Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-publikohet-tekst-2-2 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
2/2 Teksti i botuar
vazhdimi i 2/1 nga 9 nëntor 2011 www.sarden.cz - Çeke internet Sci-fi revista
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Faqe Hyrëse

4 dhjetor 2011 www.sarden.cz

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Shënim: Të gjitha fotot, sepse botuar së pari në gjuhën çeke, PËRMBAJNË dhe legjendat " Foto + E pra. "

dhe komentari i www.sarden.cz administratorit:

Misteri zgjidhet, ne do të doja të thërrasin. E vërtetë është, se korrespondenti ynë i jashtëm me shpjegimin e Tij të qarqeve kulture dhe tregon qartë, logjike, dhe kjo duket zgjidhja edhe LogicAll pranueshme. (Shumë faleminderit. JL)

 

Konsideratë: 

Qarqet Pri

 2/2

 

Disa Mundësitë e krijimit - model vazhdojnë

Formacione të rregullta të modeleve të ndodhë vetëm në raste shumë të rralla, një nga disa miliona. Para tyre ka krijuar dhe Bëhuni sa duket rastësisht dhe pa ndonjë arsye logjike, ky kombinim edhe më shumë se vetëm dy kushte që përputhen brezin e model të rregullt. Është e mundur që të përdorin një analog nga kimi - Reagimet midis atomeve dhe komponimet ndodhin kur dy grimca përplasen - atome, molekula, Jonet apo radikalët (nuk ndodhë, atëherë shkëmbimet mes tyre e elektroneve dhe krijimin ose ndryshimin lidhje kimike). Reagimet per cila do të jetë e nevojshme kontakti mendoj vetëm tre, apo edhe grimcat më nuk do të jetë e realizueshme në të gjitha, sepse ata do të japin krejtësisht i parëndësishëm. Krijimi i modeleve të rregullta mund të konsiderohet si një ekuivalent collisioning tre ose më shumë grimcave. Përveç shkarkimit rrufe dhe kulture në atë vend nuk duhet të bashkëjetojnë ndoshta disa të tjera, efektet vështira caktueshëm të rastit. Ajo me të vërtetë ka vetëm një të jepnin të ulët - të përbashkët çrregullt parashtruar `do të jetë (i dëmtuar, dobësuan) kulture nuk janë më një milion km katror vlerësuar në vit në botë, fusha e formave të rregullta zënë vetëm disa mijëra metra katrorë.

Një arsye është edhe mundur që kjo ishte një shkarkesë jashtëzakonisht të fortë, që ndodh vetëm disa herë në sezon. Disa shkarkon rrufeja shumë herë Mijëra fortë se ajo e rregullt, shumë më të shpeshta, të paraqitur në çdo Mijëra stuhi shumë dukurive. Si një tjetër, shumë dukuri që ndodhin rastësisht është e mundshme që (disa) modele e rregullt mund të krijojnë asnjë Gjatë erës, pas ngjarjes "Bolt From The Blue" resë ngarkuar pozitivisht në terren rrufe, dhe energjia e madhe, duke ndikuar dhjetëra kilometra nga qielli , fuqia paimagjinueshmërisht Lartë transmetojë kundër "të zakonshëm".

Shi, në rastin e stuhisë nuk është në rënie të ujit ndonjëherë Mijëra ton për kilometër katror të Brenda disa minutave nëpërmjet ajrit në tokë dhe erërat mbi 100 km / h, shoqërohej vetëtima zakonshëm. Çdo Pasojat simetrike e shkarkimeve rrufe Që të konsiderueshme "push", ose të paktën "shkundur lart". Është e pamundur për të kërkuar për çdo Dëshmitarët, sepse dikush shikuar Kush do të jetë që nga sytë e tij në atë vend do të jetë një Fraksionet disa e një të dytë, tashmë kurrë asgjë askund Vëzhgoni As dëshmojë, dhe instalimet e kohë-kalimit kamerave pranë fushave kulture janë të vendosura jo shumë akoma.

