjes totale e kulture (elbi) në vende të vetëm mbi tub metalik ruajtur nëntokësore. (foto) Sa kohë do lule kap në sy vazo si jeton? (Lule Immortelle përgjithmonë)

 

Shtuar tetor 2011:

si një shembull i ngadalësinë e proceseve Bimëve brenda mund të shërbejë zverdhet barin në hipodrom Pardubice në vjeshtë 2011 - Siç u tha, aplikimi i herbicideve duhet të ketë ndodhur të paktën një javë para se të zverdhet. Rastësisht, është e mundur që ka ndodhur edhe në një rrufe goditi në bar, një stuhi e vogël vjeshtë ishte e dukshme. Mund të jetë edhe më e gjatë se një muaj para se të zverdhet bar. Ajo do të jetë e nevojshme të pyesni meteorologët. Nëse ka të vërtetë të ndodhë me një shkarkesë rrufe, punëtorët garë Sigurisht vërejtur atë, edhe në qoftë se ata nuk kanë një shtet të drejtë tjetër për atë, Për fat të mirë për ta. Ajo gjithashtu mund të lënë një efekte mbi disa pemë në këmbë atje (shenjat e goditi në fisin, degët rënë). Herbicide nuk janë respektuar. Çështja është me të vërtetë interesante për të gjithë, nuk u ngrit një faqe të veçantë. Nëse ka të vërtetë kishte ndodhë dhe rrufe goditi bar vdes krejtësisht me kalimin e kohës, por vendi do të jetë mjaft në gjendje të ri-mbjellë lehtë, pa ndonjë pasojë që në bar të ri. Shih faqen quajtur Pardubice - circles bar.

 

Pse qarqet kulture fenomen Explorers vetë natyrisht që nuk të duan të vënë në fakte tezën kontekst, kur në vend janë shumë shpesh gjetur një numër të fenomeneve shumë interesante, e cila mund të ketë absolutisht asnjë përjashtim me të gjitha mezi përfshira dukurive përcjellëse dhe Pas shkarkimit rrufe ?

 

Malfunctions e pajisjeve elektronike - Mbetjet e elektricitetit statik.

 

Busull - për shembull LIRM (shih wiki). Gjithashtu është e mundur të gjejnë për shembull në Njeriut : Shkarkimi rrufe , faqe 7 (Era Moderne)

... "Matja e parë rrufe e tanishme janë bërë nga Pockels (1897, 1898, 1900) në Gjermani. Ai analizoi fushë magnetike detyruar mbetur në basalt nga rrufeja afër tanishme dhe duke bërë kështu ishte në gjendje për të vlerësuar vlerat e atyre rrymave" ...  

(Shënim - nga 1900, hulumtuesit ishin duke ecur përreth fushat kulture mbi taban basalt me ​​një busull dhe magnetometer, dhe nuk ishin të befasuar Gjithsesi se vendet që janë goditur së fundmi nga rrufeja, dhe duket se ka devijim nga fusha magnetike Ajo ishte normale. mundur të thjesht pyesni, ose të lexuar disa libra pak ...)

 

Kafshët e ngordhura, insektet - vrarë nga shoku elektrik, në rastin e insekteve nganjëherë mund të jetë vetëm e tanishme detyruar. Si është e mundur që insektet të vdekur mbi bimët nuk janë gjetur në ndonjë lokacion dhe qarqet kulture edhe çdo vend me rrafshuar kulture (dëmtuar, dobësuar)? Sepse, objektivisht folur, Gjatë pranverës dhe verës insektet janë gjetur absolutisht kudo. Sepse kjo është në pothuajse të gjitha rastet kohë të gjatë para se rrufeja goditi diçka vendin gjitha që ose të luftuar insektet në një strehimore (afron, stuhi era, shiu), apo thjesht goditje larg (era e fortë), ose larë poshtë. Insektet vdekur me kështu këto gjenden vetëm në raste shumë të rralla, ku kishte Bëhuni Kjo është dukuri shumë e rrallë, siç është vetëtima nga blu. Gjatë hulumtimit në njëqind lokacione të ndryshme, ku fusha ishte goditur nga rrufeja 2008 - 2010, ishte vendi ku insektet vdekur edhe gjetur, zbuluar vetëm një herë. Nga ana tjetër ajo ishte një rast i thatë, ku nuk ka nevojë për të dyshuar në lidhje me shkakun e gjendjes së tyre të mundshme. Çdo mostër kapur nga insektet marrë një dozë të paktën një joules disa të energjisë, por ndoshta shumë më tepër. Megjithatë bimët në se ata ishin të vendosur të gjithë që ndoshta mbijetuar.

