Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-publikohet-tekst-4-1 . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Teksti i botuar 4/1
Teksti botuar jashtë kësaj web shtëpi www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Faqe Hyrëse

ende i pabotuar

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Qarqet Pri

  - 4 - Pjesa 1

 

 

Formësimin e grafikun e linjave në terren elektromagnetike natyrisht elektrike aktuale në drithëra nëpërmjet kryerjes së rrufesë.

Një tjetër arsyetim i mundshëm në lidhje me mënyrën e shfaqjes, disa fenomene shoqëruese, dëshmi indirekte.

Pjesa e sotme është një prelud para audiencës zellshëm do të njihen me një tjetër pjesë e provave, nga e cila shumë qartë tregon qarqet kulture që Nënë Natyra krijon, me anë të mjeteve të veta, krejt i vetëm, pa asnjë ndërhyrje të të huajve budallai nga hapësira e jashtme. Krijon të gjitha ato vetëm dhe vetëm përmes forcave fizike (dhe të tjera natyrore, dmth efektet e veta), lokale, Tokësore. Nëpërmjet shkarkimet Lightning. Çdo model në të grurit, të rregullt apo të parregullt, është kryesisht një rekord të linjave aktuale në terren elektrike, e cila mbi fushë dhe në një edhe nëntokësore afër dolën gjatë shkarkimeve rrufe. Kryesisht nuk mund të marrin pjesë Proceset dhe forcave të tyre mekanike, (shpërthim simetrik përhapjen anash, si një fishekzjarre raketa eksplozive, ose procesi brenda cilindrit të motorit me djegie të brendshme), dhe të regjistrohen si një pak, në fillim pavëzhgueshme plotësisht dëme në indet bimore mekanike ( ndoshta directionally orientuar). Pa kontributin e çdo primitives, apo çfarëdo jo-ekzistente huajve. Sot do të nderohet audiencë njohur me disa prova të tërthorta në vend.

Ndër të tjera: qarqet kulture ekzistojnë që nga lindja e dikujt. Ç'farë është quajtur qarqet kulture sot, ka ndodhur në Tokë ka ekzistuar kohë përpara çdo person të menduarit. Thjesht nuk ndodhin në misër, por në çdo bimë të tjera që kishin ndodhur në Tokë, dhe jo vetëm bimë (borë, pluhur).

Në kohët e sotme, në disa vite, thjesht në fushat dalë në disa vite nuk do. Thjesht pyesni çdo fermer. Operatorët Kombinoje dinë diçka. Me siguri mund të them diçka edhe Kush punëtorët kaluan herë në fushat me kosa. Ata tashmë në vendet e përparuara në shumicën dërrmuese u shua plotësisht. Kjo nuk është e vërtetë që qarqet kulture filluan të dalin, të themi, nga vitet tetëdhjetë. Paguhet vetëm ishte pothuajse krejtësisht Them asnjë, ose vetëm vëmendje minimale, ose u shtypën rreptësisht. Duke pasur parasysh frekuencën e tyre, ose më mirë Ndodh Shpërndarja e Madhe, natyrisht, nuk janë Fermerët që kurrë nuk kanë parë asnjë - thotë një model të rregullt. Në mënyrë që njeriu të shohë formacione të ngjashme me një shoqëruese tregohet në foto është mjaft afër për të lëvizur fushat e grurit të një viti të vetëm, dhe nuk ka nevojë për të anashkalojë një sipërfaqe më të madhe se një kilometër katror të vetme.

I pari prej tyre do të jepet një formë, e cila në realitet askush nuk parë ndonjëherë në këtë fushë, përveç natyrisht z operatorit korrje. Ai natyrisht nuk nxjerr për të gjithë, dhe gazetarët nuk telefononi. Operatorët e korrësve kanë parë shumë, ishte vetëm sa për të pyesni ata. Imazhi është marrë nëpërmjet Google Earth . Koordinon dhe data do të jetë deri në disa Referuar nenit ardhshëm. raundin diametri i saj është 22m, dhe formë është shumë e ngjashme me disa që u shfaq në Britani, Gjermani dhe Itali disa vite më parë. Formë nuk është bërë. Nuk janë hetuar. As ka qenë ndonjëherë i zbuluar. Nëpërmjet ekzistencës së saj se është e mundur për të zhvlerësuar një nga argumentet kryesore të mohuesve të origjinës natyrore të qarqeve kulture. Ata argumentojnë se modelet janë krijuar nga njerëz që pastaj pas fitimit nga "zbulimi" të tyre dhe "hulumtime", dhe pastaj të përdorin mundësinë të shpallë teori të ndryshme në lidhje me çdo mundësi nga origjina e tyre. Shape Kjo kurrë nuk ka qenë "zbuluar" nuk mund të jetë "studiuar". Pra, i dashur mohuesit, herën tjetër, diçka më të mirë. Dhënë model që u zbulua nga aksident absolut jo, disa Kerkimet e synuara, duhet të jenë dhjetëra raste të ngjashme vetëm në Google Earth , dhe fotografitë ajrore Mijëra nuk bëhen publike. Nevojshme vetëm për të kërkuar. Në të njëjtën kohë të pushojë së zbatuari një nga argumentet e tjera të Vëzhguesve disa njohu gjatë, të cilët thonë se qarqet kulture janë prodhuar nga jashtëtokësorët duke u përpjekur për të komunikuar diçka nëpërmjet tyre për njerëzimin. Vetëm budallenjtë shkruajnë deklarata që askush nuk e lexon.