Një stuhi me rrufe është më e mira mbrojtur veten nga dhe kundër çdo sy-Dëshmitarëve dhe çdo vëzhgues të tjerë të rastit, dhe me makinë të besueshme sa më larg të jetë e mundur Them nga "vendngjarja", apo edhe tërësisht të çastit likuidojnë ata që ai vend. Diçka ndoshta do të jetë në gjendje për të përshkruar atë në lidhje me kafshët ligatinore jo shumë larg nga vendndodhja e ndikimit të dritës përshkruar nga neni paraprak. Dy prej tyre gjarpër marrë direkt në vend që lagështa - 18 dhe 58.000 të Amper. Jo në të gjitha përjashtuar, se disa bretkosa, që pikërisht ishin të pranishëm atje, ndërpritet patjetër Croaking. Por si u zbulua disa ditë më vonë-site Hetimi, ka pasur edhe mjaft e mbetur Them.

Pikërisht të njëjtën mënyrë do të donte bretkosat Croaking TIJ përfundojë askujt ai edhe Ky vend vetëm në kohën që të pranishëm rrethi-krijues. Ndoshta diçka të paktën ata e kuptojnë se thjeshtë njëjtit mendim si individë me një paralajmërim shumë të fortë. Kjo është edhe mjaft e mundur, se çdo të deklaruar hartuesit e rrethit (pa duke shtuar prova të dokumentuara qenë ndonjëherë) në një fushë të vërtetë diku mënyrë të ngjashme dhe ai me të vërtetë Croaking tyre ndërpritet. Të gjitha teoritë e paraqitura këtu janë ndërtuar në supozim, që në fakt nuk ka rrethi-marrësit ekzistojnë dhe kurrë nuk ka ekzistuar (fatmirësisht për ta), me disa përjashtime të vërtetë e lehtë dhe shumë të rralla. Në shumicën e rasteve ata janë vetëm rreth-krijuesit-vetë-pretenduar, vetë-duartrokitje, Flaunt, Kush vetëm gjëra të mëdha vetë-deklarojnë të jenë krijimet e autorëve tërësisht nga dikush tjetër. Midis tyre ishin edhe një nga "kompania" e njohur të parë, Doug dhe Dave. Oh, Znj Bower. Një mësim për të gjitha bashkëshortet: një fakt, që do të jetë koha juaj burri me kohë gjatë netëve "losed", ose "gjurmimi me vështirësi", dmth të ngjarë që ishte tani dhe pastaj "kaloi një qindarkë" kurrë nuk do të bëjë atë një budalla hajvan ose një idiot në sytë e publikut. Nëse dikush fillon të kërkoj shumë, nuk është i përjashtuar fare, që e bën atë shumë të hajvan Përfundimisht Madhe, sesa mund të jetë ndonjëherë. Edhe në sy të publikut. Edhe me një mik. Ndoshta ata ishin "mermere të shtënat" së bashku atje, por patjetër Ata nuk ishin krijuar qarqet atje. Të jetë e mundur, disa mbështjellë ( paraqitur `do të jetë (të dëmtuara, dobësuan)) kulture do ka pasur falë lënë në "lojë" të tyre. Sigurisht ata nuk ishin aty në atë kohë, kur qarqe u zhvilluar me të vërtetë atje, sepse pas se ata do të kthehen në shtëpi nga atje vetëm në një gjoks druri. Ndoshta Ata kishin të preferojnë të pranojnë menjëherë, se ata ishin "duke luajtur lojëra" atje së bashku. Sot ajo është mjaft moderne, ajo quhet kultura alternative. Vetëm se Znj B. A do të jetë shumë i habitur. Foto tregon qartë, se të gjithë do të shikojmë imagjinar rrethi-bërësi pas një takimi me të vërtetë se kush është vetëm një krijues i qarqeve kulture në fushat. Photo 6 . Nga rruga, në këtë foto është e qartë se e vrojtueshme edhe në pemë "dhe nënshkrimin e fajtori kryesor '

Shtojca: Shënim paragrafit të mësipërm në nuk do të zbatohen për hulumtime serioze. Për shembull, kur një grup i njerëzve nga shkolla bujqësore apo universitet Vendos do të përpiqet për të bindur, nëse ajo është e thatë dhe gjëja e mundur. Tillë nuk është e nevojshme hulumtuesit për të thirrur dhe rrethi-rrethi-marrësit ose marrësit. Në këtë rast, është një eksplorim serioz shkencor i fizibilitetit të projektit.