 

Grimcat e oksidit të hekurit dhe hekuri në tokë, ndoshta edhe mbi spikes, kërcell dhe kokrra: reduktim cathodic dhe Pyrolysis, grimcat mund të jetë pjesërisht i shkrirë. Thuhet ekspozuar magnetizëm, ajo nuk është përjashtuar të vërtetë, ajo që ndodhi Ndërsa ishte atje. Eksploruesit nuk provoj të besueshme, si magnetizmi pohuar tyre gjenden ose matur atë. Nga rruga, nuk është me të vërtetë nuk ka nevojë për të kërkuar për origjinën meteorik e hekurit, në tokën bujqësore në vetvete nuk është vetëm për shkak të përmbajtjes së saj natyrore në një hektar të vetme dhe vetëm në një thellësi prej 10 cm përmbante prej 7500 në 10.000 ton. Nëse toka bujqësore do të jetë në një moment edhe për një çast ekspozuar në rreth 30.000 gradë C, dhe një aktuale elektrike se ndonjëherë më të madhe se pesëqind mijë Amper, disa grimca remelted (ulur) i hekurit në siguri do të jetë e mundur gjeti atje. Asgjë dhe askush nuk Parandalimi askënd, të përpiqet të bëjë diçka të ngjashme në laborator, Arritja Sigurisht disa rezultate me temperatura shumë të ulëta dhe rryma. (photo) Pas eksperimenti nuk është kryer me tokë bujqësore, por mund të shërbejë si një demonstrim objekt. Foto është oksid hekuri të pastër, precipituar nga zgjidhja e klorur ferric nga amoniak, larë me ujë të distiluar dhe të thata. Në anën e majtë në gjendjen e saj origjinale dhe në të djathtë pas ekspozimit të përsëritur ndaj shkëndija të një intensitet të raundit 0,03 J, V 2500 në afërsi të saj të menjëhershme (të dyja janë një dhe mostra Same para dhe pas eksperimentit). Ndryshimi ngjyra mund të jetë shkaktuar nga një reduktim të pjesshëm ose modifikim të ndryshuar, nuk është hetuar ende afër. Sasia e Fe2O3 ishte rreth 0.3 gram dhe sasia e Sparks disa dhjetëra. Eksperimenti është mjaft lehtë i ekzekutueshëm dhe repeatable në çdo kohë. Fuqia shkarkimit të përdorura në eksperiment me 10 Afërsisht 12 herë më pak se mesatarja e energjisë flash (mijë miliardë herë ose milion milion herë më të ulta). Është e mundur të imagjinohet se edhe "pak dhe" të fortë se shkarkimeve siç përshkruhet në eksperiment (1000 herë, 10000 herë) do të zgjidhen medium kryhet me kualitative dukshëm më të dendura dhe ndryshimet sasiore. Fe gjendet në tokë bujqësore në ekuivalentin e pak më shumë se 3% kryesisht si oksidet hydrated. 