Me modelin e mësipërme natyrisht, herët a vonë do të hyni në disa nga "autorët" e saj. Kjo që kemi bërë, kjo ishte atëherë, kur ne ishim kaq të përparuar dhe kështu me radhë. Çrregullimet mendore janë nganjëherë monstruoze, dhe mbylli departamentit mjekësor të asociuar Instituti profesori z Chocholoušek tashmë i përgatitur ata shtretër Disa caged.

Aktivitetet e individëve mendorë - Circle-krijuesit, i cili bëri qarqet, mjaft të besueshme përgënjeshtron qarqet kulture thatësirës, ​​e cila u shfaq në vende aq ngushtë ruajtura, që të hyjnë në ndonjë njeri i bezdisshëm pengohet thjesht. Disa shembuj të ndjekin.

(30 qershor 1991) është marrë nga prerja burim interneti që nuk mund të identifikohet tani, data nuk është shqyrtuar më tej, por ndoshta pajtohem. Emri i gazetës nuk është identifikuar, por rasti është i njohur përgjithësisht.

Qarqeve të misri Pranë tërheqje kryeministrit

Nga David Paul

SIGURIA Një rresht shpërtheu natën e kaluar, pas qarqe të mëdha misri u shfaq në tokë në tërheqje e Kryeministrit të vendit. Qarqet janë vetëm disa qindra metra nga Chequers, ku John Major shpenzon fundjavat e tij. "Në qoftë se ata ishin të tërhequr nga hoaxers kjo është tronditëse Ata nuk ishin kapur nga forcat e sigurisë ruanin Kryeministrin", tha Lena Godsall-Bottriell, Kush gjetur qarqet dje. "Në qoftë se ata ishin puna e të huajve, unë ende nuk mund ta kuptoj se si askush nuk e pa atë që ndodhi," shtoi znj Godsall-Bottriell kafshë të egra dhe autor i Librit Terrick pranë. Fundit natën Thames Valley Policia tha se nuk dinte asgjë rreth qarqeve në pasuri pranë Wendover. Por tepër, dhe Downing Rruga Zëdhënësi tha: "Ne e dimë në lidhje me qarqet misri Chequers, por ato nuk janë një rrezik për sigurinë." "Ata nuk janë bërë nga njerëzit, ata janë një fenomen natyror, kjo është diçka për atë me të motit."

Vështirë se dikush në lidhje me qarqet kulture gjithnjë e shprehur më saktë temperatura si varësi e ish-kryeministrit britanik Major ministrit John dhe subjektet e Madhërisë së Saj: Po, ky është një fenomen Thjesht natyrshme që edhe ka të bëjë vetëm dhe vetëm me të motit, sidomos me një të saj Procesi ekstreme. Vetëm një gjynah që subjektet dhe nëpunësit e kishte përfunduar zhvillimin e idesë së tyre të parë sa duket shumë të frytshëm. (Por, a ishte me të vërtetë? Nuk janë të vendosur ndonjë Vendimeve të mëtejshme, apo gjetje të tjera në raportet dhe arkivat sekrete? 007? Clouseau?)

Rasti është edhe përmendet në qarqet Pri Revealed: Gjuha e simboleve të lehta, Judith Moore, Barbara Qengji, Botime Light Teknologjia, 2001, fq 49:

Në një zonë të sigurisë maksimale pranë rezidencës së Kryeministrit britanik Ministrit vendit në Chequers dhe pictogram u shfaq në formën e një kryqi kelt. Një nga krahët e kryqit u tiped nga një trekëndësh sesa opsioni do të jetë një rrethi, dhe maja e trekëndëshit u vuri drejt në rezidencën. Lokacioni patrulluar fort Sigurisht përjashtohet hoaxers në punë.