Oferta e fundit - Possible në të ardhmen të përfshijë një mandat të ri në një farë fjalor të medicinale (psikiatër): terminologjisë rrethi-bërësi, rrethi-bërësi = "idiot fshat".

Pasojat e shkarkimeve Përshkruar çuar herët të parë në banim (të dëmshme, dobësim) të disa metra katrore - ndryshimet e para të dukshme ndodhën deri në ditët pas shkarkimit. Gradualisht, nga dita në ditë u shtuan tjetër fusha, deri në fund vetëm para korrjes ishte paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) vlerësohet se 25-30% të gjithë fushën (foto e ardhshme në artikullin e mëparshëm), ai që ishte aktuale elektrike edhe nëpër linjat e tramvajit të shpërndara në shumë vende, ku shkarkimet nuk kanë vetëm të shfaqet në të gjitha.

Prezumimi i tanishëm Kryerjen në traktor këngë është mbështetur arsyeshme nga fakti se banim (të dëmshme, dobësimi) relativisht të saktë ndjek drejtimin e këngë, në një përqindje të thatë dhe statistikisht të rëndësishme të çdo vendi dhe fotot ajrore nga e gjithë bota, që shansi thjesht mund relativisht të besueshëm të përjashtuara. Ka 7 lokalitete të ngjashme thatë pranishëm në Photo 7 (Të gjitha www.geograph.org.uk ). On Google Maps është e mundur për të gjetur mijëra e skenave ngjashme në mbarë botën, duke treguar imazhe në kulture qarqet e mundshme Ngjashëm gjeni qindra vende jo shumë larg nga modelet e rregullt ose direkt në to. 8 fotografive Kjo foto nuk është e mundur të gjeni në internet, ajo është nga libri pictograms në Republikën Çeke dhe Sistemit të Energjisë Tokës - Bukuri e simboleve kulture në Moravi 2000 - 2006 , . Pliskova et al Possible Nuk është shumë tipike për të parë parregullt banim (të dëmshme, duke dobësuar) Shoqërohet That model, të cilit pjesë e rëndësishme mjaft ndjek nga afër linjat e tramvajit. Disa zona të parregullt banim (të dëmshme, dobësimi) në këtë foto janë karakterizuar nga prona të tjera shumë interesante, tipike per kulture rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) pas shkarkimeve rrufeja, që do të përshkruhen në disa vazhdimin e mëtejshëm.

Përveç kësaj, fakti që shpesh shumë të rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) u bë kulture parë në afërsi të qendrës së çerek-kthesa, e krijuar nga traktorë pranë kufijve në terren, ku nuk mund të jetë intensiteti më i lartë i tanishëm elektrike (integrale), falë këtij dëmtuar kryesisht bimë. Në disa raste kulture është paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) vetëm atje, dhe askund tjetër tashmë. Foto e parë do të jetë parashtruar ` (dëmtuara, dobësuan) kulture në artikullin e mëparshëm është marrë në vendin, ku linjat e tramvajit po vijnë së bashku, pra intensiteti i energjisë mund të rritet edhe. Fenomen shumë interesant i banim (të dëmshme, duke dobësuar) afër linjat e tramvajit me faktin, se edhe pse pjesa më e madhe e energjisë është ndoshta dëmtimi Kryer nga ta, bimët në afërsi të linjat e tramvajit janë paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) pothuajse asnjëherë. Pothuajse pa përjashtim, paraqiti `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) zonë gjithmonë fillon deri në një distancë prej të paktën 20-30 cm nga ata. Edhe në fushat, që paraqiti `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuar) pothuajse tërësisht - Edhe pse është e mundur, që bimët të afërta me diferencë të marrë pjesën më të lartë të energjisë. Është e mundur, që bimët të ngushta me linjat e tramvajit (asgjë të rritet atje), shumë lehtë mund të shpëtoj e Kimikatet e dëmshme që, "holluar atë", dhe shërohen shpejt. Si një nga përbashkët banim (të dëmshme, dobësimi) Shkaqet është në literaturë raportuar mbi-fekonduar me azot, por pastaj ata duhet të rrafshuar (dëmtuar, dobësuan) bimët afërt me këngë, ku më i lartë shfaqet tepricat. Këtu është imazhi Fotografi 9 (Angli, geograph.co.uk ), ku është e mundshme qartë Vëzhgoni grurin ngadalësuar rritjen (tërshëra, të gjelbër - vonoi dukshëm Ripening) në afërsi të linjat e tramvajit disa qindra metra nga ndikimi i mundshëm i pikës shkarkimit, ku kulture është dukshëm rrafshuar (dëmtuar, dobësuar). Bimë të gjelbër pranë linjat e tramvajit nuk duket të ketë një tendencë të vogël për banim (të dëmshme, dobësimi). Bimët që janë më të afërtat linjat e tramvajit, kurrë nuk do të jetë rrafshuar (dëmtuar, dobësuar) Ndoshta me disa përjashtime, të cilat janë edhe më poshtë të gabimit statistikor.