 

Dukuri e helmeve të ndryshme dhe kimikate të dëmshme. Edhe pse nuk vizitorët në qarqet kulture realizuara, por dëshmitë e tyre dhe përvojat çdo toksikolog nuk mund të ketë as dyshimin më të vogël, dhe ata duhet të jenë të carefull, por raportuar forcë. Shumë vizitorë të përshkruar simptomat klasike të helmimit nga kimikate të ndryshme ose veprimeve të rrezikshme të substancave hallucinogenic - shkaktohen nga aktiviteti dhe transferimin e madhe e sasisë së energjisë elektrike, që është në gjendje për të kthyer qindra kilogramë ka plotësisht të padëmshme substancave natyrore Fillimisht ndodhet atje për një shumë kimikateve të rrezikshme. Elektroliza, temperaturë të lartë, tension të lartë, Pyrolysis, presion të lartë temperaturë të lartë shkëputje, Proceset Termike dhe kombinimi i tyre dhe shumë të tjerë Proceset volgende. Në vend mund të ndodhë kryesisht shuma shumë të konsiderueshme Rritja e kimikateve tezë: dioksidi i karbonit CO2 (Përqendrimet vdekjeprurëse prej rreth 20% në ajër), monoksidit të karbonit CO (përqendrimi vdekjeprurës në ajër pak më shumë se 0.2%), hidrogjeni cyanide ose Cianure ( LD rreth 300mg). Do të precised. Përveç se quajtur tre shembuj mund të ndodhë ka shumë të Mijëra të kimikateve të tjera të rrezikshme. Ata mund Çohu nëpërmjet proceseve të renditura vetëm nga mjaft Përndryshe ajo është gjetur natyrisht në tokë në një formë krejtësisht të padëmshme. Në rastit mund të quhet për shembull organophosphates.

 

Kërkesa ende nuk është verifikuar eksperimentalisht, ajo është ekskluzivisht dhe vetëm për mend quajtur kështu arsimuar. Kushdo që do të doja të them se nuk ka asgjë si kjo, nuk ka ndodhë apo nuk do të ndodhë atje, mund të bëjë përpjekje për të kryer atë pranë çdo modele në të ardhmen. Që kjo është një pohim shumë serioz, do të shtohet me kalimin e kohës këtu në hollësi simptomat e shumë të tjera të helmimit Kryesisht theese tre kimikateve të renditura (në disa vende të tjera ato janë të rreshtuar tashmë). Shumica dërrmuese e tyre janë përshkruar në forma të ndryshme të perceptimeve, ndjenjat, ndjenjat, përshtypjet dhe shijet apo edhe halucinacioneve të vizitorëve në qarqet kulture gjatë viteve në fushën e modeleve të dokumentuara dëshmuar. Si një shembull - shije metalike në gojë - p.sh. tipike për helmim cyanide, por edhe helmeve të tjera jashtëzakonisht të rrezikshme. Cianure (në rastin e HCN hidrogjen cyanide) janë përzgjedhur kryesisht si rastin më tipik Sepse, që të tre komponentët e saj - H, C, N edhe, ai që vendi janë, krejtësisht pa asnjë dyshim, i pranishëm pamohueshëm, si dhe për shkarkimi i rrufesë dhe energjia e tij nuk është ndonjë problem i madh ka gjasa Veçanërisht lidheni ato së bashku ("gatuaj atë në një autoclave natyrore nëntokësore"). Prandaj disa qarqe kulture vizitorët mund të i përkasin nën një grup shumë të rrallë të njerëzve, të cilët ishin në gjendje të përshkruajnë ndjenjat e tyre dhe ndajnë me dikë rreth tyre pas helmimit cyanide. Shumica dërrmuese e njerëzve, të cilët ndonjëherë janë helmuar nga jonet cianure, ishin në gjendje për të ndarë me dikë në lidhje me ndjenjat e tyre, koha pothuajse asnjëherë një shumë më tepër se disa sekonda, në shumicën e dy minuta.

 

shtuar nëntor 2011

Sipas disa vende në dëshminë e qarqeve kulture ndodhin raste Individët, të cilët "nuhatje terren" (siç përshkruhet në "aksione Bara Klara" (CZ) ose diçka të tillë). Këto janë ndoshta Individët që përpiqen të veprojnë si një kanarinë në një kafaz nisur poshtë në pjesën e poshtme të minierës. (Xhuxhi Kuq, seri 8 ep 4 -. Kassandra)

 

