Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-lajme . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
qarqet kulture - Lajme
ende disa të dhëna Unsorted
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Gëzuar vërtetë është shkencëtar që jo vetëm që ka kënaqësitë që kam renditura, por që edhe fiton njohjen e shkencëtarëve tjerë dhe të njerëzimit që përfundimisht përfiton nga përpjekjet e tij.   I.Langmuir
Kurrë, kurrë, kurrë të heqë dorë. W.Churchill
Pasuria favorizon mendjen e përgatitur. L.Pasteur

Një përmbledhje e shkurtër e testeve dhe eksperimenteve të fundit

PagPh
Faqe do të përqëndrohemi matje më të fundit, sprovat, idetë, eksperimente dhe hulumtime Cilat tendencat nuk janë kategorizuar ende dhe Rendit për faqet specifike. Gradualisht do të zhvendoset larg.

(Photo icon vepron si një lidhje)Fundit, dhe gjithashtu qarqet e kulture shumë të fundit të sezonit 2013

2013-12-30USAChualar farm, Salinas, CA 36.584871,-121.473678 detail
 

 

Lajm i kryer aktualisht kërkimore

Qarqet kulture dhe nonrandom shoqatë me Zakonisht tyre depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture.

 

Faqe në ndërtim

Disa informacione të pjesshme tani mund të gjendet për shembull në faqet përmbledhëse të Caktuara.  qarqet kulture - kuptimi Kryesisht është tani një nga më të dendura të faqes. Një tjetër mjaft gjithëpërfshirëse informata mund të gjenden në lidhjet nga faqja e Teksteve . Ka lidhje me disa tekste të botuara. Edhe disa ende i pabotuar, dmth disa versionin e parashikimit. Teste të tjera janë Unsorted Vendosur këtu . Tekstet do të jetë sigurisht shtuar vazhdimisht.

 

Fushë gruri - dhe të dhënat e linjave magnetike rrufe në terren

Tronditëse, hutues, habitshme, e vështirë të besohet, por edhe sy-e hapjes ngjashmëri

Fushë gruri - rekord i linjave të fushës magnetike të gjeneruara nga shkarkimeve rrufe

Gati një milion Amper (Eksperimentet njohur shkollës - një maksimum prej 20 deri në 30 Amper)

 

  

Pikërisht në momentin e rrjedhës së shkarkimit rrufe nëpër gjeth misri detyruar dhe Kryer (ajrit jonizues, shkarkimin kurorë) rryma elektrike. Thanks për këtë gjeth dhe pjesë të tjera të bimëve mund të shfaqin vetitë elektromagnetike.

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ne jemi dakord të gjithë që teoria juaj është i çmendur. Pyetja është cila na ndan Nëse kjo është çmendur të mjaftueshme që të ketë një shans për të qenë të sakta. Ndjenja ime është se ajo nuk është i çmendur të mjaftueshme. N.Bohr
Rezultatet e Big kërkojnë ambicieve të mëdha. Heraclitus
Më jepni një idiot i zgjuar mbi një gjeniu budallaqe çdo ditë.   S.Goldwyn
z