Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - texts. Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Informacione botuar
lidhjet me tekstet të botuara kudo në internet dhe më gjerë, si dhe disa pabotuar
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Kur një njeri budalla është duke bërë diçka që ai është turp, ai gjithmonë deklaron se është detyra e tij.         G.B.Shaw
Nëse faktet nuk përputhen me teorinë, ndrysho faktet. A.Einstein
Vetëm për shkak se diçka nuk bëni atë që ju është e planifikuar në nuk do të thotë se është e padobishme.      T.A.Edison

Tekste publikuar Gjetkë

 qarqet kulture & Rrufeja

PagPhTë gjitha informatat në temën botuar këtu janë duke u botuar vetëm nëpërmjet internetit ende. Asnjë libër, asnjë letër, asnjë gazetë nuk, ndonjë media të shtypura. Kjo është një të vërtetë shkencore, zbulimi Kërkimet fundamentale, e cila është publikuar ende vetëm nëpërmjet internetit. Ndoshta dy, ose më shumë (FR)

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Disa informata rreth hulumtimit të parë të botuar.

Qarqet Pri - ndoshta hapur definitivisht tani.

 

Në këtë faqe do të publikohet në Internet links publikuara reflektime mbi çështjet që ndikojnë në banesë (të dëmshme, dobësim) të bimëve, dhe grurit. Në të njëjtën kohë duhet të ketë lidhje me kopjet e tyre gjenden këtu. Nëpërmjet proceseve natyrore përshkruar këtu duhet të shpjegohet ndoshta një nga më të madh imagjinueshëm misterit të 20-të - Shekulli 21th - qarqet kulture .

 

 

Disa nga informacionet e rezervuar, para-projektuar për botim, është këtu

(Deri tani një version të vjetër të internetit, nuk - 2011/10/29)

Shënim: kjo është një pesë-copë versioni, e cila është përfunduar në pranverën e vitit 2011 dhe që atëherë nuk ka ndryshuar, me disa përjashtime - etiketuara dukshëm

 

Larg që këtu janë lidhjet për kopjet e teksteve që janë botuar kudo në internet. Përveç kopje e saktë të tekstit dhe fotot do të përdoren disa Vendosur më vonë në versionin origjinal të fotografive artikull edhe në zgjidhjen e Lartë, ndoshta disa detaje të mëtejshme në lidhje me origjinën e tyre, të dhënat GPS dhe disa të tjerë

 

28 prill 2011 - Ky artikull pari u shfaq në sarden.cz (Çeke sci - fi revista)

Konsideratë: qarqet kulture

 

9 nëntor 2011 - Ky artikull dytë u shfaq në sarden.cz

Konsideratë: qarqet Pri - 2/1 (disa Mundësitë e krijimit model)

 

2 dhjetor 2011 - Ky artikull dytë u shfaq në sarden.cz - Vazhdueshëm

Konsideratë: qarqet Pri - 2/2 (disa mundësi ...) - vazhdojnë

 

Jan 13, 2012 - Artikulli i tretë që do të shfaqet në sarden.cz

Konsideratë: qarqet Pri - 3 (kronologji e kulture dëmshme)

 

ende i pabotuar (do të shfaqet në sarden.cz shpejti)

qarqet kulture 4 (1) . (Lëkundshëm grafikun e linjave në terren elektromagnetike natyrisht elektrike aktuale në drithëra nëpërmjet kryerjes së rrufesë, pjesa 1)

 

ende i pabotuar (do të shfaqet në sarden.cz dikur më vonë)

qarqet kulture 4 (2) . (Një tjetër arsyetim i mundshëm në lidhje me mënyrën e shfaqjes, disa fenomene përcjellëse, dëshmi indirekte)

 

 

Një përmbledhje e teksteve publikuar në SARDEN

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Unë nganjëherë mendoj se Perëndia në krijimin e njeri disi mbivlerësuar aftësia e tij. Oscar Wilde
Mullinj e Perëndisë punojnë si rrufe në krahasim me ligjin.      M.Stewart
Pasi një teknologji të re rrotullon mbi ty, në qoftë se ju nuk jeni pjesë e rul ngjeshës, ju jeni pjesë e rrugës.     S.Brand
z