Monoksidi i karbonit dhe dioksidi i karbonit formojnë një nëngrup special i kimikateve toksike, e cila mund të jetë në disa raste edhe Origjinën Gjatë vizitës në vend të qarqeve Explorers kulture, shumë ditë pas shkarkimit rrufe. Në nëntokësore nën plugimi i thellë mund të jetë e pranishme objekte të ndryshme prej druri - pjesë e ndërtesave origjinale, prerë pemë sistemet rrënjë, humus apo torfe depozitave. Ndonjë nga këto objekte mund të jetë nxitur nga kalimi i rrufeja, madje edhe në një gjendje të lagështia shumë të lartë, dhe djeg (digjem në vetvete) numrin e ditëve, të ngjashme me grumbull së prodhimit të qymyr druri, pa këtë kusht qenë mbi tokë pa marrë parasysh sa manifestohet në mënyrë të konsiderueshme, dhe u vu re. Diçka ndoshta mund të zbulohet nga imagers termike, e cila me siguri do të shfaqin një shumë rreth ngrohjes, shpërndara në ilegalitet vetëm si i Energjisë kryer dhe rryma elektrike. Imagers termike (thermography) kurrë nuk ka qenë përdorur në zonat ku qarqet kulture janë gjetur, kështu, i dashur studiuesve, jo në vitet e ardhshme hezitoni ta provoni! Kjo është një metodë shumë e përshtatshme e vëzhgimit, të quajtur kështu largët, kështu që vëzhguesi nuk është lëshuar për të gjitha rreziqet e mundshme, të cilat mund të ndodhin në vend. Për Explorers varfër do të jetë diku në faqen në gjendje për të gjetur dhe përshkrimin relativisht të detajuar, se si të përdorin kamera dhe relativisht e thjeshtë dhe të lirë (<$ 100) dhe një imager termike (> $ 3000) Kjo është e mundur të identifikojnë së paku një mbi -Furnizimi i ngrohjes për shkak të nëndheshme tanishme ruajtur kryer dhe shpërndarë elektrike.

 

Shtuar vjeshtë 2011: Si anomali që shfaqet në qarqet kulture janë faqet përshkruar ndonjëherë automjeteve dështimet në afërsi të tyre, ndoshta edhe aeroplanë lëvizin mbi ta. Motorë për aktivitetet e tyre duke përdorur një seri të pajisjeve elektronike që mund të ndikohen nga të energjisë elektrike statike mbetur dhe induksionit, siç është përshkruar tjetërkund. Energjisë elektrike statike mund edhe Drejtpërdrejt ndërhyjnë me funksionimin e sistemit të ndezjes. Energjisë elektrike statike, e cila mund të jetë e thatë shkarkimin rrufe pas disa kohë në kondensator rastit ruhen nëntokësore natyrore izoluar nga dielektrike efikasitet të lartë (disa gurë) mund të përfaqësojë shumë kilovat orë-(megajoules). Në kapacitoreve konvencionale në pajisje me të depozituara në Ura dhe milijoules pak, jashtëzakonisht pak më shumë, herë më shumë më pak. Një tjetër shkak i mundshëm i dështimit të motorëve me djegie të brendshme në faqet e përshkruara mund të jetë fakti, se nuk nuk duhet të paraqesin sasinë e oksigjenit të përfshira në ajër (në përqindje) Kjo pajisje të ngjashme kërkojnë atë, dhe pa probleme operacionet. Përqindja e oksigjenit edhe ulur mund të shkaktojë dështimin e pajisjeve të tjera drejtimin në atë vend, si Organizmat e njeriut dhe të kafshëve. Dështimet e tilla janë edhe përshkruar shpesh. Ngjashëm si në shumë raste në këtë faqe, ajo është (vetëm) Kryesisht (jo shumë) guess shkolluar.

 

Pothuajse çdo grupi apo personi, të cilët përpiqen të paguajnë atë edhe pak vëmendje, në internet apo në një libër të fenomenit qarqet kulture, i kushton së paku një web faqe ose një kapitull i një libri "pashpjegueshme" fenomeneve në vendin e zbulimit , ndërsa absolutisht pa përjashtim, absolutisht të gjitha tezat fenomenet pashpjegueshme sa duket mund të shpjegohet nëpërmjet veprimit të shumë intensiv shkarkimit elektrik afër vendin e tyre të kohës së zbulimit të shkurtër para, dhe ekspozimi ndaj pulsin jashtëzakonisht të fortë elektrostatike dhe elektromagnetike, si shkarkimi Lightning është. Shih anomalive .