Shumë shpesh llozha kulture vetëm në distancë të madhe nga pista foto 10 , në mes midis tyre, ku energjitë e realizuara shtoni efekte. Në mes ndërmjet shiritave me përqendrimin më të madh të materieve të dëmshme dhe kështu bimët kanë mundësi të paktën të shpëtoj prej tyre nga rrënjët e tokës dhe kështu të paktën pjesërisht të eliminuar ato. Përqendrimi i ndotësve dhe bimëve të dëmtuara atje është maksimal. Të gjitha fenomenet e përshkruara këtu mund të vërehet në përveç ndonjë vende me të parregullta rrafshuar (dëmtuara, dobësuan) edhe kulture në një distancë të vogël pothuajse të gjitha modelet e rregullt, e dokumentuar e tyre nga studiuesit, duke iu referuar: nëse thatë dhe vend në fotot e tyre, cutted jashtë dhe të ndarë nga të gjitha rrethinat e tyre, ndonjëherë të merrni atje. Në masën më të madhe vetëm para korrjes, kur Explorers pasur interes pothuajse asnjë prej tyre, fotografitë janë marrë ende kohë më parë. Disa modele kulture në vetvete janë kombinime të formave të rregullta dhe të parregullta të paraqitur `do të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, me të paktën atje. Një tjetër efekt shumë të ngjashme me fakt, se është shumë shpesh pas një rrufe pikërisht në mes të rrugës mes gjurmët është bimësia greenest, frigorifer pjekur - në sajë të dozës së lartë të energjisë dëmshme ekspozitave ngadalësimin më të rëndësishme të Ripening. Shpesh shumë pikërisht në tezat lokacionet banim (të dëmshme, dobësimi) Bëhet e parë. Foto 11 në foto më poshtë vetëm fillon kulture banim (të dëmshme, dobësimi) në Midway ndërmjet shiritave në vendet e gjelbër, dhe në të njëjtin vend fotografuar më vonë me paraqitur `do të jetë (të dëmtuar, i dobësuar) (vlerësohet një muaj më vonë). Vetëm model paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kohë më parë, për shkak se ka marrë një "hit të drejtpërdrejtë", por disa aktuale janë shtuar dhe zbritur, kështu që do të jetë parashtruar ` (dëmtuara, dobësuar) dhe lokacioni qëndruar kulture alternative.