Shënim i autorit: Për shkak të zellshëm ruajtjen e thatë dhe vendi me siguri do subjektet Madhërisë së Saj dhe nëpunësit e qeverisë britanike (Po, kryeministri ...) të jetë në gjendje për të gjetur të dhënat e një stuhie që i parapriu zbulimin e modeleve, edhe pse ajo ishte më shumë se 20 vjet më parë. Dhe nëse jo ata, meteorologët Sigurisht po.

Herën e tretë është të njëjtën kohë përmendur në publikimin e qarqeve kulture misterioze, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, faqe 31 (4 Shoqërohet foto është marrë nga atje): Kur gazetarët lokalë intervistimin e John Major Sekretariatin Nëse sigurisë Sistemi i zbuluar krijues i këtij formacioni, Ata morën një përgjigje zyrtare se nuk kishte asnjë rrezik për sigurinë Sepse qarqet kulture janë shkaktuar nga fenomeni motit. Prandaj ne mund të vazhdojë të debatojnë se çfarë mund të jetë që të krijojë kushtet e motit thatësira dhe thatësira formacionet simetrike si pictograms tona. Të paktën një, duke iu referuar: Ne mund të psherëtimë me lirim: mashtrimi si një shpjegim tashmë nuk është një opsion.

Teksti botohet përsëri mjaft qartë tregon, se ata dinë më shumë në numër 10, një kohë të gjatë mbi 20 vjet më parë. Madhëria është i sigurt për të gjithë gjë informuar në detaje të mjaftueshme. Stuhia dhe vetëtima janë fenomene meteorologjike. Institucionet e përcaktuara janë të informuar në mënyrë adekuate, në mënyrë që të lënë tashmë deri në Nënë Natyra, sa kohë do të jetë në gjendje të bëjë një shaka nga tifozët mister pakuptimta, para se dikush arrin të zbulojë games antics. Tifozët Misteri kurrë. Njohuri e vërtetë, se si ato janë qarqe kulture krijuar do të duhet të jetë me të vërtetë të përafërt në një mënyrë shumë të topitur deri në përzë. Ata do të mbajnë shpjegimet e tyre mbinatyrale dhe miqtë nuk janë shumë inteligjente, hapësira budalla huaj ngjyra si këmisha ngjyrë kafe. Vetëm jashtëtokësorët çmendur përsëri do shumë dhe përsëri si një vend pothuajse saktësisht mbi telat e tensionit të lartë. Shkarkesë rrufe midis tyre shpesh shumë e drejton, dhe tela në asnjë mënyrë parandalojnë atë në faktin ndërmjet tyre, që zigzagged në tokë.

Para se të vazhduar më tej në përshkrimin e vendeve, ku efektet e aktiviteteve të njeriut ishin praktikisht e pamundur, nuk është një rekomandim për lexuesit që do të jetë në çështjen e qarqeve kulture dhe më shumë të interesuara Do të doja të jem me ta një pak më shumë të njohur. Për anglisht-folëse lexuesve është shumë i mirë, dhe mbi të gjitha një objektiv të burimit Libor blog Çermak. Ndërkohë një nga të fundit, duke përfshirë qarqet kulture është http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Drejtpërdrejt në faqen e referuar është e mundur për të gjetur një shembull i bukur i dirigjent rrufe në fushën, që në fakt ka tërhequr krijues e vërtetë të qarqeve kulture (rrethi kulture pranë Ládví). Foto të ngjashme - shufra rrufe demonstrueshme në afërsi të zbuluar Rrethi Pri Mijëra janë atje në internet.

Z. Çermak është e mundur dhe e nevojshme norma edhe shumë të larta për objektivitetin e mesazheve të tij, madje edhe udhëtime të shikojnë kulture qarqet Angli. Ai shkruan: "Unë nuk dua që lexuesit të vendosë ndonjë nga hipotezat e mundshme të origjinës së tyre, nëse ata janë të huaj, Rrethi-marrësit, besim, era, Planet Earth, shpirtërore drithëra apo projektet sekrete ushtarake, etj." Burim përmendur mund të kritikohet vetëm në një detaj të vogël, që përveç lidhjeve nga viti aktual, duke çuar në vend cropcirclesconnector.com, janë të padisponueshme për lexuesit e zakonshëm, sepse ata janë drejtuar në një zonë të paguar të vendit. Në rastin e faqes quajtur, është e qartë Sigurisht që nuk ka lënë asgjë, çfarë duhet të shpenzojnë paratë për të. Pothuajse pa përjashtim, të gjitha fotot mund të gjenden në faqet e internetit të tjera, pa arritshme pagesë. Për shembull, Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen dhe më shumë. Vetëm shkruani fjalëkalimin "rrethit" kulture, vendndodhjen dhe data në ndonjë search engine.