 

Një tjetër kapitull i "fenomene të pashpjegueshme" qarqet kulture nga pika e anomalive hulumtuesit Shiko kulture ", e cila tani për tani do të lënë krejtësisht anash. Për shembull, në rastin e nyjeve Bent dhe të zgjeruara kjo është një reaksion absolutisht normal i kohës dobësuar dhe mbi rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) (shtrirë në tokë) e bimëve, prandaj ata nuk janë me të vërtetë ndonjë anomalitë në të gjitha, shikoni nyjet .

 

 

Edhe dritat ndoshta duhet të shpjegohet me efektet e mbetura elektricitetit statik dhe energji të tjera nëntokësore - shkarkimet, Wed Zjarri Elmo-së, ndez. Në substancave organike pranishëm nëntokësore mund edhe Çohu Ngjashëm me disa gaz kënetë, CO, H 2 O, 3 , edhe disa nga ata me atomet dhe molekulat HIGHLY jonizues. Dritat misterioze janë shkaktuar ndoshta nga imagjinata shumë të gjalla të Vëzhguesve. Kryesisht për shkak të faktit relativisht lehtësisht të verifikueshme, kjo përqindje e konsiderueshme e tyre mund të jetë me të vërtetë "nën ndikim". Vetëm pjesërisht nga faji i tyre. Në vendin mund të ndodhë përveç në komponimet e tjera të thata kimike ( shih ), se trurin e tyre mund të punojnë në temperaturë krejtësisht të ndryshme "veshje", si zakonisht, kështu që nuk ka nevojë për çudi, në disa raste që ata mund të shohin se gjërat kanë ndodhur në të gjitha.

 

Shpesh ka konsiderata rreth mundësisë së topin efekt rrufe, analoge rrethit - top duket me të vërtetë i përdorshëm. Realiteti duket shumë gjasa të jetë i thjeshtë, prania e një rrufe topin në faqen ndoshta nuk është e nevojshme në të gjitha. Ajo është shumë e mundshme ishte vetëm një nga shumë tradicionale, të përdorura shpesh rrugica qorre e njerëzimit, ndërsa duke u përpjekur për të "shpjegimit të njërit nga një tjetër fenomen unexplainable, shpesh më unexplainable." Të huajt ndoshta do të jetë në gjendje të tregoj histori të gjatë në lidhje me këtë.

 