Si një parim themelor i krijimit disa modele të pabesueshme të rregullsisë dhe simetri është ndoshta e mundur, Kjo është formimi i tyre merr pjesë dhe rezonancë ndërhyrje (mekanike dhe elektromagnetike). Në këtë addition tezën e dy fenomeneve, disa shifra mund të tregojnë parimin e çastit superpozim (addition vector menjëhershëm), ndonjëherë nuk duket të bëhet e qartë pa asnjë arsye një ndryshim të menjëhershëm të rrymave, ndonjëherë nuk mund të marrë depërtimit të forcave vend, nganjëherë thjeshtë dhe addition zbritja e tensioneve dhe rrymave (dmth shumëzimi energjisë ose ndarje). Corona përrethReturn Strokesi një këllëf të vazhdueshëm cilindrike, pikërisht në një rreth, shih diagramin Shoqërohet Model Corona , mund të ketë deri në një distancë të caktuar nga vlera negative channel rrufe, pastaj përsëri pozitiv (shpjegimi thjeshtuar, e specializuar Përshkruar në shumë artikuj, të tilla si Microsoft në http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Foto është marrë nga electromagnetics Lightning , Robert L. Gardner , 1990, P. 4 Ndryshimi i polarizimit ndonjëherë mund të ndodhë ndoshta për shkak të një strukture të nëndheshme (përçueshëm), ndoshta me induksion në se, nganjëherë nga veprimi i bipolar rrufe, kujt rryma mund të duket ndryshe në çdo kohë për shkak të gjendjes momentale mekanike të bimëve, shtoni dhe zbres me njëri-tjetrin. Në forma të thjeshta - rrethi thjeshtë vetmuar - do të jetë shpjegoi ndodhinë e saj edhe vetëm duke përdorur fenomenin e induksionit dhe kryerjen aktuale, por vetëm efektet edhe mekanike. Ka edhe më shumë se qarqet formave të thjeshta - linja - Cilat mund të shpjegohet vetëm si pasojë e përcjelljeve aktuale. Ata do të jenë më Përshkruar në çdo vazhdimin e mëtejshëm.

Disa forma shumë të thjeshta, qarqet, ose në vend të thjeshta tyre, një imitime pak pasuksesshëm, mund të ndodhë vërtetë apo shumë shpejt Menjëherë pas shkarkimit. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, ngjyra shtojcën Photo 12 -. Japonia Foto 13 , 14 Foto , 2010 Mbretëria e Bashkuar Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). E pra këtu qarqet kulture Explorers kishte zvogëluar vërtetë në përpjekjet e tyre, njësitë e thatë mund të gjeni në fushat rreth botës me të vërtetë të gjithë, sepse ekzistojnë miliona prej tyre vjetore, dhe kjo është shumë e lehtë të imagjinohet, mund të lindin që pas një shkarkimi të vetme rrufe në fusha, duke paraqitur Ndërsa efektet mekanike të shkarkimeve në Picture 1kapitullin 2/1 .

Falë kësaj, ajo që sasia e madhe e energjisë përmbajnë disa shkarkimet jashtëzakonisht të forta rrufe, mund të rezultojë në gjetjen e "diçkaje" Menjëherë pas stuhisë. Komentojë mbi foto 12 "Tashmë në vitin 1986, pas një nate të plotë të pushtetit të pazakontë dështimet e gjetura në moçal në Nisikavaka rrethi në veri të Japonisë në xunkthe. " Çfarë qarqet kulture Explorers duan më shumë? Në mënyrë që të njoftohet "Ndërprerja e pashpjegueshme", do të keni shtuar disa rrufe Ekzekutuar trup të vdekur të rrethit krijues-me dërrasë djegur, litar, kapak dhe mbathje, për të bërë rrethit Explorers kulture besojmë, se "ajo diçka e pashpjegueshme elektromagnetike e pakuptueshme", çfarë ishte ai të paraqesë Kjo vendndodhjen, ishte vetëm "të zakonshëm" stuhi, që çdo vit ndodhin rreth botës dhjetëra e mijëra, dhe rrufe, e cila e godet në vit në fusha dhe fusha me bar në mbarë botën, një miliard? Stuhi rrufe nuk është vetëm një nga fenomenet ekstreme të urës ekzistuese të motit, por edhe një nga fenomenet më ekstreme fizike në të gjitha (ka faqet e internetit ku kjo fjalë është shumë më e detajuar përshkruar). Në rastit mund të quhet steepness e buzë të risetime pulsin aktual, sidomos në disa prej strokes pasuese, që kanë tashmë "përfshiu dhe overriden" dhe rruga jonizues, edhe më shumë se 200.000 Amper në mikrosekondë , dhe ato vetëm e milionta e dytë.