Në L. blog Çermak mund të gjenden një numër i postimeve që kanë të bëjnë me përshkrimin relativisht objektiv dhe vlerësimin e figurave në drithëra, sidomos në Angli, por edhe në vendin tonë (çek) dhe gjetkë në botë. Shumë vende autori ka vizituar personalisht, në mënyrë që kontributi i tij mund të shërbejë si një depo të vlefshme të informacionit. Gazetat e tjera merren me shifrat e kuaj të bardhë dhe njerëz të famshëm, Gjetkë shpjegon origjinën dhe përdorimin e emrit Lines Ley dhe është edhe angazhuar më tej në konsideratë e Celts Vendbanimet parahistorike dhe madje edhe strukturat e tjera prehistorike megalithic. Shumë të dobishme për të kuptuar historinë e vendeve dhe konteksteve përshkruar, mund të rekomandohet si një burim shumë të mirë.

Objektivi tjetër burim shumë Kjo nuk është e ndarë nga barriera gjuhësore, faqet e Vëzhguesve sllovake www.uforevue.sk fenomene misterioze. Për faqe shembull http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Autorët e faqes duhet të lavdërohen për raportim objektiv për fenomenin paparë e qarqeve kulture. Qasja e tyre për të përshkruar fenomenin e qarqeve kulture është e qartë se një nga të përsosur, absolutisht, media profesionale lajmeve përshkruese. Objektiviteti i lajmeve mund të krahasohet për shembull me BBC. Ndonëse fenomeni i vetëm qarqet kulture Direkt Inkurajimi i një shumëllojshmëri të shpjegimeve për tjerrje me misteret, alien, Spiritizmi junk Shkencës, okult, jo-shkencore, e pamundur ndonjëherë qesharake, nganjëherë demagogjike - teoritë jonormale. Në faqen e tyre ku ata i kushtoj vëmendje përshkrimit të fenomeneve të ndryshme qarqet kulture nuk duket asgjë si kjo. As edhe një aluzion i një përpjekje për të fyejnë lexuesit nga ndonjë iluzionet dhe shpjegime të diskutueshme e të mbinatyrshmes. Vizatimet e tyre grafike me dimensionet e regjistrimeve të veçanta takon modele në mesin e më të mirë që ndonjëherë ka qenë në fushën e qarqeve të studimit kulture në botë krijuar. Në përgjithësi, www.uforevue.sk janë shumë të rralla, faqet serioze, edhe pse ata paguajnë çështje, ajo tashmë shumë Cila prej kolegëve të tyre ka arritur të "kaloj shumë." Ata do, Prandaj, për objektivitetin e lajmeve këtu në këtë pikë Fituar një vlerësim 1 + +, një me dy yje. Autorët e teksteve - gjetur emrat e Thomas Stankoviç, Miroslav Karlik.

Si gjithmonë nga fillimi Gjen theksuar vazhdimisht gjatë gjithë teksteve, të gjeturat e prezantuara këtu kemi të përbashkët me qarqet kulture vetëm minimale absolute. Ata Relate veçantë në të gjitha misri dëmtuar kudo në botë, dhe të cilët dëshirojnë të jenë të interesuar në këtë çështje, duhet të studiojnë literaturën normale bujqësore dhe shkencore. Kokërr lakimi në tokë në mbarë botën (si në foto 1) kurrë nuk do të ndodhë nën ndikimin e disa forcave të panjohura dhe të pakuptueshme. Bëj të sipërfaqes së tokës vetëm dhe vetëm për shkak se ishte i dobët. Më të shpeshta nën ndikimin e energjisë elektrike nga shkarkimet rrufe, shpesh induksion vetëm. Dobësuar pas kalimit të energjisë elektrike zgjat për ditë. Kulture paprekur mund të përballojë pothuajse çdo stres mekanik. Të gjitha parashtruar `do të jetë, rrafshuar, shtrirë (të dëmtuara, dobësuar) drithëra në botë, natyrisht, përfshin të gjitha deri tani, në qarqet e ardhshme kulture edhe gjetur. Ata janë vetëm vogël, pothuajse papërfillshëm mesin. Kjo mbi të gjitha, të gjitha të dashuruar mister që ekzistojnë në botë, duhet ta kuptojnë. Ata mund të pajtohen me këtë, madje edhe kundër saj edhe mund të protestojnë, por që është për të gjithë ...

Do të jetë ai aq larg sa sot, për të vazhduar.

 

Jan Ledecky

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Kthehu Mbrapa tek Lista e gazeta të botuar  

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z