Me siguri, edhe në qoftë se vetëm kushte shumë të rralla, siç përshkruhet në dhjetra e qindra faqe dhe paragrafët e kësaj faqe interneti, qarqet kulture janë të ngjarë të jetë në gjendje krijuar nga ndonjë flash rrufe. Të gjitha forcat nga burim pikë, edhe lineare burimet pingul incident, shpërndajë në valët rrethore në sipërfaqe për të cilat ata ishin goditur. Tillë një sipërfaqe është më i zakonshëm që kufiri faza. Sipërfaqja e fushës misri në një lartësi ku gjeth arritur, mund konsideruar si shumë të sakta përafrimin e ndërfaqes faza. Valët e erës mund të udhëtojnë në sipërfaqe të saj, si dhe valët në ujë (youtube - valët e erës). Si dhe ndikimi i çdo element në ujë Krijon një valë rrethore, dhe elementet Disa Krijon ndërhyrë valët rrethore, ndikimin e armëve Disa të shkarkimeve rrufe Same, në distanca të vogla nga njëra-tjetra, në të njëjtën kohë ose në intervale të dhjetëra për qindra milliseconds, të krijojë në sipërfaqe kulture ndërhyrës valët rrethore, atë që ata mund të goditur, dhe kështu të rregulluar një tjetër shkarkimet e mëvonshme, që së bashku mund të rezonojnë edhe dhe për të krijuar ndërhyrje. Shkarkimet pasuese të energjisë elektrike është kryer kryesisht nga strukturat e krijuara përkohësisht nga gjeth kulture të prirura që kanë rezistencë Disa mijë herë më të ulët se ajo e drejtë në këmbë, sepse ka disa pika shumë më tepër kontakt midis tyre dhe ata janë shumë më të fuqishëm presion bashku. Krijon një strukturë të përkohshme për shembull simulon qarqet në ujë, me bimë të vendosura brenda që ata do të marrin shumë më e madhe e sasisë së energjisë së shkarkimit të mëvonshëm. Menjëherë pas shuarje të gjitha impulset mekanike, duke iu referuar: Ata rivendosur plotësisht në sajë të elasticitetit të tyre të pozitës së tyre origjinale. "Image", e cila është krijuar brenda KËSHTU ato nga dëmet e Madhe Tyre shumë kundër bimëve në mjedisin e tyre të menjëhershme, është krejtësisht i padukshëm, i fshehur. Rrit tyre dëme me kalimin e kohës për shkak të proceseve të rritjes, që po zhvillohen në to, dhe gjeth Vazhdimisht dobësohet deri në fund të përkulet - është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar). KËSHTU në fakt vetëm të vërtetë të ndodhë që vizualizimi të rregullt, por edhe ndonjë model të parregullt. Problemi me atë apo së shpejti do të elaborohen në detaje më shumë në faqet e tjera të vendit, të tilla si Microsoft Kronologjia dhe subpages.

 

Shtuar vjeshte 2011:

Për shkak të pronave të veçanta të elbi mund të jetë ndonjëherë një model të dukshme para banim (të dëmshme, dobësuar), e cila është rasti i modelit ..., (photo) Në të cilin gjeth nuk janë shtrirë në tokë në të gjitha, ata janë ende duke qëndruar mjaft pingul. Model është i dukshëm, kryesisht për shkak të prirjes së veshit dhe dhe Leafs fuqishmi në një pozicion krejtësisht të ndryshme në krahasim me, për bimët përreth. Kjo është në fakt një ekuivalent ose një formë e bimëve wilting larg, edhe banim (të dëmshme, dobësimi) në fakt është vetëm një formë e wilting Certain larg, toka janë vetëm vetëm lakimi dhe dëmtuar ndjeshëm dhe dobësuar KËSHTU (wilted) bimët. Në mënyrë të ngjashme mund të sillen edhe gjethen i fuqishmi vetëm (photo) Ndoshta edhe në drithëra të tjera. Sjellja përshkruar nga veshët është me të vërtetë vetëm një specialiteti i elbit. Detaje shumë më tepër do të jetë përsëri në faqen Kronologjia dhe të tjerët. Kjo nuk është një rast i vetëm i qarqeve kulture, Kur elb demonstruar një sjellje të ngjashme, por kjo është më tepër një përjashtim, në të gjithë historinë e gjatë të qarqeve kulture në rreth 30 vjet, ka ndodhur vetëm pak raste të ngjashme. Ia elb gjendje Demonstrojnë sjellje të ngjashme dhe ndoshta shumë shpesh, sidomos në periudhën maj-qershor. Ndoshta Kryesisht në periudhën menjëherë para dhe pas titull të plotë - elbi pranveror në rreth mesi i majit. Kjo pengon asgjë në këtë drejtim do të bëhet në numër të ardhmen dhe statistikisht të rëndësishme të vëzhgimeve shtesë, por nuk ka nicë për të kryer ato vetëm në modelet e rregullta. Gjithashtu është e mundur, që në modelet elbi janë gjetur në shumicën e rasteve shumë vonë, vetëm pas banim (të dëmshme, dobësuar), por do të ishte e mundur të gjejnë ata më parë. Gjithashtu është e mundur, që periudha e veshët prirur vetëm në shumicën e rasteve është me të vërtetë shumë e shkurtër, dhe krejt e pamundur regjistruar atë. Ora ndjeshëm gjatë Merr vetëm në raste mjaft të veçantë, për shkak të kontributit të mundshëm të disa të tjera, për shembull e sipërfaqe të ujit Effect Tension , që ndihmon gjeth të qëndrojnë deri kohë më të gjatë.

