Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krahasuese-kulture-teren (pa-rrufe-hit) . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Fusha krahasuese kulture
(Nuk ka rrufe goditi Gjatë gjithë periudhës në rritje)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

 - Site makinë-përkthyer

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ata të kenë sukses, sepse ata mendojnë se mund. Virgil
Interesante, sipas astronomëve modern, hapësira është e fundme. Ky është një mendim shumë inkurajues - Sidomos për njerëzit që kurrë nuk mund të mbani mend se ku ata kanë gjëra të majtë.      W.Allen
Çfarë është pasuria? Një ëndërr e budallenjve. A.Cahan

Edhe Shkarkimi Rrufeja == dëmtuar nuk & parashtruar `do të jetë kulture

PagPh
Qarqet Pri kurrë nuk janë paraqitur në fushë, ku nuk u godit nga flash, dhe nuk ka ndonjë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture. Se ai fushat, ku u shfaq rrufe goditi, kulture është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) pothuajse gjithmonë.

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Fusha krahasuese kulture (standard)

Asnjë rrufe Gjatë periudhës së vegjetacionit gjithë

Fushat në afërsi të një fshati pa emër.

 

Edhe pse kjo është një çudi, ajo nuk u prek edhe në 2010 vetëm një rrufe Gjatë sezonit të tërë në rritje të elbit. Nuk është e mundshme të vëzhgohet armëve masive e Benjamin Franklin, që ngrihen prej tij në qiell

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fushë ishte fotografuar disa herë si një kandidat të nxehtë për banim (të dëmshme, dobësimi) Kjo nuk do occurr kohë pas shkarkimit ndonjë "paplanifikuara", por, duke iu referuar: asnjë ndodhi. Never mind, në sajë të që është bërë si një "standard të mos depozituar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture " , elb ergot

 

Fotot e fundit janë marrë vetëm pak ditë para korrjes.

 

Kjo është pikërisht duken si fushat që nuk janë goditur nga ndonjë shkarkimeve rrufe Gjatë sezonit të tërë në rritje.

 

Nëse unë kam qenë një birrë - dashnor, unë do të blej një fushë të thatë si një kulture në këmbë, për të çuar atë në një platformë kamion Direkt nga nën kombinatit, të ruajtur atë si të jetë e mundur, veçmas nga pjesa tjetër e elbit të tjera dhe të krijoj atë nga Ekskluzivisht brews përzgjedhjes

 

Nuk është edhe shtrirë dhe kërcell.

 

Ne vetëm mund të dëshironi fermerët tanë të dashur në mënyrë që të duken si ajo çdo vit si shumë të jetë e mundur fushat e tyre. Kjo është natyrisht vetëm dëshironi më shumë si një ëndërr, sepse aty këtu diku se disa rrufe goditi pasi të gjithë vetëm. Nuk ka zgjedhje, por të vënë me të, një pjesë e vogël e kulture për të lënë ata dëmtuesit (sekondar, i cili do të zhvillohet pas shkarkimet), ajo do të jetë më pak se 10%, dhe të mos humbim kimikate të panevojshme, kur arsyeja duket me të vërtetë më shumë si forcë madhore. Kjo është e gjitha pyetje shumë serioze për kërkime shkencore. Në progres.

 

Më tej në këtë faqe do të jetë për të krahasuar imazhe Disa nga Italia dhe SHBA - unevenly paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture. Imazhe të ngjashme do të bëjë autorin e këtij teksti disa mijë çdo vit, duke mos lënë këndojë fluturon shumë se një milje nga shtëpia, maksimalisht dy.

 

Interesante këtu do të vendoset shtëna objekt edhe nga fusha kulture Same dy vjet më parë - Season 2008

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Mbrojtësit më të nxehta të një shkencës, i cili nuk mund të durojë tallje më të vogël në atë, janë zakonisht ata që nuk kanë bërë përparim shumë në të dhe janë të vetëdijshëm për këtë fshehtësi defekt ..   G.C.Lichtenberg

Koha e humbur nuk është gjetur përsëri.

B.Franklin

"Ajo ka punuar." J.R.Oppenheimer

z