Në fakt vetëm një çështje me interes: se nuk është përjashtuar në kanalin e rrufe, sidomos gjatë pjesës së steepest e kurbë start-up rritje të tanishëm, përqendrimi vëllimi i energjisë (për qëllim të zhduket energjisë në zonën e njësisë për njësi kohe) edhe më të madhe, se gjatë një shpërthim supernova (para 10 sekonda), dhe nëse jo, atëherë ndoshta vetëm pak të vogla.

AAT këtë pikë është e mundur të parë disa fotografi që tregonin disa efekte Kryesisht mekanike e shkarkimeve rrufe - Foto 15, .. Pa nevojë disa llogaritje komplekse fizike dhe elektrike, pas shihni imazhet e thatë Disa të mundur që të përfundojë, që "ka vetëtimën dhe fuqi" (sigurisht të paktën të krijojë atë në qendër të modeleve "dhe gropë për fushën" ). Kjo është forca mekanike, dhe edhe është e nevojshme për të realizuar, dhe të krahasueshme që i sasinë e energjisë, si shkarkimi rrezaton valët elektromagnetike të gjitha gjatesi vale. Në këtë sasi janë bimët në gjendje të dukshme dëme, ndoshta vetëm me induksion - shumë pikërisht në një formë rrethore, në distanca deri në dhjetëra metra. Gjithashtu kryerjen e mundshme të rrymave nëpërmjet tokës në sistemet rrënjë, përçueshmëri e ajrit jonizues, shkarkimin edhe kurorë mund të bëhet dhe mund të kryejë rrymat dukshme në një formë rrethore të saktë disa metra rreth kanalit rrufe.

Tjetra vetëm një çështje e interesit - në një sasi që është e dukshme nga teknikat e matjes të ndjeshme si rrezatimit elektromagnetik të gjatesi vale të ndryshme - në një distancë prej jo vetëm mijëra kilometra, por vite-dritë, ajo vetëm varet nga ndjeshmëria e teknikave të matjes dhe diametri i teleskop. Se fotonet herë të marrë në rrugën nëpër hapësirë, asnjëherë nuk do të ndalet.

Mund të shprehet shumë e thjesht, se përafërsisht një e treta transmeton shkarkimin në formën e energjisë mekanike, dhe të tretë, si energji të nxehtësisë (rrezatimi infra të kuqe) dhe një e treta si rrezatimi elektromagnetik, dmth urdhrin e vlerës së afërsisht të barabartë. Të dhënat më të detajuara do ta kalojne qëllimin e kësaj letre dhe lexuesit duhet t'i referohen të letërsisë shkencore.

Para se aty do të shpjeguar parimet e (edhe kimike, biokimike fizike dhe biologjike) efektet e shkarkimeve rrufe në fushën e kulturave, është beed mundshme, sa janë efektet e shkarkimeve rrufe mbi bimët interpretuar nga shkenca bashkëkohore bujqësore, pa Ndërkohë aplikimit e ligjeve fizike dhe të tjera. Pa një kohë të gjatë meandering nëpër bibliotekat e institucioneve kërkimore bujqësore, motorët e kërkimit në internet të japë disa përgjigje, të cilat mund të zgjerohet në të ardhmen. Publikimi apo faqet e internetit, që i japin vëmendje të temës dhe impiantet Rrufeja, Fara p.sh., patate, domate (për shembull
Se shteti greva rrufe në të lashtat në terren në vend mjaft të saktë Krijon një rreth. Dobësuar në mënyrë të konsiderueshme, bimët shpesh fakt vdekur. Duke përfshirë edhe fotot. Disa prej tyre të vërtetë pështyrë imazhin e saj që gjuetarët rrethi kulture - shiko Photo 16 . Rrethi në fund të fotografisë është marrë nga faqja e Universitetit të Gjeorgjisë, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , Dëmtimi Rrufeja, pambuku - Rrufeja goditi pambuku, në rrethin e Pjesa e sipërme është marrë nga faqja e internetit ufologjine (visionovni.com), i cili të shqyrtojë atë si një rast klasik të rrethit kulture (fusha sojë). Ka ende bimë vrojtueshme (fading vdekur, kanë ndalur tërësisht rritjes), por në qoftë se ufologists kanë vizituar një vend identike për rreth një muaj më vonë, statusi i bimëve tashmë do të jetë nga fund të imazhit pothuajse indistinguishably.