 

Ndoshta kjo është më shumë se 99% i sigurt, që endet në modelin e përmendur më pas përkulet deri në tokë, si në çdo rast tjetër, por më vonë nuk fotografive për çdo vend qarqet kulture eksploruesit shfaqur. Pse, duke iu referuar: Kur Ata tashmë kanë "bërë të gjitha". Edhe pas më shumë 30 vjet të hulumtimit, ata nuk e kuptojnë, se ata ndjekin storyline, që shpesh filluar tashmë Disa muaj para se ata erdhën për të marrë fotografi, dhe vazhdon për disa muaj më pas, deri në të korra dhe pas, ka gjithmonë diçka të re për të Fotografia, ka gjithmonë diçka të re për të zbuluar, ndryshimet vëzhgueshme kanë ndodhur pothuajse çdo ditë. Edhe një fotografi Javor do të jetë e mjaftueshme. Ndoshta, duke iu referuar: mund të gjenden disa vizitor, i cili vizitoi dhe fotografoi shifrën më vonë.

 

Unaza vorbull shumë shpesh lind pas një shpërthimi konvencionale vetëm mbi tokë apo në ajër, absolutisht gjithmonë pas bërthamore, dhe mjaft shpesh ndoshta do të jetë krijuar për disa sekonda pas shkarkimit rrufe, pasi ajo që po ndodhte atje nga pika e parë mekanike. Menjëherë pas shkarkimit rrufeja mund të lëvizin lart pikën e saj të ndikimit dhe një unazë vorbull Disa metra në dhjetëra metra diametër, i cili përmban një pjesë të madhe të shumës së ngarkuar elektrike, dhe në momente të caktuara mund të "print veten" të strukturës poshtë atë (kulture). Nuk mund të shkojë deri në disa unaza në afërsi, koncentrik dhe i çuditshëm, akuzat e tyre mund të shtoni dhe zbres. Krahasimi i disa prej formave të tyre mund të sugjerojnë një ide të disa prej atyre që do të jetë krijuar nga një grup mjaft të ndërlikuar unaza vorbull, duke lëvizur mbi tokë në drejtime të ndryshme, të cilit pjesë janë Shfaqet në momente të caktuara në strukturën e kulture. Ata mund të jenë të prirur në kënde të ndryshme.

 

Ajo është ende vetëm një teoricienë shumë të konsideratë. Në disa vende të tjera Sigurisht nuk do të jetë shumë e shkruar për këtë. Unaza vorbull është shumë shpesh vëzhguar Disa Menjëherë pas shpërthimeve. ((photo/) Në pikën ku shkarkimin rrufe ndodh, nuk janë në progres shumë të ngjashme Proceset shpërthim. Në të vërtetë, shumë pak i Vëzhguesve që janë në gjendje të lënë vendin e thatë duke përdorur këmbët e tyre (të gjallë). Disa detaje të mëtejshme do të jetë këtu .

 

vetëm për lexuesit anglisht:

Ajo ishte vrenjtur mëngjes shkurt, një ditë, dhe si çdo tjetër, dhe absolutisht asgjë treguar, që me të vërtetë shumë shpejt ajo vetëm mund të vinte një zgjidhje një prej mistereve njerëzimin Greatest të të shekullit të 20-të, që pa asnjë aluzion e një zgjidhjeje Vazhdon në njëzet -shekullit të parë. Programet ishin programuar, dokumente janë të dokumentuara, të dhënat janë regjistruar, filma u filmuar dhe fotografi u fotografuar. Materialet Projektim shtuar në pajisjet e projektimit, rrugët e transmetimit aktivizohet, marrës marrë, transmetuar tuba preheated. Ajo ishte 12 shkurt 2008 ... Për të vazhduar ...

 

Fundi i pjesës 1

 

 

          Pjesa 1         Pjesa 2        Pjesa 3        Pjesa 4        Pjesa 5

 

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z