Bota nuk ndodhin brenda një viti të vetëm Afërsisht një miliard shkarkimeve rrufe në fushat, dhe grasslands në afërsi të tyre të menjëhershëm. Është mjaft e çuditshme, Ata nuk kanë efekte më të rënda, kjo mund të jetë për shkak të lagështisë sipërfaqe tokë dhe zbatueshmërisë së tij. Ulët rezistenca e dirigjent, më pak energji është lëshuar nga kalon përmes saj aktuale (fuqia e dytë).

Lidhje me pjesët e mëparshme: (1)   dhe (2)

Në disa vazhdimin e mëtejshëm të këtij seri të vogël në lidhje me shkaqet e kulture rrafshim (të dëmshme, duke dobësuar) do të tregohet, se vendet, ku kulture do të dobësohet, sepse atje ka ndodhur një shkarkesë rrufe dhe kulture aty në të ardhmen mjaft llozha LogicAll - Nëse rregullisht ose të çrregullt, me mundur për të kërkuar për disa kohë para banim (të dëmshme, dobësimi), edhe pa ndihmën e ndonjë teknikë matjes. Kështu mund të kryhet identifikimin e modelit para vizualizim e saj të plotë - nuk besojnë?

Ndër të tjerët dashur Occam do të jetë i bindur, se nëse rroje TIJ rroje detyron çdo vëzhguesi të rastit dhe nonrandom në përfundim, se disa veprime janë kryer nga njerëzit, atëherë kjo është e nevojshme, pa përdorim ndihmën hezitim e përjashtim Ledecky: rroje Occam së nuk zbatohet, falënderon atë nëse zbatimi i saj është përfunduar, që në çdo kohë, kudo, në çdo vend në botë dhe në tërë universin kryer ndonjë njerëzore ekzistuese (budalla) çdo veprimtari krijuese të përsëritur, në fshehtësi, pa ndonjë zbulimi, komplotojnë, pa asnjë publicitet dhe veçanërisht krejtësisht falas . (Përfshin ET) Për më tepër, është e nevojshme të kuptojë, se në rast të një grupi të njerëzve kundër individëve të vetëm Menjëherë eksponenciale rritur mundësinë e shpalosjes, në rastin e përfshirjes së ndonjë prej gruas zinxhirit konspiracion anëtarit mëshirë hedhje me vlerën e 1 (100% probabiliteti i zbulimit, nuk ka përjashtime ekzistojnë)

Një tjetër rregull i rëndësishëm thotë: Nëse ndonjëherë ka kudo në botë është gjetur ndonjë objekt interesant, pse edhe duke qenë nga koha e paqartë dhe e vështirë për Arsyet caktueshëm, nuk do të jetë gjithmonë të paktën një, Individët shpesh edhe më të sëmurët mendorë, që janë duke pretenduar veten si Autorët e veprave. Këtu është sigurisht konsideruar kryesisht çështja e qarqeve kulture, por shtrihet atë krijimet edhe tjera njerëzore dhe aktiviteteve. Vetëm pyetni e mundur në çdo shtëpi mendore, sa "copa" a ka të Napoleonit, Moxart, Beethoven, Hitleri, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shekspirit, me Nero perandorit, The Bumblebee , Sokratit, Sklodowska, Ajnshtajni, Gandi, Desdemona dhe çdo personalitete të tjera pozitivisht dhe negativisht të famshëm të botës dhe historisë universi.

Kjo është e gjitha sot! Huh!

Jan Ledecky

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Kthehu Mbrapa tek Lista e gazeta të botuar  

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z